Розпухша щока, кровотеча з десни, погані аналізи

655 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Дякую, тезко. Я це знаю, і це знання - також велика підтримка для мене.[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ми з Вами... Відразу пишіть, коли треба допомога, не соромтеся! ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларисо, як Ваші справи? Як чоловік себе почуває?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тільки подумала про Ларку, наііть тему хотіла завести [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и я заглядываю..... [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.( пачка памперсов от вас - и семья ребёнка -инвалида счастлива. Хотите помочь? Я скажу кому)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и я... увидела новые сообщения, думаю еть новости... ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, дай Бог Вам сил все це пережить! Дякую, що відписалися!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну слава Богу, ви є. Вибачте за пряме питання, ви не пишете - гроші треба? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну слава Богу, ви є. Вибачте за пряме питання, ви не пишете - гроші треба? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

приєднуюсь до запитання()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за пряме питання, відповідь - поки ні. Ближче до курсу хімії будемо рахувати вартість, тоді, думаю, буду звертатися до вас. Особливо якщо на Білорусь. У нас курс високодозки десь приблизно в 3 шт.уо вписується, а в Білорусі більше 4-х. Поки таких грошей у мене точно немає, але поки й не притискає. Шукаю різні варіанти.Ще раз дуже дякую![+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, написала вище. [+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну то прошу не забути, що ми готові допомагати. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дай Бог здоровья и выздоровления Андрею. а Вам сил, Лариса! Тему читаю постоянно и прошу здоровья для Вашего мужа.[+sign]«Изменишь одно, изменится все»[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Як ви там? Буде вільна хвилиночка - черкніть. Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларисочко, не хворій будь-ласка, молимося за всіх!!! [+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. Нехай Ангел охоронець береже Вас. Я думаю, що це ваш організм так відгукнувся на стреси та переживання. Надіємось тільки на краще.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса,поздравляю вас с праздником Покровы, пусть у вас все будет хорошо! Выздоравливайте, и сил вам и Андрею!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ох... тільки прочитала. Ну що ж це таке. Тримайтеся! Особисто Вам вже хоч краще? Молюся...()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Всім доброго мокрого вечора:) Дівчата, робимо новий захід на високодозку (в Гомелі сказали приїзжати на консультацію після завершення лікування та часткового відновлення).Так от зараз у відділення немає навіть основного препарату хімії (єдиного, який до цього лікарня давала), цитозару у високих дозах. Написала у Беседку, може з Росії хтось привезе, бо у нас він продається також тільки контрабандний з Росії, але втричі дорожчий, ніж там.Раптом хтось з вас має можливість привезти з РОсії?Дякую[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Взаємно Вас і усіх з минулим святом і в вас і в нас хай буде гаразд:) Дякую[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А как Андрей себя чувствует? () [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.( пачка памперсов от вас - и семья ребёнка -инвалида счастлива. Хотите помочь? Я скажу кому)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я все про себе, сорі) Андрій відносно нормально, організм уже побитий, тому про "добре" мова поки не йде (показники крові не ростуть, суглоби крутять, слабкість). Морально настроюється на чергову хіміоатаку, не скажу, щоб радісно, ну це природньо в даних обставинах.[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, пишите, если нужна фин. помощь [+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100()
0

Поделиться сообщением