Розпухша щока, кровотеча з десни, погані аналізи

655 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Тримайтеся... ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все буде добре! Дякую, що відписали, бо вже ставало трохи лячно. Нехай Господь береже Андрія!() [+sign]Интересная штука - ЖИЗНЬ!!! Когда у тебя все карты на руках, она начинает играть... в шахматы...Хорошей погоды совершенно достаточно для счастья, а в плохую - можно, к примеру, испечь яблочный пирог. И никакого дополнительного смысла не требуется. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

З Днем Незалежності, дівчатка! Дай Бог, щоб наша держава була мирною, незалежною, сильною! І доброзичливою до людей, які тут живуть.Наші новини (щоб нікого не лякати своїм мовчанням:)Не могли почати вчасно хімію через низькі показники крові (на момент, коли Андрій поступив у лікарню лейкоцити так і не виросли - 3, тромбоцити впали до 130, тобто всі показники нижче норми, крім гемоглобіну). Гормонами нагнали показники (а заодно й красномордість, прищавість і підвищений апетит:) і почали високодозку. Три дні я обривала руки пляшками (бо по 8,5 л на день - це 25 скляних пляшок щодня), сьогодні 4-й день хімії, вдвічі менше препаратів, але стан вже погіршився, передчасно, на жаль. Лікар наш пішов у відпустку, свята - навіть аналізи не беруть, завтра будемо дивитись, як проходить хімія. А я вже готуюсь до всяких-різних побочок і мотань за тромбоконцентратом, а також думаю, як суміщати це зі школою.Дуже сподіваюсь, що у вас всіх все добре. І всім бажаю гарно провести останні літні дні цього року![+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, говорите как можно Вам помочь? кроме как финансово.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

всегда читаю вашу тему и сопереживаю.Сил вам,и терпения !
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо что отписались! Держитесь, думаю всегда о Вас... ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, спасибо за то, что находите время писать+ Я часто вспоминаю Вашу семью, переживаю, т.к. понимаю, как Вам сложно, как в один миг жизнь перевернулась. Я очень хочу, чтобы вы не теряли надежды, чтобы боролись, чтобы не опускали рук, как бы безвыходно все не казалось. Если нужна помощь, пишите, пожалуйста. Обнимаю Вас!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, пусть Бог Вам помогает! И даст Вам с Андреем ещё долгих лет жизни!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса говорите чем помагать может вам с лекарствами помочь (привезти)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Бесплатная консультация и диагностика в Израиле? Рамбам - больница хорошая, конечно, спорить не буду.[+sign]Мои дети сделаны с любовью :)Бедным быть не стыдно, стыдно быть дешевым...(Шукшин)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и тут вы со своей рекламой? В соседней теме вы в Израиле рекомендуете послеродовую депрессию лечить... ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса как ваши дела? как перенес Андрей этот этап химии? пару слов напишите пож-та.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

была я у Израильских врачей, которые "лучше чем наши". готова сильно поспорить как о качестве их лечения, так и о финансах.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Всім доброго вечора! Вітаю з початком осені і нового навчальногоробочого року. Нехай вам все дається легко!Наслідки високодозки зараз у розпалі: аналізи обрушились ще на вихідних, сьогодні тромбоцити 11 (це при тому, що вчора вливали дозу!), лейкоцити 0,2, це критичні значення. Температура стрибає, антибіотики посилюються, тромбоконцентрат купується - але це вже схема відпрацьована і тому вже майже звична, на жаль.Хотіла поїхати сьогодні у Гомель на консультацію (в лікарню, де лікувався один чоловік, я раніше писала) - була нагода, зідзвонилася з його жінкою - і так жахливо невчасно - він помер за дві години до мого дзвінка в Гомелі. Жахливо, у них дівчинка з ДЦП, дружина так вірила у його виздоровлення( І весь запал щодо Гомеля поки пропав.Я кручусь між домом, школою і лікарнею. Спати майже не можу, якісь кошмари мучать. Підкупила собі таблеточок, а то засинаю під ранок - а тут вже вставати збирати малих до школи потрібно.Але прорвемося. Тим більше вашу підтримку я відчуваю завжди. Та й знаю,що є люди, яким ще гірше, на жаль. Це зупиняє, коли хочеться себе пожаліти.Дякую за підтримку. Будьте здорові! і гарної вам осені:)[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дуже дякую, з цим справляюсь [+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Держитесь, Лариса. Пишите, если нужна фин. помощь [+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, что отписались.....+ я лично только из-за вашего (уже и нашего) Андрея и появляюсь в этой конфе, где раньше даже и не показывалась.....Лариса, тяжёлая ваша дорога, но идти надо....вам и стоять нельзя, и вернуться никак, только вперёд.... Помощь нужна будет - пишите без колебаний. А таблеточки для вас - правильное решение, вы должны быть в меру спокойны, выспавшейся, собранной....на вас всё.[+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.( пачка памперсов от вас - и семья ребёнка -инвалида счастлива. Хотите помочь? Я скажу кому)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларисо, чим допомогти? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо , что пишите. Обязательно пишите, если Вам что-то будет нужно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тримайтеся, і пишіть, якщо будуть потрібні кошти()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Яка допомога потрібна? Ви не відповідаєте на це запитання((( ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларисо, якщо я правильно здогадалась, то там була раптова ситуація. Це чоловік вчительки нашої школи, , скоріш за все, її звати неля, чоловіка Геннадій. Якщо треба, напишіть мені на пошту, я постараюсь дізнатися подробиці. Але мені здається, що можна пробувати Гомель, з причини можливості ТКМ. Але на це потрібно немало горошей(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так, я про них. Дякую, не треба дізнаватись. У Геннадія не було ремісії після стількох курсів високодозової хімії. На жаль, як я зараз вже бачу, в такому випадку організм не витримує просто лікування. ТКМ - це єдиний варіант при рецидиві і при відсутності ремісії. Про ТКМ поки не ведемо мови, лікуємо консервативно хімією, ще 1-2 курси високодозки. там побачимо.[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Всім доброго дня! Пробачте, що не відповідаю, я така затуркана:) Дуже-дуже дякую за пропозиції про допомогу! Але, слава Богу, справляюсь на даний момент, тільки от і форум ніколи почитати-написати. Тому як школа-лікарня-аптека-музичнашкола-плита-магазин-робінняуроків - це мій розклад руху нині.Матеріально прорвались уже через цей курс. Наш лікар був у відпустці, лікарка, яка його заміняла, велика подяка їй, майже весь критичний період видавала Андрію лікарняні антибіотики (ті, що по 1,5-3 тис. в день обходяться), хоч трохи легше було матеріально. Правда, повернувся наш лікар і лафа (і де люди не навчаться лафу знаходити:) скінчилася. На наступний курс, мабуть, доведеться знову просити вашої допомоги, але побачимо, може, щось ще придумаємо.Взагалі по стану цей раз важче виходить з аплазії, ніяк не хочуть тромбоцити рости (два тижні тромбоцити при регулярних вливаннях тромбоконцентрату колихаються від 0 до 12), а тут ще й гемоглобін обвалився різко, тому сьогодні пацієнт чеше пішки (йому дозволили вперше вийти на 5 хвилин) у інший корпус кров купувати для переливання собі ж. Чого в нашій медицині не буває:)Оце таке в нас.Сподіваюсь, у вас все добре, правда ж? А якщо ні, то нехай терміново стає!Будьте здорові. І ще раз дякую за ваше піклування.[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларочко, тримайтеся. Ми готові допомагати. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением