Первоклассник 2015

962 сообщения в этой теме

Опубликовано:

ой, януля, я дякуючи тобі таки взяла рюкзак, це питання закрите.по канцтоварам "подумаю завтра" +, гадаю. на зошитах не розорюсь, хай навіть вони і в 2 рази скаконуть.а от як знайдеш спортивний костюм пристойний, то теж проситиму тебе свистіти:))мені на неньці по картинці спорт.костюми сподобалися, але там, здається, 134 р-р вже немає, а 128, боюсь, що буде маленьким.[+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

божечки, люде ще й меблі купують 8-0!!! лишається тільки перехреститися, що 2 роки назад повністю відремонтувала і обставила дитячу з 2ма робочими місцями.[+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дівчата, скажіть, а є ще така практика в школах, що, типу, якщо дитина проживає у мікрорайоні, що "належить" до школи, то її полюбе в цю школу мають прийняти?8 років тому наче було, а зараз?хтіла для підстраховки подати ще й документи у 100% прохідну школу (тим паче, що коло нас начебто непогана гімназія)ось, наче, знайшла щось схоже:"Правом на першочерговий вступ:· до 1 – го класу, при відповідному рівні готовності до навчання, користуються діти, які проживають у мікрорайоні гімназії (згідно Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації);"http://slovyanka.kiev.ua/index.php?do=static&page=pravyla_pryjomuхоча, у ний той докУмент вельми непойнятний. у тексті пишуть:Правила конкурсного приймання дітей оголошуються не пізніше ніж за два місяці до його початку. Оголошення про умови і терміни проведення конкурсу розміщується в приміщенні навчального закладу. регулярно у тій школі буваю, ніц нема там ніякої інфиКонкурсне приймання дітей до 1-го класу розпочинається 1 квітня та завершується не пізніше 1 липня поточного року. ок., але в іншому оголошенні на сайті кажуть, що тільки заяви з 1го квітня починають прймати:ШАНОВНІ БАТЬКИ! З 1 квітня 2015 року буде здійснюватися прийом заяв на педагогічну співбесіду від батьків майбутніх першокласників. Вся інформація щодо правил прийому буде розміщено на офіційному сайті гімназії.Адміністрація гімназіїhttp://www.slovyanka.kiev.ua/510-do-uvagi-batkv-maybutnh-pershoklasnikv.htmlбляхо, визначіться вже якось, да?ну і + Не пізніше ніж за місяць до початку конкурсу в приміщенні навчального закладу на дошці оголошень розміщують перелік питань з навчальних предметів, за якими проводитимуться випробування.з 1го приймають, сьогодні вже 2ге - дупль пусто з переліком питань.[+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мы на них тоже смотрели-сидели. Но цены :((( А по посадке моей малой, вот честно не увидела большой разницы.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Стола нет (пока временный стол у малой стоит) И мебели как таковой нет. У нас в квартире мебель поставлена частично.Так что будем заказывать все, от шкафа и кровати до стола)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я тоже не могу со спортивным костюмом определится :( в
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, якщо це не спеціалізована школа, це прописано в статуті
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не мерещится )) у Juliya_K написано
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я купила в садик, думала будет носить когда зимой будет холодно в группу в итоге лежит новый, будет в школу. Брала размер больше, чем нужен, надеюсь не вырастет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та вона, наче спеціалізована... ну, типу, гімназія.а не підкажете де можна глянути мікрорайон, який обслуговує школа? щось ні на сайті райуправління освіти, ні деінде цієї інфи не бачу:([+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Гимназия - это не специализированная, как правило. В 143-й гимназии есть приоритет проживающих в микрорайоне [+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы также идем у нас все четко 1 сентября в школу, 2 сентября - 7 лет.Планируем поступать в 155 школу, кто собирается- нужно уже бегом писать заяву. Прием документов начали еще с 10 февраля. На тесты будут приглашать по списку, сами тесты ориентировочно в конце мая.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

угу... хоч якось втішили:) [+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та это я перепутала :) точно не русановка :) [+sign]Нужно быть очень большимпараноиком, чтобы искать ежика на вершине елки.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, на жаль, проживаю не в Києві),
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

і правильно боїтесь), я взяла 134, він на розмір меньший, боюсь ми навіть його можем перерости за літо)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от жеш:( [+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у нас началась подобная проблема, мы снимаем и отказывают в гимназии.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Что значит отказывают? Помимо детей по прописке принимают и других, но уже по результатам собеседования Или Вы хотите попасть как относящиеся к микрорайону?[+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ира, так вы уже прошли собеседование? куда поступили?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Записались сегодня еще на одно собеседование, в школу возле дома Собеседовать начнут в конце марта, на каникулах.[+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Девочки, а какое-то стихотворение учите для собеседования в школе? Новогодний или к 8 марта моя, конечно, какие-то расскажет, но думаю, надо бы что-то посерьезнее и про школу.[+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:-0 а надо???? Тт то
0

Поделиться сообщением