Ганьба ротожопству! Жити помірковано, за потребами - хто зі мною?

782 сообщения в этой теме

Опубликовано:

не забувайте, що й ціни так нєхіло виросли! [+sign]Мир огромен – в нём точно есть тот, кто будет счастлив, получая именно Ваши взгляд и улыбку.Просто знайте, что в самые тяжелые времена Вселенная подставит спину, и все будет в порядке.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

видно, я якийсь недо-йог, бо хочу ротожопити, і все тут ( от кайф у мене від придбань, та ще й економіці допомагаю ) а як як люблю новенькі гарненькі сукеночки та босоніжечки! а як хочеться кра-си-во посидіти в ресторані на Андріївському узвозі в тих новеньких речах! а втім, я навіть дуже йог - живу одним днем і насолоджуюсь моментом. правда, трохи того... сцикітно, як думаєш про завтра.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о! а тоді питають на лікарі, чого це жінки за 40 припиняють за собою слідкувати?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

блин, а я все пропустила)) была интересна раньше ваша система. Потому что если с 4-х лет, то это же вряд ли деньги на одежду?:) Голой же потом зимой не отпустишь)Суммы увеличиваются с возрастом? Или это только на бирюльки?[+sign]такое:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В - это второй) (-) [+sign]такое:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зайти в магазин и увидеть?) или размер АА?:) (-) [+sign]такое:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

бо западло! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ржунимагу))) (-) [+sign]такое:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ясно. мені по ходу з народження "за 40". [+sign]Verra la morte e avra i tuoi occhi. C. Pavese[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне кажется. что просто это зима была для всех очень тяжелая и просто у многих сил на это не оставалось. ну вот у меня так точно.... вот только начинаю себя брать в руки...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мать чістна. в тебе ж тілько дві сісі і одна піся, нащо тобі стілько купальників? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та цю зиму і я вистояла на Майдані. і мої колєжанки приходили туди при параді і з мейк-апом, і в чистому вбранні. але це було до кривавих подій, бо мене саме напередодні скосила хвороба. і взагалі себе тримати у формі бажано завжди.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Во всем нужна мера. в экономии так само [+sign]Не берите от жизни все - не донесёте:))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а я і є в формі. Просто для мене недоголені ноги зимою - варіант норми :))) а так - чого ж не у формі, в зал ходжу, одіта в чисте :))) По мені не можна сказати, як мені впадло дивитися за собою. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я таким йогой жила в начале 90-х, это был ужас-ужас, больше так не хочу, как пел Токарев "Зачем скупая жизнь нужна, ведб завтра может быть война"
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У мене їх немало, але виставкові - то чівави. 2 довгошерсні особини, хлоп і дівуля. Дівуля ще мала, але вартувала мені як...ай. А у хлопчака вкладено...ой! - писала вище. Зате більш титулованого чівави його віку в Україні немає. Чемпіон 8-ми країн, кращий довгошерсний чівава Національного Чкмпіонату...і ще багато всякого.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нуууууу... ни знаю... нравляться вони мені:) раніше з духами таке було.[+sign]Verra la morte e avra i tuoi occhi. C. Pavese[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

форма - поняття для кожного своє. наш майстер, пам"ятаю, казав, що не прочитати 400 сторінок на добу якісної літератури - то є втрачати форму... кому що.[+sign]Verra la morte e avra i tuoi occhi. C. Pavese[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да! Чтобы экономия не перерастала в жлобство () [+sign]Буду воспитывать в себе силу Оли! :)Every time I look at the keyboard, I see that U and I are always together.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

интересно, почему так получается :) У меня тоже так. У детей куча одежек, все такие красивые и нарядные. А мне в прямом смысле нечего надеть. Хожу в одних и тех же джинсах...[+sign]Буду воспитывать в себе силу Оли! :)Every time I look at the keyboard, I see that U and I are always together.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ооо)) так это общая тенденция - у меня уже есть фотография в этом платье на фб)) я вот все думаю - обосновано ли это в принципе. Или как с навыками у малышей - то, что не мог в 5, с легкостью за пару дней освоил в 6. Ну в смысле с деньгами - в 20 за месяц поймут) - транжиры так и будут транжирами и в 10, и в 20, а рационалы рационалами в любом возрасте)[+sign]такое:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, а где их покупаешь? а то у меня 1 и уже требует смены)[+sign]такое:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо большое!