джингл беллз, джингл беллз))

247 сообщений в этой теме

Опубликовано:

всьо, дівчата, асті я вже прикупила! ще й шпроти дрогнула рука купити (лікар треба мені забаннити:) мабуть, з кільканадцять років їх в домі не було! Стала до каси - дивлюся що знизу до банки приліпилася ще одна. ПОлінувалася мотнутися до стойки повертати зайву, то вже взяла аж 2, бо ж начиталася про ваші грінки зі шпротами (нині вже рекомендуєте тостів насушити!)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Може і собі мангал-меню забабахати, думаю... Але, поки все мангалитиметься, то у нас не один ящик випивки і вагон закуски піде :)[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Печчінковий тортик - нагадаю; для тих хто любить часничок, тут таких чимало, я бачу особисто я коржі роблю з кефіром, цибулю мелю сиру - виходять м"які і не жирні, як ,якщо смажену цибулю класти. Перемазую лише мазік+часник+зелень, ніяких шарів із смаженною цибулею та морквою. Нам смакує такий.Як думаєте, можна заморозити млинці печінкові ,а то я вчора насмажила дофіга[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нє, ну якщо насмажилидофіга, то куди ж їх ще, як не в морозилівку? Це ж бо не пряники:)) навіть якщо трохи будуть крихкі після розморозки - то же якось стулите докупи майонезиком)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а Ростбиф никто делать не будет? я вот планирую. может еще растегаев с рыбой , ну и салатиков каких то. еще тортег и желе, куда же без них
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я нет. Но сейчас бы с удовольствием вместо ипполита отведала кусочек!))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Может быть, их же купили Хенкель, вдруг улучшили технологию. Но вообще оно ж все разное, брют, сухое, полусухое, полусладкое, сладкое, думаю, если выберете нужную кондицию, то вам будет таки вкусно. [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

яка ви порядна! а я якось банку в одне лице умяла, о 12 ночи) [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вопрос исключительно исходников)) расстегаи к чему? [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Свадьбы, корпоративы. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Доступные цены. Киев, Белая Церковь. [email protected] [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

увидела сегодня роскошныз щук и поняла: щуке фаршированной быть() [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.( пачка памперсов от вас - и семья ребёнка -инвалида счастлива. Хотите помочь? Я скажу кому)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я сдержалась))) [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Свадьбы, корпоративы. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Доступные цены. Киев, Белая Церковь. [email protected] [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

муж просит) мне не сложно . а ему- приятно ну и опять же- бутеры с рыбой ребёнок не будет. а пирожок может и съест.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Боже мій, забула про коропа!!!!!! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кстати, есть мысль подать кости с мозгом и гренками) народ домашний у нас такое любит)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О_О мои б не поняли... )))) представляю глаза мужа, когда на подносе вынесла б груду костей))))+ но соглашусь с вами, это вкусно ))))) [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.( пачка памперсов от вас - и семья ребёнка -инвалида счастлива. Хотите помочь? Я скажу кому)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а вы беседу предварительную проведите, фоточки покажите) https://www.stjohngroup.uk.com/smithfield/menu/lunch/http://karifood.com/events/kosti-i-korneplody-novoe-menyu-v-karkase/
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А, т.е. просто так) вопрос был к какому блюду, а не зачем))() [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Свадьбы, корпоративы. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Доступные цены. Киев, Белая Церковь. [email protected] [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

цікаво про торт... сфле - там типу журавлине пюре з цукром, зитими вершками і желатином?[+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

може і собі коропа? [+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кхгм-кхгм.. зі збитими білками... ну звичайно, ж заварені гарячим сиропом....Хоча можна і по іншому. Якщо не вінайду оригінального рецепту, ще надибала ось яку красоту, - вже облизуюсь і хочу! Суфле из хурмы в шоколадных формочках и с чипсами (!) из хурмы:http://www.picantecooking.com/ua/node/550как по мне, то к Рождеству - самое оно!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ого.. хоча, да бувають таки упсы)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да-да, дівчата - всі за коропом, хутенько! а я попереду всіх, щось мене прорвало))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

блін... в як гарячим сиропом заварити - це, типу, достатня термообробка? мала пропадає без зефірів з пастилою...по хурмі... це ж манацця! груші в вині набагато простіше готувать... (це я , типу, себе вмовляю:))[+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тіпа да)) достатьо. Але. важлива ідея. можете робити те суфле як придумаєте.. Я вже мабуть, більше хочу десерт з хурмою) Манацця да, якось таки треба себе осідлати!!))
0

Поделиться сообщением