Діалог з матір"ю

433 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Навіть через монітор видно, що Ocean зовсім інша людина, ніж її мама. Просто абсолютно інша. почати навіть з того, що вона сама ростить свою дитину, а не віддала бабусі, як зробила її мама.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сценарий да, дети обычно копируют отношения в семье н
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нема, тому що вона сама так влаштувала. зазвичай у людей є друзі, знайомі, тільки ж у ці стосунки теж треба робити внесок а деякі люди цього внеску робити не хочуть, а хочуть лише пити кров.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

як я вам співчуваю.... у вас безмежне терпіння. не давайте їй пити вашу кров. ваша кров потрібна вам самій, і вашій дитині. ви їй не чоловік, не телевізор, ви не зобов"язані бути для неї розвагою чи калорійною поживою. це ж вампір. треба твердо зводити її до нормального спілкування - або ігнор.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

про "одобрение" - так, мабуть, не варто. Але все одно це ж мама. Все одно я її донька, і мій борг залишається моїм, коли вона постаріє.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, мого сина вона дуже любить і всіляко намагалася його зробити тільки своїм і більше нічиїм. Ревнує навіть до іншої бабусі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я написала в кінці сабжа, чого чекаю в цій темі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я ж і оплачую всіх цих няньок і ліки, бо хочу помогти бабусі. Інша б могла сказати "іди, мамо з роботи і сиди сама, це твоя мама".
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я розумію, що прийде і мій час відповідати за догляд за мамою. Ви вважаєте, що для догляду бабусі я нічого не роблю?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

про "растите одна" - може, і є. Про стосунки між мною і дитиною - ні, у нас все інакше.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

і да, мама не ростила мене одна. Спочатку я жила у бабусі, а потім жили я, мама і бабуся. Мама одна ніколи мене не ростила
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чомусь моя мама не скопіювала з бабусиної сім"ї нічого, в тому числі і любов до своєї дитини
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, у неї ніколи не було друзів. Бабуся вела все господарство, а я її дратувала. Все.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую! Так, я розумію, що "ламати і обривати" - це вихід, але ж це таки жорстоко... і вона мама... і така важка людина... і от ці терези хилитаються
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в неї тільки таке спілкування можливе. І так все життя. Терпіння не безмежне, трубку ж кидаю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ви робите більше, ніж деякі тут анонімні герої зробили б. де б вони ще підняли свою самооцінку. при тому їм це зовсім нічого не коштує - кнопочками поклацати на клаві))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100, чого варта фраза "просто радуюсь, что среди наших родных нет таких отношений". ааай, молодець! () [+sign]*[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я вважаю, що, у першу чергу, це обов"язок Вашої мами, а вже потім Ваш. Ви робите набагато більше, ніж робить в такій ситуації середньостатистична онучка. Зазвичай, онуки мало переймаються проблемами бабусь.Так, мамі складно, але це та робота, яку за неї ніхто не зробить. Були б у неї сестра, брат чи невістка (дружина брата), вона могла б розраховувати на їхню участь. Мені здається, що бабуся зробила і мамі, і Вам "ведмежу" послугу, коли ростила Вас замість мами. В результаті мамі не відчуває відповідальності ні щодо бабусі, ні щодо Вас, ні щодо свого онука.... Не знаю... у Вашій ситуації, мабуть, спробувала б спокійно поговорити з мамою, що Ви не можете кинути роботу і переїхати в Одесу, тому що тоді буде ні нащо жити всім. Тому що зараз Ви працюєте на своє майбутнє і на майбутнє свого сина, і на її забезпечену старість, між іншим, також. Що через це проходять майже усі діти, от прийшов і її час. Пожаліти її, похвалити, яка вона молодець, що так добре тримається. Запитати, який би вона подарунок хотіла...Хочеться Вас підтримати. Я реально не бачу, як ще вій їм можете допомогти, крім того, що вже робите.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Потому что единственный мужчина в семье. Хороший совет дали выше - ей бы замуж.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Бережіть нерви, вони вам ще будуть потрібні+ Перечитала першу половину теми. поки не зрозуміла, що ви робите більш ніж достатньо в даній ситуації. Себе вам звинуватити ні в чому. Але для власного блага спробуйте бути хитрішою чи мудрішою, ...щоб не прискорити процес, коли мама і вам на шию сяде.Я не хочу ставити їй діагноз - маніпулятор. енергетичний вампір і т.д. Ймовірно в неї депресія....дуже ймовірно. Спробуйте дійсно їй жениха присватати, налаштувати на подруг, щось таке....А взагалі, скажу вам, якби я росла з бабусею, взагалі не впевнена, що витрачала б на маму якісь душевні ресурси...грошові - мабуть да, але не душевні.. На ниття відповідала б приблизно так: у тебе там т. Зоя (подружка), Петро Трохиимович (жаніх) от йому розказуй. а мені ніколи, з дитиною уроки роблю, звіт пишу, Петі вечерю готую (а шо такоє? ніззя?). Тримайтеся. З святами вас!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это было мне?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не [+sign]*[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Имеется ввиду полная семья - мать и отец. Вас растили в неполной семье. И Вы растите ребенка в неполной семье. Именно на этот факт пытается указать Альфа Ромео.Это не для того, чтобы Вас обвинить, просто иногда действительно вот этот опыт не позволяет детям создать полную семью, мешают рамки и установки, полученные в детстве.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

По-перше, вітаю Вас зі святом! І бажаю, щоб в новому році саме ця ситуація змінилася на краще.Висловлюю співчуття, справді це важко. Конструктивна порада: починайте боротьбу зі своїм почуттям провини. Воно відчувається в кожній історії, які Ви привели як приклади. Здається, що в цьому житті Ви винні всім: бабусі, матері, дитині. А де ВИ в цій схемі? Ви маєте право на щасливе життя, і не повинно Вам бути погано, щоб комусь було добре.
0

Поделиться сообщением