Опубликовано: 7 окт 2013 Класс!!! Поздравляю с хорошей открыточкой:) () 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2013 А я только что вытянула из почтового ящика открыточку из Японии. Это вторая полученная.Девочка( или мальчик) нарисовали флаг Японии и Украины, адрес наш написали желто- синими буквами, погоду и в Японии , и в Украине отследила, нарисовала хризантемы, как я понимаю - это символ Японии и еще и гроздь винограда нарисовала, такая стоит на аваторке. Нарусском Добрый день написано и еще что-то на японском. А под хризантемой написано Lycoris, не пойму что это такое. Дочка придет со школы, пускай разшифровывает, в конце концов ей письмо. А я тихий болельщик и спонсор)). 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2013 ничего себе! вот приятно, когда человек так серьёзно подходит к этому вопросу))))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 окт 2013 а у мене період затишшя( дійшло 6 моїх листівок, я сьогодні теж отримала 6-ту, останню поки що, картку. так що "полковнику ніхто не пише"((( решта моїх листівок зависли десь переважно на російській пошті (47 днів - людина вже понад місяць не заходить на свою сторінку, 30 днів, 25 днів), одна листівка ніяк не дійде до адресата в США(24 дні), одна десь стільки ж блукає по Білорусі і вже тиждень іде картка у Китай. ску-у-у-чно... прийшли замовлені листівки, набагато креативніші, аніж куплені на пошті, а нема кому надіслати. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 8 окт 2013 а я б*ю себе по руках, щоб не замовити ще порцію листівок))) бо на полиці лежить понад 100 штук (інтернет-магазини плюс асортимент пошти), треба ж їх хоч трохи порозсилати:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 9 окт 2013 вітаю!! нам сьогодні теж прийшли листівки: 2 малій і одна мені. моя - з Росії, на фото - поховальна урна східних народів, такий собі музейний експонат, виставлений десь у Пітерському музеї. мої, коли дали мені листівку, довго не могли зрозуміти, чого це я раптом "ржунімагу" :) баришня (21 рік) написала, що в неї була лише така листівка і це набагато краще, аніж валянки та матрьошки. так що бум сподіватись, що це не натяк від північного сусіда:)потім зайшла на сайт дівчини - там написано, що вона - людина творча і зараз саме шукає себе. але такого у мене ще не було))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 окт 2013 А Вы ей отправьте Кличка с котлетой по- киевски)))Хоть и без ID ,но за очень прекрасную открытку.Шутка, хотя...А мне , когда запрашиваю новые адреса, постоянно выпадают Германия, Нидерланды и Китай. Что- то с этим можно сделать. В конце концов есть же еще страны. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 окт 2013 мне тоже, У них очень это популярное занятие) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 окт 2013 у мене теж перша думка була про Кличка) потім все ж вирішила, що то хтось, не замислюючись, без підтексту 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 окт 2013 Да, Нидерланды рулят:)) Но мне и приходят открытки, главным образом, оттуда + Германия, Китай, Финляндия, Россия и Беларусь:) И сделать с этим, похоже, ничего не получится. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 окт 2013 Мне из Бразилии шла 27 дней А моя добиралась до Краснодара 48:)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 10 окт 2013 потрібна порада досвідчених посткросерів сьогодні мені повернули листівку, яку я відправляла до США ще 15-го вересня, тоді я ще писала свою зворотню адресу. наклеїли таку штуку: "повернути відправнику. not deliverable as addressed unable to forward". звірилась з адресою, яку мені видав сайт на мило, - все правильно. написала листа дівчинці з Америки (їй 11 років), чи не помінялась у неї адреса, якщо так - можу вислати нову листівку. якщо ж ні, то що це було? може, проблеми із американською поштою, які виникли через кризу з ухваленням бюджету в США, коли бюджетні працівники були відправлені вимушено відпочивати? останню листівку дитина отримала 30 вересня, потім - тиша, може, таки справді переїхала? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 окт 2013 У меня такого не было, но Вы можете написать девочке личное сообщение и спросить, не переехала ли она() 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 окт 2013 провела переговори з моєю американкою) дитина не переїхала, адресу я вказала правильну, чого так сталося, ніхто не розуміє. дівчинка попросила надіслати листівку ще раз. цього разу я не писала адресу від руки, а наклеїла роздрукований варіант. поки що чекаємо, втретє пересилати нову листівку не буду, нехай вже залишиться "висяк" :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 окт 2013 Дорогие, разсъясните алгоритм действия :) Вот зарегилась я. Вот заказала уже 5 адресов. Что теперь? Бежать на Почтампт и выбирать открытки? или заказывать на и-нет сайте? Время же идет, открытки не отправляются.. это очень страшно?Нашла дома подходящие по тематике, но они "раскладушки". Я могу обрезать лицевую сторону и сзади наклеить марки и подписать и все такое?Потом я должна ее отсканировать и выложить при отправке?Еще, одна девочка просит выслать ей монетку. Можно ее прилепить прозрачным скотчем к открытке и взвесть на почте? такое проходит? Или надо в конверт монетку и открытку вкледывать?Фух.. пока все... Блин, уже 3й день спать спокойно не могу.... брежу этим поскроссингом...[+sign]Готова к разностороннему общению :-)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 окт 2013 розкажу, як було у нас. першу порцію листівок купили у районному поштовому відділенні. це були фото старого Києва, а також листівки з українським орнаментом, їх там ціла серія. для першого часу згодилося, бо багато хто з посткросерів, чиї адреси нам випали, виявився не проти чогось національного або листівок із видами рідного міста.потім докупили листівок на Головпоштампі, вибір там не дуже вразив, якщо порівнювати з інтернет-магазинами. але там є красиві марки. потім черга дійшла до інтернет-магазинів, там є дуже милі листівки на різний смак.щодо того, чи варто поспішати відправити свою картку. все залежить від Вашого бажання отримати пошвидше листівку у відповідь, оскільки хтось із посткросерів зможе отримати Вашу адресу лише після того, як одна з Ваших карток добереться до місця призначення і буде зареєстрована. ну, і по відношенню до іншої людини не дуже зручно затримувати листівку, на яку вона чекає. не думаю, що кілька днів затримки можуть бути принциповими, а ось коли тримаєш листівку у себе тижнями, це вже якось, напевно, негарно.монетку, напевно, краще надіслати в конверті, я такого ще не робила. а от листівку, яка складається, отримувала, її мені надіслали в конверті.Удачі Вам у новому захопленні! :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение