Баланс між відпочинком з дитиною і без

245 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Другу можливість. Але все залежить від дитини. Думала, що втоплю старшу в Індії.Єкскурсії - ні, в ресторан ввечері- ні, на іншій пляж - ні.Їй було б добре на той час десь в на "все включене" в Єгипті, анімація, діти, картопля фрі.Тому мама теж людина.Спочатку з дітьми , як я називаю санаторний відпочинок(це сон в обід і харчування за розкладом, чатування в воді), а потім 5000 км за 10 днів десь дуже далеко.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В Каталонии) [+sign]Хорошие девочки делают то же, что и плохие. Только хорошо.Я дышу радостью. Нет большей сладости - жить (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ти стіко працюєш, що тобі побути з дитиною - то вже нагорода а хто вдома, або легесенько собі підпрацьовує, а не впахується як коняка, тому, може, вже хочеться на волю ) наша з тобою воля - це були б діти поруч і НІКУДИ не бігти ) [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну бачите, все одно є відпочинок лише для мами:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ясне діло, бо йому було б класно ) і ти б могла його мацати, скіко хочеш, а не скіко можеш ) [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

разница в местах отдыха
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не поняла, при чем тут это...я про экологию
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну я и не знаю даже, ЧТО должны с мамами делать такого дети, чтобы от ОДНОГО ребенка требовался прям реабилитационный отдых и непременно за кордоном) [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, йа-йа, кемська волость )))) [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну так я можу з дитиною цю нагороду отримати за 6000 грн в Україні, а не за умовних 20000 грн десь інде
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 [+sign] Пусть скажут мне — ушли все поезда и поздно уж от жизни ждать чего-то!Да пустяки все это, ерунда! Еще есть корабли и самолеты!!!! :) Скажите: если черный кот перешел дорогу туда и обратно - он удвоил наказание или отменил свое решение? :) [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

-1. Вопорс не в дурочки-умнички, а в том, ЧТО приносит радость лично мне отдых без детей, которых я и так вижу в 90% времени спящими, радости НЕ приносит [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я теж нікуди без нього не їздила, окрім 1 тижня в Єгипет:) але питання не в тому, а в цьому от+ чи варто з дитиною, яка тусуватиме в дитячому клубі і на пляжі, їхати в якісь прекрасні далі, якщо дитячі клуби кругом однакові?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я б не вистрибувала з штанців. Дитячі клуби і правда всюда однакові :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пф. Зрівняла ) То побудь! ) але ж ти хочеш, аби світ став ближче до сина, чи просто так рвеш собі серце? ) [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лар, от починається доросла дискотека - а дитину треба вести спати. Або ти хочеш на екскурсію, а воно - тусити з дітьми в басейні. І шо?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

відіш лі, я не думаю, що готель з олл-інклюзівом - це прям СВІТ:) Світ - це Барселона, Рим, Париж, Лондон, при цьому років десь так з 10-и
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можна їхати не тільки в дитячий клуб. Ти прочитала про нашу Австрію? це була не просто подорож, то була ПОДОРОЖ!! ну да, я один водій, трохи замахалась 4130 км рулювати в два кінця. АЛЕ! кожна подія в тій подорожі досі згадується, обсмоктується й таке інше ) [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну наведені дані - УМОВНІ:)) вибір ще й обмежується грішми, да...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чого з 10? ну чого з 10? моїм того року було 7 і майже 9 Будапешт, Відень, Венеція... [+sign] На том заводе, где собирали меня, забыли поставить опции "стыд" и "совесть" птаха.киев.уa[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

время самостоятельного отдыха наступит очень быстро, наслаждайтесь общением с детьми [+sign]Раньше я любила лето, но потом поняла, что лето может быть в любое время года, были бы деньги... Теперь я люблю деньги.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну от у мене те саме. кому - анімація і картопля фрі, а кому - екскурсії і морепродукти
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у вашу Австрію і я б поїхала:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

що вони запам"ятали?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дык...не обязательно что-то необыкновенное делать-то:))+ Неужели вы в Киеве никуда не ходите без ребенка?! ну там...с подругой встретиться, в кино сходить, в клуб - у кого как....Бывает же? так это то же самое:)) ну хочется ведь иногда отдых, заточенный именно под тебя, а не под тебя и под ребенка! разве нет? не ходите же вы с друзьями в Дивосвит?...:))
0

Поделиться сообщением