Постійне почуття провини, як з цього вийти...

182 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Не Вы то были! То Мора был, мужчина) перепутала) Сорри..А указывать мне не нужно! Сама знаю, кого утешать,а кого нет...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зла Ви( навіть якщо наші думки розходяться це ще не повід іронізувати, часто читала Ваші пости завжди Ви мені симпатизували...а тут шквал таких негативних емоцій..тим більше що я не стверджую, що я сто процентів права, і може дійсно шукаю виправдання а може підтримки, а може і тапок...Для того і створила тему, щоб різні відгуки почула...Це дискусія, яку Ви почали з образ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не обращайте внимания на куриц, несущих негатив. Насколько часто болеет ребенок?() [+sign]А я ищу в недавно выпавшем снегу осколки лета...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви мене розумієте, бо маєте з чим порівняти Київ, він звичайно гарний і можливостей і перспектив тут більше, та і роботи (криза скоро пройде все налагодиться) але для дитини гіршого місця не знайти...і коли дійсно є вибір, ти його робиш навіть в ущерб чомусь, вибираєш пріоритетніші моменти...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Согласна с Вашими постами!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вам просто плохо от отсутствия ребенка. я не буду расписывать Вам, что вы теряете. Но теряете вы очень много. Так как сейчас вы нужны ребенку, вы не будете нужны никогда. Сколько вы запланировали детей ? 2-3? а работа, комнаты, диваны, кровати денежные проблемы будут вас преследовать всю жизнь. А детские годы своего ребенка вы не вернете никогда. Потому едьте, забирайте ребенка и решайте реальные проблемы жизни с ребенком, вам будет их относительно легко решать, потому что вы знаете ради чего вы их решаете - ради того, чтобы быть вместе. А сейчас у вас и душа не на месте, и никакой пользы от этого нет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Почти все как променя написано ... Тоже пришлось на полтора мес ребенка к бабушке отправить, т.к. вышла на работу, все это время с мужем проругалась и ссорилась, он похож на Вашего. Не могли дождаться, когда заберем. Забрали, сижу вот на больничном сразу же, на рботе ессно это никому не нравится, я понимаю. И на лето опять придется к бабушке, думаю об этом с ужасом. Но выхода не вижу:(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дети должны жить с родителями!! У меня дочка за эту зиму переболела очень сильно, как и Вы работали с мужем чуть ли не круглосуточно, и я зарабатывала поболее Вас и решила уволиться вовремя кризиса, т.к ребенок дороже, тем более у Вас зарабатывает м
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

муж, и зачем не понятно ради чего рвать п....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вы хотите сказать,что в Киеве дети более болезненные,чем в другом городе?? ну эт еще спорный вопрос.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Більше не буду, реагувати на компроментуючі лінки я до людей відкрито, просто виложила конкретно ситуацію, щоб зрозуміліше було, а тут почалося про понти і т. я думала, що на форумах можна речі називаьти своїми іменами і так в житті багато граємо і приховуємо...Та й якщо чесно майже всі друзі залишились там, інколи дійсно немає з ким порадитись крім чоловіка. Дитина часто хворіє раз а частіше і два в місяць. От недавно був отіт, якому передував кашель, хоч і лікували і чаї і сиропи, пропили антибіотик ніби все налагодилось, погходила три дні в садок знову соплі кашель, лікар каже що залишкові явища, але ж не здорова вона хоч і температури не має, тай прививки не будеш робити.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

єто ві себя сейчас уговариваете, да?:))) () л[+sign]Моя карма - холодный чай.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да... напевне так буде поки в школу не підеш... а може дійсно ну його цю роботу. і весь час дитині, а карєру можна наздогнати, а почне дитина вичухуватись з цих простуд і тоді знову на роботу. У мене свекруха не ходила на роботу поки молодший не пішов у пятий клас, і тепер на кожному сімейному сабантуї хвалится яких вона синів виховала, розумних двоє закінчили з медалями і червоними дипломами і мають гарну роботу....а вона особливо ніколи не напрягалась, вже 15 років на кафедрі лаборантом працює, зато завжди при манікюрчику свіжа укладка , а чоловік на руках носить і гроші заробляє,і каже що вона найкраща))) Де правда, де ця границя, що правильно а що ні
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мій чоловік теж говорить щоб я займалась дитиною і ясхиляюсь до звільнення, але зарплати жаль та і стаж і професія у мене специфічна. Але Ви молодець, дитина дійсно це найважливіше
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет,не успокаиваю, в любой момент могу вернуться и поболее автора зарабатывать, дело не в деньгах,а в ребенке, И бабоньки хватит завидовать,а то не форум а какая то жаботня.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а зачем вам продавать квартиру во Франковске ? Вы что, уже зацепились за киевское жилье ? Или выплачиваете квартиру в кредит в столице? по стоимости Франковская квартира вам никак не поможет купить квартиру в Киеве. Еенужно держать про запас. Правда, квартплата какая у вас? Поставье там на воду счетчики, чтобы не начисляли в квартплату.Или сдайте ее пока, хоть з а сколько -то.Или совсем копейки ?Все может быть в жизни- и фирма в Киеве может накрыться . Я сама жила с бабушкой пока родители в Киеве устраивались. Потом они меня взяли в столицу. Как она мне не понравилась вначале :))) Как я хотела в свой маленький уютный городок :)))Очень радужные воспонимания остались с детства, когда я была с бабушкой в частном доме :))Правда, мама не стала дожидаться пока папа получит квартиру- взяли меня к себе когда еще были на квартире в Буче .Мама постоянно рыдала за мной.А мне было хорошо у бабушки :))Уютно мне стало в Киеве годе-то с 20-ти лет.А в 5. когда приелала в столицу- как она мне не понравилась...А потом этот ужасный панельный дом, где родители получили квартиру..И это после бабушкиного прекрасного дома...)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я порівняльну характеристику не вела опираюсь тільки на свій досвід з своєю дитиною, просто якщо дитина хвороблива а ще й погпна екологія то погодьтесь воно не на користь?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это конечно очень часто...вы ее тут и в садик толком не повОдите...маму нет возможности в Киев привезти?() [+sign]А я ищу в недавно выпавшем снегу осколки лета...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таня,Вы прочитали очень много советов, так что выбор все равно остается за Вами. Удачки Вам!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви написали те що я хотіла почути і ще раз переконатися, що це правильно, не зважаючи на екологію і всі труднощі)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

і Ви це замітили я пр жаботню, хоча більшість форумчанок просто чудо))) але є декілька екземплярів, які всюди свою отруту пустять, часто анонімно і втечуть, а осад то залишається...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я не хочу вас схиляти ні до яких рішень, але чоловік вам радить те, що зручніше саме йому.ви готові ще кілька років просидіти вдома на господарстві?якщо ви кинете роботу, чоловік з чистою совістю перекладе на вас вирішенні усіх проблем, які ви так не любите: садочки/довідки/школа/гуртки ітп... а ще будуть щоденні закупки, приготування їжі і прибирання... ви саме цього хочете??? чи мо, простіше няню найняти?[+sign]Моя карма - холодный чай.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, мама працює на державні йроботі і щоб мати пенсію державного службовця повинна піти на пенсію з цієї посади, а їй ще 4 роки...Це був би ідеальний варіант мама))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

гхм... есть чему завидовать? огласите:)) () ш[+sign]Моя карма - холодный чай.[-sign]
0

Поделиться сообщением