Опубликовано: 11 май 2009 Дорога Бірюза80) Я не ругаю Ваше місто, так як і Київ так і Івано-Франківськ не моє і не Ваше, воно наше, ми всі народилися на Україні, і міста тут ні до чого а екологія, ціни і взагалі економіка - це наші політиканти і ми людський фактор. І тут і в себе дома є багато речей які мене обурюють, це бруд в першу чергу, мусор (на вихідних була на Дніпрі) і в нас на Бистриці не краще((( Не ділю на Ваше і Наше, всі люблять свої рідні міста і села, але це не привід закривати очі і мовчати про мінуси, їх потрібно виправляти....Якщо Ви десь побачили у моїх постах образу - вибачте, не хотіла дійсно нікого образити, але погодьтесь Ви теж були досить категоричними і різкими..... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2009 І мене вибачайте))))Можливо Ви маєте рацію, не потрібно все брати надто близько до серця. Без образ))) видалила майже всі коментарії. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2009 Розумію ваші почуття дуже добре. В нас дуже схоже вийшло. Зробили ремонт прекрасний у квартирі в рідному місті (в центрі міста), трішки там пожили і чоловік поїхав у Київ на кращу роботу. Я через півроку з двома дітьми поїхала за ним (молодшому рік був, а старшій 3 рочки). Мені батьки пропонували залишити старшу з ними, але я не залишила. Гарного садочку (такого як був у Вінниці) так і не знайшла у Києві :((( Сиджу поки що дома з дітьми. Квартиру у рідному місті продали (ще до кризи) і купили в Києві. Скажу чесно - ви в кращому становищі :))) Ви молодець, що вийшли на роботу!!!! Я вже 5 років у дикреті і жах як я себе почуваю - завжди така активна по життю, знаю іноземно мову, але мені дуууууже страшно виходити на роботу (просто паніка :(((( ) Вам потрібно забирати дитину до себе і залишати з нянею - не бачу сенсу у садочку з частими хворобами. А квартиру не продавайте в найближчий час - можливо захочете повернутись (я би зараз повернулась в своє місто залюбки, якби було власне там житло). 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 12 май 2009 І я б повернулася, якщоб у моєму місті була така робота як у чоловіка і у мене А з роботою там туговато, про оклади взагалі промовчу, а ціни, як у Києві...А про вихід на роботу, теж спочатку було важко, елементарні речі забула....Місяць-два і Ви знову у формі))) За це не бійтесь. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 12 май 2009 знаете, я подозреваю, что чувствовать себя плохой мамой - очень распространенное явление у работающих мам.Мы с мужем тоже не киевляне, дочка родилась, когда жили уже в Киеве и снимали квартиру. З/пмужа не хватало, я вышла на работу в 4,5 ребенкиных месяца. И с этого момента я стала чувствовать себя плохой мамой. Сначала потому что с моим ребенком сидят бабушки и дедушки (все приезжали к нам в однокомнатную съемную квартиру и нянчили поочереди), потом, потому что пришлось взять няню и ребенок с чужим человеком, потом, потому что пришлось отдать ребенка рано в садик, сейчас,потому что я не успеваю по работе водить ее дополнительно на танцы и языки и еще потому что иногда хочется уделить время себе и не идти на площадку, а просто выпить после работы пива, а ребенок хочет на площадку. При всем при этом, что я чувствую себя плохой мамой, я бы не хотела сидеть в декрете до 3-х лет, я там еле высидела до 4,5 мес., и не хочу отдавать ребенка бабушкам, хотя они 100% успевали бы водить и на танцы, и куда там еще в голову взбредет. А дочка моя прекрасно себя чувствует и с нами вместе и "на каникулах" у бабушек.Это я к чему написала, просто подумайте, может действительно вашему ребенку лучше так как есть сейчас и, возможно, вы не перестанете чувствовать себя "плохой" мамой даже, если заберете ребенка в Киев. Но это совершенно не значит, что вы плохая мама. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 12 май 2009 Так зазвичай буває що завжди є щось, що ти не встигаєш, або в силу обставин не можеш дати своїй дитині. Просто інколи думаєш, а чи не відібється це потім на дитині, якщо вона не буде ходити на розвивалки,або на танці а може і те і інше, а тільки в садок. Але сама розумію, що на все дитину не можна віддати (малювання, англ, танці, басейн) Що краще що вибрати...І так мабуть завжди) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 май 2009 Дякую :) . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах