Постійне почуття провини, як з цього вийти...

182 сообщения в этой теме

Опубликовано:

жили так несколько знакомых семей дитё с бабушками вдалеке, родители тут вкалывают.Ради собственного жилья в Киеве так горбатились.Правда, деток к школе забирали в Киев.Как вариант - да, бывает. Но пропущенных моментов детства уже не вернешь...Некоторые потом второго родили уже в Киеве... и со вторым "доганяли" то, что упустили с первым.Что при этом у первых в душе - кото знает... но т-т-т все с виду нормальные дети...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Коренная, в 8-м колене. А бабушек у моих детей нет - умерли. И дети тоже болеют. Ребенка надо забирать, автор ищет не решения, а оправданий.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так цим все сказано! Перечитайте свій пост 10 разів і заспокойтеся!!!!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В кінцевому результаті погоджується... Але мені потрібно все доказувати, а коли він не погоджується я кажу, роби як знаєш, він ходить думає, а потім все одно завжди погоджується...А я кажу я не настоюю на своєму рішенні подумай ти, можливо твоє рішення буде розумніше, а я тільки буду рада, не буду категоричною і він інколи приймає рішення раз в рік... До тепер не розумію як він справляються зі своєю роботою, а воно у нього дійсно дуже важка і відповідальна всі його поважають як керівника, Чи то дійсно чоловіки такі односторнні, якщо щось одне добре то все решта так храмає...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Виню- не виню. А дети быстро растут, а родители все пропускают. Не понимаю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

что-то вы все усложнили Ребенок должен быть с родителями. А как справляются киевские мамы со съемными квартирами и без бабушек? И ничего, растят детей в семье. Квартиру, как я поняла из вашего рассказа, мужу вообще фирма снимает. Квартиру на родине, если от ее продажи денег на жилье в киеве не хватает я бы не продавала - это тыл на случай если что-то не сложится, да и не лучшее время расставаться с недвижимостью. ЗАБИРАЙТЕ РЕБЕНКА И ВТЯГИВАЙТЕСЬ. А то что муж не вникает, так радуйтесь что не нужно спорить по всем вопросам до хрипоты.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это какой-то у некиевлян заскок, право слово, им тяжелее - они без родителей. Кино.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вот. Единомышленник. Справляются, и без квартир, мужей, бабушек и дедушек, все равно справляются.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага можу....тільки скажіть де??? і скажіть це дівчатам які нижче у темках не можуть з вищою освітою по декілька місяців знайти роботу...Хоча не спорю якщо дійсно захотіти, то можна...А з чого ви взяли, що це оправдання..Садок під боком, поліклініка 5 хв іти, продукти всі домашні починаючи від молока, сметана сир і закінчуючи мясом, тут щоб купити все домашня потрібно як лань бігати по всьому Києву і шукати бабок, з окружних сіл, і ще раз ви не рівняйте екологічно чисті продукти з заходу і у Києві і окружних сіл, не має тут такого, що б ви мені не говорили...аналізи радіаційні бачили при порівнянні ( просто родичка працює в лабораторії ...)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Киянкам дійсно ваще, а особливо тому хто ніхто не помагає...я схиляю голову перед такими сімями, а якщо мама сама виховує дитину без тата, я б таким мамам памятники при життю і всі пільги вплоть до оплати навчання..куди дивляться наші політики. А ви дуже агресивно настроєні до "некиєвлянок" Я не киянка, і ніколи нею не буду та й не хочу..а ви якось примітивно мислите "киевлянка" не киевлянка" у мене мама народилась у києві, а після одруження поїхала до Франківська і не рахує себе Киянкою як і я...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Квартиру знімала фірма до кризи, тепер все змінилося, самі знімаємо
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

1000000000000000%
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так от і я про те ж... навіщо продавати за безцінь? + коли я моніторила садочки (років з 5 тому), мені здалося, що у той садок простіше буде дитину влаштувати, тому що він трохи даоі від відвето спальних районів і новобудов.[+sign]Моя карма - холодный чай.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

автор, по-моему вы сами себе все усложнили. У вас еще все шоколадно() [+sign]А я ищу в недавно выпавшем снегу осколки лета...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ребенку лучше быть с родителями.. ваша мама вас не воспитывала, сейчас она компенсирует это воспитанием маленькой внучки. Может и у вас так будет. Я бы никогда не отдала своего ребенку никому, это сейчас я так думаю, когда моему ребенку уже 8 лет. Я помню и знаю его до мелочей. Для меня это жизненно важно. Вы себя оправдываете, а на самаомделе вы просто не хотите идти ни какие жертвы. Вы хотите, чтобы везде и всем было хорошо. Но так бывает редко.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не, это вам просто не нравится, что я пишу. Лучше находить утешение в разговорах с др. мами, кот. тоже выдумали причины не жить с собственными детьми.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кто хочет тот делает, кто не хочет тот ищет причины.. две кровати в однокомнатной и ребенок, спящий на полу, умилил до слез.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все, писать больше не буду. Вам, думаю, и так хорошо, полно сочувствующих.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оф: А вы же вроде с Ликарем прощались? или то не Вы? э
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да не заскок это! Просто у киевлян нет выбора: дите либо в грязном Киеве, либо... в грязном Киеве. А у нас этот выбор есть. Если ребенок в детстве будет дышать чистым воздухом и кушать натуральные продукты, то в школу пойдет здоровым. Неужели лучше ребенку сидеть в садике?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а я й не кажу що у мене страшна проблема))) Просто знаєте, як воно коли все більш менш добре все одно є якась проблема, яка на той момент здається Вам центральною, а коли не дай Боже хтось захворіє...тоді розумієш справжню цінність життя...Я знаю, що є люди в яких є набагато більші проблеми в непорівняння з моїми, але є й тут такі які вагаються між вибором зробити акрилові чи гелеві нігті...і на даному етапі для них це свого роду питання і проблема номер один. Не потрібно приміряти і порівнювати з собою, принаймі я стараюсь так робити, хоч не завжди виходить. Читаю темки де у людей дійсно проблеми і горе, і надіюсь що все у них налагодиться... Читаю форум вже три роки, час від часу писала, але теми не створювала, тут створила, і якийсь шквал негативних емоцій....(це не конкретно до Вас)))) так думки в слух
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні то не була)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Га-га. Так и прощалась: "Ликар, прощай!" ??????????? Поутешайте автора лучше.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

напевно Ви праві...
0

Поделиться сообщением