Опубликовано: 11 май 2015 його не затримали його попросили пройти, навіть без наручників. Ну почитайте посилання нарешті. Знайшли його через півдня побитого. Підозра датована 8 годиною вечора того дня. Якщо його затримали - а по факту його затримали - тобто не дозволяли піти - НЕГАЙНО повинні бути повідомлені батьки. А вони його бігали шукали - не знали де він. Затриманий він був НЕЗАКОННО. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 шукаємо офіційний коментар Лутківської з цього приводу і перестаємо розповідати, що це сказала мама. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 гм, ну важко його погляди не помітити а от про те, що він з однокласниками про провокації говорив - це сумнівно. Мені здається, це вже схоже на об*єднання того, що знали раніше, з тим, що дізналися зараз. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 слухайте, вчора, коли після мітингу писала заяву поруч писав хлопець, що забрали телефон. У нього навіть фото є того, хто забрав. Але прізвища не знає. Міліція, не соромлячись моєї присутності!, каже: "ви знаєте, тут такі зарплати, що ніхто пальцем не пошевельне. Треба, щоб їм було цікаво". А телефон - якийсь дешевий - гривень 400 чи шо. І скільки він повинен дати? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 +100 незалежно від того, подобаються Вам чи ні його погляди. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 я дивуюсь наївності наших людей... дело на слуху -кого це зупиняло? І б*ють грамотно. Типу - били по голові - синій шматок вуха - бо промазали по голові. Били по тулубу - садно на грудній клітині, бо якось "не так" вдарили. А вже залякати маму-папу не побачиш - хлібом не годуй.повторюся вдесяте: Ви щаслива людина, що з цим не стикалися, і бажаю і далі не стикатися. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 підсумок рівень культури країни, в тому числі, визначається ставленням до старих, хворих та ув*язнених. Кожен тут претендує на те, що от він же не примвітивного рівня, але скільки коментів проскочило з серії "так фашисту і треба".Поки ми будемо нормально сприймати вибивання показань... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 Значение имеет, и очень боЛьшое. Такие взгляды преследуются законом. Ублюдок он и фашист, ваш интеллигентный мальчик, просто мразь. Ах, какая разница, что ребенок пишет на страничке. Ариец, блин[+sign]Невозможно нравиться всем подряд. Все подряд не могут обладать безупречным вкусом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 Это тогда же, когда другая "деточка" из Правого Сектора зарезала среди улицы человека, второй чудом остался жив? 15 лет лялечке. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 +100 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 Ну блін... я пам"ятаю, скільки в мене було знайомих, що в 16 років писали на стінах "сатана мой бог", і вони від цього сатаністи? Зараз вони всі - нормальні дорослі люди, виховують своїх дітей, ходять на роботу і т.д. треба відділяти підліткову уявну позерську приверженість ідеології і справжніх злочинців.[+sign]Я за правду боротись готов, і за неї пролить свою кров,Та з собою самим у війні не простояти довго мені (І. Франко)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 ну вряд ли можно отрицать, что познакомился парень с преступниками на почве "захоплення національними ідеями". Его высказывания про "жидів" совсем не детские. Откуда интересно такая жажда насилия у тихого толерантного мальчика (как в школе охарактеризовали), на которого никогда даже голос не повышали? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 це ви про що? Такого не знаю є посилання? Щось взагалі не в курсі. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 +100 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 ви показилися чи шо? взгляди прєслєдуются - нема питань. Прєслєдуйте за взгляди. Вбивсто і грабіж тут до чого? Винен у взглядах -судіть за взгляди, винен у грабежі -судіть за нього. І не порушуйте при цьому закон. Невже притомному лікарю це незрозуміло? Доведуть причетність - закривайте. Але ПОКИ ЩО в підозрі не написано, що ЗНАВ про злочин. Тобто зараз він закритий незаконно. У нас презумпція НЕвинуватості, а не ВИнуватості. Які питання можуть бути? Катувати нікого не можна: ні винних, ні невинних. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 так я і намагаюсь пояснити тут що "пі...ть - нє мєшкі ворочать". Мало шо хто пише. Можливо, дійсно ЗНАВ - але коли це підтвердиться в тому ж контакті, а не просто "вступив у злочинну змову про зняття квартири". 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 +мільйон() [+sign]У нас не осталось сил на получувства и полутона. У нас остались силы только на любовь и ненависть (с)Бойкотую товари зі штрихкодом 46[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 пропаганда фашизму, погроза вбивством - злочини. Сатанізм - ні [+sign]Има с телефона[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 в Україні сатанізм офіційно заборонений. І в нього така сама пропаганда як у малолітніх, які носять пентаграми на шиях і рюкзаках. .[+sign]Я за правду боротись готов, і за неї пролить свою кров,Та з собою самим у війні не простояти довго мені (І. Франко)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 Ви серйозно? Чи ви були відмінницею в школі? Ви не знаєте, що таке підліткове позерство? Справжні фашисти не пишуть про це пафосні наївні промови у вконтакті. Просто в нашому дитинстві не було соц. мереж, і іх роль виконували стіни, рюкзаки, футболки, мочки вух і т.д.Я наприклад була дуже мирною дитинкою, по хлопчиках не шлялася, алкоголь не пила, на скрипочці грала, на скрипкових конкурсах і олімпіадах по літературі займала призові місця, але якби в мене була сторінка, там би було приблизно оце https://www.youtube.com/watch?v=yrPBye5MUcg[+sign]Я за правду боротись готов, і за неї пролить свою кров,Та з собою самим у війні не простояти довго мені (І. Франко)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 +100! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 Да, я тоже шокирована..(( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 :))) мені все-так здається, що це мами маленьких дітей, які психологію до підліткового віку ще не дочитали. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 11 май 2015 я обвиняю??? де???? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах