Опубликовано: 13 май 2015 Да, вы действительно такого не писали, это я обобщила н по адресу () 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 в мене його немає - я не тв голос народа я прийшла пізніше.Я ж так розумію, питання до мене було. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 знов за рибу гроші до чого тут це все ЗАРАЗ до цього хлопця. Якщо знайдуть щось у його переписці (чи розмовах), чи хтось, наприклад, з заправки його упізнає, що от він ходив вивідував, де тут у нас сейф - тоді буде ОБГРУНТОВАНА підзора. Тут, як Ви помітили, я взагалі стараюся не зачіпати інших осіб, крім нього, бо не знаю НІЧОГО ні про кого.Тут мова тільки про затримання, фізичний вплив і тримання під вартою. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 а я другой случай знаю (это к делу не относится, автор прошу прощения)в моем доме обокрали какую то тетку,она посреди ночи вызвала "правоохранителей" и те в 4 утра ломились ко всем в квартиры за показаниями, а иначе пойдете за соучастие.знаю человека , который сидит уже год за то что кто то с его паспортом участвовал в разбойном нападении, и то не понятно на кого, и было ли то нападение вообще..знаю ,как моего друга у которого сильно печень болела ,и он присел посидеть на лавочке, ппсники избили и обчистили..так что наверное 80% людей предпочитают к ним не обращатся 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 +100 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 я тут вже стільки всього писала мабуть, більше ніж за попередні 10 років.Що не пам*ятаю, писала чи ні. Повторюся. Що мій перший розрив шаблонів (щодо впевненості міліції у своїй безкарності) був, коли на травичці біля зупинки у на Голосіївському ДПСники обшукали п*яного, що лежав, повитрушували кишені. Ми зі співробітницею стояли з відкритими ротами, половина людей на зупинці - так само. Друга - коректно відверталася. Тепер стараюся не відвертатися.Друга історія, що згадалася. Років 15тому у Києві вбивали на Кільцевій повій. От взяли двох пацанів. Один - сирота - з нього вибили зізнання. які тільки хотіли. На підставі них закрили другого. Слідчий казав прямо: я спвічуваю, розумію, що непричетний, але у нас скоро вибори (в мери). Пощастило обом, бо знайшли якось там випадково справжнього (чи справжнього?) вбивцю. Другий просидів 3 тижні всього, бо адвокат витягнув, як тільки знайшли справжнього. Перший просидів ще після того місяців 2 (всього 4), бо адвокат був державний.Першого тягали на всякі там слідчі експерименти, відтворення - а він взагалі нічого не знав. Одна справа під диктовку записати щиросердне каяття, щоб не били, а інше - показати все. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 ко мне тоже однажды ломились за показаниями из-за кражи у соседей. Я через дверь ответила, что ничего не слышала и всё. Никто ничем не угрожал. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 13 май 2015 +100 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 14 май 2015 класна обмовка Геращенка право на питкі 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 май 2015 Автор, что там у вас? сегодня на новостном сайте увидела, что парня оставили в СИЗО: + Підозрюваного у пограбуванні АЗС юнака залишили у СІЗОУ Київському апеляційному суді розглянули звернення Миколи Мнишенка. Це наймолодший підозрюваний у гучній справі про пограбування заправки на околиці столиці. Тоді у стрілянині загинули двоє правоохоронців.Захист стверджує - юнак просто був знайомий з нападниками і не мав жодного відношення до тих подій. Тому тримати його під вартою немає сенсу. Що ж вирішив суд, про це дізнаємось далі.Засідання апеляційного суду у справі Миколи Мнишенка ще не почалося, а під дверима залу - вже неспокійно. Тут родичі, друзі підозрюваного та громадські активісти. Вважають, молодого хлопця взяли під варту незаконно.Мама підозрюваного сподівається, що для її сина все закінчиться благополучно. Вона представляє його в суді. Сам Микола неповнолітній, йому тільки 17."Мій син піде звідси зі мною додому. і всі його друзі, всі хто прийшов, ми знаємо, що ми всі разом будемо вертатися додому. моя дитина нічого поганого не робила", - говорить Інна Мнишенко мати підозрюваного.Спочатку засідання суду проходить спокійно. Говорять адвокати. Коли слово бере прокурор - у залі спалахує скандал. Звинувачення стверджує, що Мнишенко свідомо входив до банди.Коли стає зрозуміло, що пристрасті не вгамуються, суд йде на нараду. Повертається з вердиктом."Застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 години 2 липня 2015 року залишити без змін", - говорить суддя."Немає доказів, що він вчинював будь-які дії саме з метою вчинення злочину. По-друге, жодна особа не була доставлена в судове засідання для того, що підтвердити, що сам він зробив щось незаконне", - говорить Аліса Дорога, адвокат підозрюваного.Найближчі місяці Микола Мнишенко проведе у СІЗО. Права на апеляцію у нього більше немає.http://podrobnosti.ua/2035105-pdozrjuvanogo-u-pograbuvann-azs-junaka-zalishili-u-szo.html 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 май 2015 Съемку вел Интер, СТБ. Основное написано в статье+ Как сказала адвокат : "Немає доказів, що він вчинював будь-які дії саме з метою вчинення злочину. По-друге, жодна особа не була доставлена в судове засідання для того, що підтвердити, що сам він зробив щось незаконне"При этом Колю не выпустили ни под домашний арест, ни под подписку. Вот тебе, бабушка, и Юрьев день... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 май 2015 http://vikna.stb.ua/episode/napad-na-azs-sud-nad-shkolyarem/ 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 май 2015 я була на суді правда, не спочатку. В двох словах "жестякова жесть".Щоб ви озуміли, суддя - Приндюк. Це така легендарна особа, що пакувала пачками майданівців і випустила Садовника.Закрили за "а раптом щось знав". 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 май 2015 Да уж... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 май 2015 очень жаль парня() 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах