Українські жінки і турецькі мужчини

191 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Українські жінки і турецькі мужчини Тема - пофілософствувати. Повернулася я, значить, із Стамбула. Город контрастов і все таке.Про "привет, красивая, как дела", казати довго немає що, це стандарт. На площі біля Софії ходить якийсь молдик - типу намагається щось продавати. Розговорився, "а, ви з Україні? Була у мене дівчина з України, любила мене. Але я її не дуже любив. Була ще з Молдови - взагалі звала переїжджати. Але я її не настільки любив. От як зустріну таку - молоду, красиву, щоб я її дуже полюбив - тоді, може". Таке молоде, зухвале, думає, що раз говорить англійською - то вже цар. І отак перебирає дівками. Жила в апаратах над рестораном - ясно, що спілкувалася з тамтешніми офіціантами. все дуже чемно, ввічливо, і тут один з них каже: "а я у вашій кімнаті і сам два тижні тому був. Зі своєю гоьлфренд. Вона українка, в Києві живе". Він при цьому має в Туреччині свою місцеву гьолфренд, з якою планує одружитися. Виявляється, ця київська гьолфренд приїздить до нього три-чотири рази на рік. Він російською розмовляє дуже погано, більше - англійською, з чого можна зробити висновок, що і баришня теж знає англійську. Ну і може собі забезпечити три-чотири поїздки в не найдешевше місто. І от виходить, що ця, напевно, успішна жінка, розумниця-красуня, їздить в Стамбул до офіціанта "урвать у счастья несколько минут". І я думаю, таких історій - безліч. Ні, я розумію, що секс-туризм і все таке. Мене цікавить інше:ДО ЯКОГО СТУПЕНЯ ЖІНКА МАЄ БУТИ НЕ ЗАТРЕБУВАНА, НЕПОТРІБНА В УКРАЇНІ, ЩОБ ПЕРЕБИВАТИСЯ ЦИМ?Я нікого не засуджую. Мені просто шкода, що вона там побуде тиждень а-ля "кохана" (на фоні нареченої або дружини, ага) - і назад, в Київ, де її ніхто не чекає, або чекає такий, що вона знову буде тільки й мріяти про той Стамбул. Це криза українських жінок? Чи українських чоловіків? Чи що це таке?(тема потриндіти, дякую)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

може, у жінок такий відпочинок з бонусом))() [+sign]Я такая нелогичная, что конь, стул, двадцать восемь[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не думаю, що це так масштабно. Вам просто такі персонажі зустрілися це було в головну :) вибачте[+sign]Если жизнью недоволен сильный человек, то он предъявляет претензии к себе, а если слабый, то к людям (с)ICQ: 589050801, skype: alisiya_2308[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тю, при чому тут непотрібність і незатребуваність? як і секс-туристи іншої статі, жінки шукають нових вражень, іншого темпераменту, конфіденційності.САМЕ тому, що вони самодостатні і фін. незалежні, а не "незаважаючи на".[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хм)) цікавий поворот:) але ж тоді виходить, що їхній домашній секс (якщо він є) - не задовольняє їх повністю?.. + я просто коли люблю - то мені нікого більше не требахоча я поки що не знаю, що таке 20-30 років шлюбу))я просто собі намалювала картинку, як ця молода і самодостатня повертається в Київ, надягає спідничку-"олівець" - і на роботу. і ніхто не зверне уваги... може, все й не так:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Голос крови? Роксолана там, Золотая орда.... Или мода на турков после Сулеймана ихнега телевизионнага... Интересно же людям за чем там весь гарем упадал? )))) [+sign]Если начинать фразу с " Вот у нас, у масонов... " - все начинают слушать гораздо внимательнее... )))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та там таких персонажів хоч греблю гати. Ото молодий на площі так і сказав - я за день собі десять знайду
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

смотрите на это с другой стороны.. это такие себе живые вибраторы. попользовалась. и забыла как звать... [+sign]Уважать или не уважать человека — ваш выбор. Относиться уважительно — ваше воспитание.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можливо не задовільняє, можливо відсутній, можливо, не такий як їм хочеться. Мені ліниво роздумувати на цю тему, чесно кажучи. Але сама ситуація не дивує, це один з проявів емансипації.[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вони там, до речі, Хюрем султан не люблять:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

але ж це означає, що вдома такого немає?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А если серьезно, то дело не в Турции , а просто в отдыхе. (+) Я в Крыму росла. Вечером в любом санатории можно было увидеть, как молодые мамаши "сигают в гречку". Детей уложат и айда. Что уж говорить о незамужних.... "На югах" такое всегда было. И местные мачо были надрессированы и на раз вычисляли искательниц приключений.[+sign]Если начинать фразу с " Вот у нас, у масонов... " - все начинают слушать гораздо внимательнее... )))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

допишу: я просто ідеаліст. Якщо у мене є коханий чоловік - іншого не треба. Якщо треба ще іншого - то на фіг такий коханий. (ІМХО)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ёлки... Представьте себе: за спиной - один или несколько несложившихся браков. С деньгами все более-менее.. О мужчинах, кажется знаешь всё. О себе - точно всё. Замуж - упаси Боже. Но это не значит, что с мужчинами больше - ни-ни. Вариант - либо искать глоубоженатого, чтобы ему нужно было от Вас то же самое, что Вам - от него: приятное времяпрепровождение и секс - время от времени. Но может жеж влюбиться.. Или жена - "выпасти" и мстить. Безопаснее - кто-то в другом городе. Или стране. Заодно и развеяться.Для кого-то это Турция. Всем хорошо, какие проблемы?И откуда Вы знаете, что у этой женщины тут, в Киеве, нет бойфренда, с которым у нее все тоже достаточно серьёзно.. Или настолько серьезно, что нужно периодически сбегать к какому-нибудь "мемету-али" куда-нибудь в Стамбул?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

За что же ее им любить? Построила всю Турцию, ходили там у нее как зайчики. ))) [+sign]Если начинать фразу с " Вот у нас, у масонов... " - все начинают слушать гораздо внимательнее... )))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А вы и поверили :) ИМХО - 95%, что это "художественный свист".+ Не рассказывали вам турки, как заводят вторую семью в Украине, имея семью в Турции. Или там же, в том же Стамбуле снимают своей "севгилим" квартиру, имеют общих детей и всё же официально женаты на турчанке. И тэдэ, вариантов масса. Или турчанку бросают из-за украинки, или вдовец женится и счастлив, и вся семья его не нарадуется на невестку.Я в Стамбуле пять лет прожила, могу вам порассказать историй :) А что касается языка общения, я лично знала девчонок, не знающих английского, как они общались с будущими мужьями, пока не повыучивали турецкий, загадка. Не иначе, жестами :) И ничего - вполне благополучные семьи, люди уже по 15-20 лет вместе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а кто их знает.. вполне может быть что кроме секса ничего не нужно.. а дома ну вот нет такого. )) жизнь она такая разная))) [+sign]Уважать или не уважать человека — ваш выбор. Относиться уважительно — ваше воспитание.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Идеалист. Я тоже такая. [+sign]Если начинать фразу с " Вот у нас, у масонов... " - все начинают слушать гораздо внимательнее... )))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

согласна с вами на все 100..НО если он есть... [+sign]Уважать или не уважать человека — ваш выбор. Относиться уважительно — ваше воспитание.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тсю, приехала, побонжурила, и домой) Может у нее дома муж старый. Причем тут невостребована? А может и молодой, но с проблемами.Мне гинеколог рассказывала, что сейчас многие женщины на 30-ти летних мужиков жалуются в плане секса
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

иметь такой вибратор дома-это сплошной геморрой))) А так-весело,ярко,запоминающе)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, я не знаю, хто тут у неї є чи нема, Але якщо їй потрібюні ці поїздки в Стамбул - значить, тут їй явно недодають:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так от я і про це питаю в тому числі. Таки криза мужчин, якщо вірити вашому гінекологу
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну от мені здається, що офіційно вони женяться на турчанках, а шалене кохання крутять з нашими. А наші погоджуються на другі ролі, от де печаль (ІМХО)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вообще-то у меня опыта для сравнения нет, но говорят, что украинские мужчины вообще не очень -то в этом смысле.... [+sign]Если начинать фразу с " Вот у нас, у масонов... " - все начинают слушать гораздо внимательнее... )))[-sign]
0

Поделиться сообщением