Летние лагеря еще не обсуждали?)

232 сообщения в этой теме

Опубликовано:

а в какой таре везете воду? я чето не понимаю) [+sign]У женщины точка G находится в конце слова SHOPPING[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

браслеты от мазеркеа- по 87 грн говно полное взяла два- ребенок жаловался, чикковский спрей и салфетки- отлично
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, не знала о салфетках. [+sign]В женщине главное - это глаза!!!!Если Вы против, то я , лично, ЗА !!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мої минулого року були в Гагаріна (в Ірпіні) теж кажуть що це найкращий табір з усіх де вони поки що були. і їжу і дозвілля хвалять.І я з вожатими досі спілкуюсь :-) [+sign]Я не знаю, но чувствую.Я не вижу, но верую.Если вырастут крылья за спиной,Я хочу чтобы были белыми.(После 11)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

старший був - казав що сподобалось, але не супер. + я кілька разів приїжджала в тиху годину - заходила до дітей, НІКОГО з дорослих не зустрівши - так що зайти може хто завгодно. [+sign]Я не знаю, но чувствую.Я не вижу, но верую.Если вырастут крылья за спиной,Я хочу чтобы были белыми.(После 11)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мої зараз в Антеї - подобається, але цей табір не їхній фаворит. мене "ковбасить" тому що телефон дають лише двічі на день по 15-20хв.Вожаті - ясно що це практиканти, але блін, якісь вони вже геть безтолкові...розваги - кіно чи мульт або дискотека -ввечері. гуртків - не дуже багато, але є.харчування 5-ти разове (+ полуденок і пізня вечеря) - малим моїм, які звикли до витребеньок не дуже смачно, але їдять.додому не просяться і це вже добре.[+sign]Я не знаю, но чувствую.Я не вижу, но верую.Если вырастут крылья за спиной,Я хочу чтобы были белыми.(После 11)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Кто был в лагере Фреш в Пуще? поделитесь отзывами плиз() [+sign]Мы = Андрей и Полина[-sign]
0

Поделиться сообщением