Розпухша щока, кровотеча з десни, погані аналізи

655 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Это мама, я сейчас не зарабатываю) Просто она очень тронута тем, как помогли мне люди, в т.ч. и на Ликаре, Сказала, что пока есть возможность, будет хотя бы по минимуму помогать хотя бы 2м-3м разным людям с каждой пенсии... а я отвечаю только за поставку людей)Спасибо за поздравления, у меня все хорошо. Правда, диагноз слегка на стадии корректировки, если можно так выразиться, но в целом расхождения не особо существенны, как я понимаю, и не сильно все криминально.Лечение прошла, уже больше недели дома, после 2х месяцев в Киеве не могу нарадоваться родным стенам и семье.Через месяц на КТ, дальнейшая тактика будет разрабатываться на основании КТ и анализов.В общем, надеюсь, всё будет класс. Чего и Вам желаю)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, в Одессе аптека самая дешевая (048) 785-14-57 - круглосуточноесли сказать что телефон узнали через справочную аптек там доп.скидка 10%
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я вже дзвонила туди, немає поставок зараз взагалі чомусь не возять. Сьогодні їду на Дегтярівську в аптеку, там дві останні пачки в аптеці знайшла, заберу.Дякую Вам[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нехай Андрій одужує! перерахувала трохи
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

. [+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларисо, відправили сьогодні на картку Вашу, тримайтеся! Як написала моя дитина у листі до святого Миколая : "Миколаю, я знаю, що не всі діти в тебе вірять, але я не така, я вірю в тебе. Мені дуже приємно і радісно, що є на світі людина, яка виконує бажання. Щирі, добрі, чисті бажання. Прошу тебе не забудь ні про кого!" Це уривок з листа, але загалом я була вражена її викладом, я бажаю, щоб Вашому дому Миколай приніс здоров я і багато усякого добра![+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякуємо помічникам Святого Миколая, які допомогли нам грошима загалом на суму 4100грн. за останні три дні, а саме: Валентині, Наталії, Олені, Наталії, Юлії, Вікторії, Ірині, Наталі, Олександрі, Вікторії, Наталії, Валентині, Оксані, Олесі, Ірині, ще комусь невідомому і навіть Дмитру!Якраз усіх перерахованих вами грошей вистачило на дві пачки таблеток, тут фото з чеками: http://savepic.su/6872879.jpg (не виходить активне посилання вставити чомусь)І надалі приймаємо з вдячністю вашу допомогу. Дай Бог, щоб у вас вистачало грошей, але для своїх сімей вони потрібні були лише на необхідності і подарунки.Сьогодні Андрій став знову кров відкашлювати, тепер вже й не знаю, до кого звертатися. Антибіотики-то за рекомендацією пульмонолога перестав він вживати, хоча лікуючий лікар виписував, можливо все таки і бактеріальна інфекція ще діє і кров від неї? Треба знов їхати консультуватися. Таке. [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дзвони завтра з ранку до пульмонолога! [+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зайди в ФБ [+sign]аллергик[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хороша дитина у вас, Веснянко. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. Щира, добра і чиста дитина у Вас тому й бажання такі, й лист такий. Нехай і Вам Миколай допомогає![+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларка, я дуже дуже бажаю вашому чоловікові одужання! Перерахували вам на карту 1000грн. Чим вам ще можна допомогти? якого віку ваші дітки?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

МанАна Дуже Вам вдячна!Дівчата 8 і 12 років, але їм всього вистачає, дякую щиро:) [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Наташ, це вчора один раз відкашляв Думала дзвонити, але сьогодні вже нормально, вирішили подивитися до завтра. Так як все таки тиждень була перерва в протигрибкових, може, через те. [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

немного перечислила, через недельку еще перечислю Лариса, может, можно обратиться в какие-то благотворительные фонды?...наверняка есть такие не только для онкобольных деток, но и для взрослых
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про Андрія Андрій вдома бадьоріший, звичайно, ремонтує ляльок та інші дрібниці, які зачекалися вмілих рук майстра. До речі, раптом чиїсь дорогі сердцю ляльки, машинки чи інші дрібнички потребують рук хірурга-клейолога:) - то велкам, Андрій поремонтує з задоволенням (але тільки до Різдва).Вбитий імунітет дає про себе знати - болить то там то тут щось весь час у Андрія, то прищі якість, то язвочки, слабкість тощо, але що робити, "іздєржкі" лікування лейкозу - вони такі, на жаль.[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мені теж ДУЖЕ хочеться чимось віддячити вам, допомогти вам або іншим людям, кому можу. Чим можемо допомогти ми.Я можу віддати трохи дівчачих речей і взуття до 8-років.Я можу зробити:- господарське й цивільне право - договори, позови до суду, подивитися договір, щось порадити тощо. Я досвідчений юрист-господарник, але не працюю вже скільки Андрій хворіє. Може, комусь потрібен юрист-фрілансер на підприємство.- оцифрувати відео з miniDV касети, оформити мінімально (монтаж, титри, накласти звук тощо)- перевірити текст на помилки (українська, російська), відредагувати, оформити гарно у word.- можу побути таксистом чи перевізником.Єдине - я обмежена поки що в часі, і часто ще в силах, на жаль, але в межах наявного хочеться щось зробити, якось віддячити.Андрій поки може тільки "скозлити" креслення з паперового в електронне (AutoCad, SolidWorks). Він, взагалі, багато може - але то вже після завершення лікування.Звертайтеся, якщо щось потрібно. І ще раз дуже дякую всім.[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Перечислила немного на карту - выздоравливайте обязательно обязательно в Новом году! ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, искренне желаю Андрею выздоровления! Держитесь и берегите себя, мужу с Вами очень повезло! немного перечислила на карту
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

трошки перечислила на картку. Тримайтесь. Все буде добре()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, держитесь!!! Пусть этот год станет действительно новым. Желаю Вам и Андрею начать 2016 год с хороших новостей и новых прорывов в лечении!!!! Вместе вы сила и все будет хорошо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчатка, вітаємо всіх з Новим Роком! Дякуємо, що ви з нами весь цей рік! Дякуємо за підтримку, за допомогу. Дай Бог, щоб наступний рік був легшим для всіх нас, щоб мир запанував в Україні, а кожен з нас знайшов (або усвідомив:) своє щастя! З Новим Роком![+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ай какие вы класнючие!!! До слез трогательные. Сил Вам и Андрею. Пусть он выздоровеет ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

какие вы молодцы! сил вам и здоровья вашему мужу! с Новым Годом!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Как мило и трогательно, какая у Вас хорошая семья! Здоровья Андрею! Перечислила Вам немного на карту...
0

Поделиться сообщением