Опубликовано: 19 дек 2015 Это мама, я сейчас не зарабатываю) Просто она очень тронута тем, как помогли мне люди, в т.ч. и на Ликаре, Сказала, что пока есть возможность, будет хотя бы по минимуму помогать хотя бы 2м-3м разным людям с каждой пенсии... а я отвечаю только за поставку людей)Спасибо за поздравления, у меня все хорошо. Правда, диагноз слегка на стадии корректировки, если можно так выразиться, но в целом расхождения не особо существенны, как я понимаю, и не сильно все криминально.Лечение прошла, уже больше недели дома, после 2х месяцев в Киеве не могу нарадоваться родным стенам и семье.Через месяц на КТ, дальнейшая тактика будет разрабатываться на основании КТ и анализов.В общем, надеюсь, всё будет класс. Чего и Вам желаю) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 дек 2015 Лариса, в Одессе аптека самая дешевая (048) 785-14-57 - круглосуточноесли сказать что телефон узнали через справочную аптек там доп.скидка 10% 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 20 дек 2015 Я вже дзвонила туди, немає поставок зараз взагалі чомусь не возять. Сьогодні їду на Дегтярівську в аптеку, там дві останні пачки в аптеці знайшла, заберу.Дякую Вам[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 20 дек 2015 Нехай Андрій одужує! перерахувала трохи 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 20 дек 2015 . [+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 20 дек 2015 Ларисо, відправили сьогодні на картку Вашу, тримайтеся! Як написала моя дитина у листі до святого Миколая : "Миколаю, я знаю, що не всі діти в тебе вірять, але я не така, я вірю в тебе. Мені дуже приємно і радісно, що є на світі людина, яка виконує бажання. Щирі, добрі, чисті бажання. Прошу тебе не забудь ні про кого!" Це уривок з листа, але загалом я була вражена її викладом, я бажаю, щоб Вашому дому Миколай приніс здоров я і багато усякого добра![+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 21 дек 2015 Дякуємо помічникам Святого Миколая, які допомогли нам грошима загалом на суму 4100грн. за останні три дні, а саме: Валентині, Наталії, Олені, Наталії, Юлії, Вікторії, Ірині, Наталі, Олександрі, Вікторії, Наталії, Валентині, Оксані, Олесі, Ірині, ще комусь невідомому і навіть Дмитру!Якраз усіх перерахованих вами грошей вистачило на дві пачки таблеток, тут фото з чеками: http://savepic.su/6872879.jpg (не виходить активне посилання вставити чомусь)І надалі приймаємо з вдячністю вашу допомогу. Дай Бог, щоб у вас вистачало грошей, але для своїх сімей вони потрібні були лише на необхідності і подарунки.Сьогодні Андрій став знову кров відкашлювати, тепер вже й не знаю, до кого звертатися. Антибіотики-то за рекомендацією пульмонолога перестав він вживати, хоча лікуючий лікар виписував, можливо все таки і бактеріальна інфекція ще діє і кров від неї? Треба знов їхати консультуватися. Таке. [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 21 дек 2015 Дзвони завтра з ранку до пульмонолога! [+sign][email protected][-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 21 дек 2015 зайди в ФБ [+sign]аллергик[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 дек 2015 хороша дитина у вас, Веснянко. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 дек 2015 Дякую. Щира, добра і чиста дитина у Вас тому й бажання такі, й лист такий. Нехай і Вам Миколай допомогає![+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 дек 2015 Ларка, я дуже дуже бажаю вашому чоловікові одужання! Перерахували вам на карту 1000грн. Чим вам ще можна допомогти? якого віку ваші дітки? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 дек 2015 МанАна Дуже Вам вдячна!Дівчата 8 і 12 років, але їм всього вистачає, дякую щиро:) [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 22 дек 2015 Наташ, це вчора один раз відкашляв Думала дзвонити, але сьогодні вже нормально, вирішили подивитися до завтра. Так як все таки тиждень була перерва в протигрибкових, може, через те. [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 25 дек 2015 немного перечислила, через недельку еще перечислю Лариса, может, можно обратиться в какие-то благотворительные фонды?...наверняка есть такие не только для онкобольных деток, но и для взрослых 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 28 дек 2015 Про Андрія Андрій вдома бадьоріший, звичайно, ремонтує ляльок та інші дрібниці, які зачекалися вмілих рук майстра. До речі, раптом чиїсь дорогі сердцю ляльки, машинки чи інші дрібнички потребують рук хірурга-клейолога:) - то велкам, Андрій поремонтує з задоволенням (але тільки до Різдва).Вбитий імунітет дає про себе знати - болить то там то тут щось весь час у Андрія, то прищі якість, то язвочки, слабкість тощо, але що робити, "іздєржкі" лікування лейкозу - вони такі, на жаль.[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 28 дек 2015 Мені теж ДУЖЕ хочеться чимось віддячити вам, допомогти вам або іншим людям, кому можу. Чим можемо допомогти ми.Я можу віддати трохи дівчачих речей і взуття до 8-років.Я можу зробити:- господарське й цивільне право - договори, позови до суду, подивитися договір, щось порадити тощо. Я досвідчений юрист-господарник, але не працюю вже скільки Андрій хворіє. Може, комусь потрібен юрист-фрілансер на підприємство.- оцифрувати відео з miniDV касети, оформити мінімально (монтаж, титри, накласти звук тощо)- перевірити текст на помилки (українська, російська), відредагувати, оформити гарно у word.- можу побути таксистом чи перевізником.Єдине - я обмежена поки що в часі, і часто ще в силах, на жаль, але в межах наявного хочеться щось зробити, якось віддячити.Андрій поки може тільки "скозлити" креслення з паперового в електронне (AutoCad, SolidWorks). Він, взагалі, багато може - але то вже після завершення лікування.Звертайтеся, якщо щось потрібно. І ще раз дуже дякую всім.[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 28 дек 2015 Перечислила немного на карту - выздоравливайте обязательно обязательно в Новом году! ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 28 дек 2015 Лариса, искренне желаю Андрею выздоровления! Держитесь и берегите себя, мужу с Вами очень повезло! немного перечислила на карту 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 30 дек 2015 трошки перечислила на картку. Тримайтесь. Все буде добре() 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 дек 2015 Лариса, держитесь!!! Пусть этот год станет действительно новым. Желаю Вам и Андрею начать 2016 год с хороших новостей и новых прорывов в лечении!!!! Вместе вы сила и все будет хорошо! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 дек 2015 Дівчатка, вітаємо всіх з Новим Роком! Дякуємо, що ви з нами весь цей рік! Дякуємо за підтримку, за допомогу. Дай Бог, щоб наступний рік був легшим для всіх нас, щоб мир запанував в Україні, а кожен з нас знайшов (або усвідомив:) своє щастя! З Новим Роком![+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 31 дек 2015 Ай какие вы класнючие!!! До слез трогательные. Сил Вам и Андрею. Пусть он выздоровеет () 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 1 янв 2016 какие вы молодцы! сил вам и здоровья вашему мужу! с Новым Годом! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 1 янв 2016 Как мило и трогательно, какая у Вас хорошая семья! Здоровья Андрею! Перечислила Вам немного на карту... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах