Беженцы.

301 сообщение в этой теме

Опубликовано:

вся Европа - это история сплошной миграции. не будьте снобами.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

промахнулась, сорри
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100 (-) [+sign]Все врут©"Не позволяйте шуму чужих мнений перебить ваш внутренний голос. И самое важное, имейте храбрость следовать своему сердцу и интуиции. Они каким-то образом уже знают то, кем вы хотите стать на самом деле. Все остальное вторично" - Стив Джобс[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

действительно, в основном, молодые мужики... [+sign]Все врут©"Не позволяйте шуму чужих мнений перебить ваш внутренний голос. И самое важное, имейте храбрость следовать своему сердцу и интуиции. Они каким-то образом уже знают то, кем вы хотите стать на самом деле. Все остальное вторично" - Стив Джобс[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это вы говорите о пожилых людях. молодежь прекрасно вливается в общество.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Чия би корова мичала.... Та рік назад ми самі шукали запасний варіант куди можна поїхати. Рівно рік назад, не 10, не 50, рік. А тепер цей весь прогон на біженців. Та тут собак жаліють, а в європі так взягалі.... китів знову в океан виштовхують, а це люди(!)Інше питанння, що дійсно, існує проблема інтеграції в соціум. Тому,я би на місці Євро-влади, вкладала б гроші не в соціалку для біженців, а в курси з мови, робочих спеціальностей і культури. По закінченню, обов"язково працювати, та й до того робота теж повинна бути обов"язковим пунктом. Здача іспиту, і право на 1 перездачу. Депортація в разі невиконання якихось умов програми чи, само собою, якщо ці люди будуть мітингувати або порушувати закон. [+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та де завгодно, в хоспісах, на полях(да я вкурсі, що все автоматизовано) навіть при нашому безробітті, можна зайти в службу зайнятості і там будуть тисячі вакансій, на які ніхто не хоче йти, типу прибиральниця в переході, всілякі молооплачувані грузчики і тд.[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

суть одна, не можна залишати людину там де її скоріше всього вб"ють У мене в Донецьку 2 родичів померло за цей рік, в один день. А з Маріуполя я просто благала їхати свою вагітну похресницю, купувала їй квиток, як тільки вона погодилась. Бо тоді ще нічого не ясно було, куди все дійде. Це дуже страшно. Але і біженці повинні бути саме біженцями, не срати на голову, бути готові працювати "за їжу" і бути вдячними приймаючій стороні. Це однозначно. Але сучасна панівна думка, про те що ніхто нічого не винен звісно схиляє людей до байдужості. Чому ж тоді ми звинувачуємо захід, що він мовчав коли у нас був голодомор? Як видно по відгуках кожен отримує те, що бажає іншим. [+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

суть одна, не можна залишати людину там де її скоріше всього вб"ють У мене в Донецьку 2 родичів померло за цей рік, в один день. А з Маріуполя я просто благала їхати свою вагітну похресницю, купувала їй квиток, як тільки вона погодилась. Бо тоді ще нічого не ясно було, куди все дійде. Це дуже страшно. Але і біженці повинні бути саме біженцями, не срати на голову, бути готові працювати "за їжу" і бути вдячними приймаючій стороні. Це однозначно. Але сучасна панівна думка, про те що ніхто нічого не винен звісно схиляє людей до байдужості. Чому ж тоді ми звинувачуємо захід, що він мовчав коли у нас був голодомор? Як видно по відгуках кожен отримує те, що бажає іншим. [+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так может лагеря и печи? Где решение?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Во 2 мировую Узбекистан принял миллион советских беженцев Об этом и вообще на тему в журнале у митрича http://mi3ch.livejournal.com
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

люди не будуть просто перебувати в таборах принаймні можна їх організувати працювати в своїх же таборах.Прати, прибирати, готувати і тд. Це основи. Навіть індіанці Канади які повністю від народження до смерті живуть на гарантовану соціалку в більшості випадків спиваються. Для людини дуже шкідливо нічого не робити. [+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я не знаю фактов, но полагаю что в союзе во время войны у здоровых мужчин было Мало шансов не попасть войну. Безусловно были брони - но я сомневаюсь, что уклонистов было столько, сколько сейчас.Насчет искупления Европой я не согласна именно как с постановкой вопроса. Гуманное отношение к беженцам это как уровень развития общества -оно должно быть в любом обществе, независимо от того, должно ли оно чего либо этим самым беженцам.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это были эвакуированные люди, чаще всего семьи офицеров. Моя бабушка была в их числе. Когда рассказывала Про отношение к ним узбеков - к женщинам, детям - у мкня волосы шевелились от ужаса(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Будут ли? все равно же проще разобрать дом по болтику и продать? Я просто имею удовольствие знать, как происходит процесс адаптации сотни украинцев, которых забрала Польша с Донбасса. Как сказали кумовья, попавшие в это поселение - как стыдно со всем этим ассоциироваться (((( Кража постельного и посуды в общежитии, склоки на кухне.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в Европу наши люди уезжают РАБОТАТЬ а не просить
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Латынина сказала, что это проблема бюрократическая. они едут, потому что их принимают. в сингапур вон никто не едет. а потом требуют мечеть и чтобы учительница надела паранджу.но тема эта цепляет. могли бы лучше нам двери открыть - мы и христиане, и работящие, и ассимилировались бы.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так а чего тогда бояться, если единицы? .
0

Поделиться сообщением