де жити? нід хелп.

203 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Если бы передо мной стоял вопрос выбора между моей гордостью и спиной - я бы выбрала спину (я как раз сейчас на "Диклоберле"). Если бы передо мной стоял выбор между моей гордостью и апельсином ребёнку - я бы выбрала апельсин. Так что на фиг гордость. Чем проще ты - тем легче жить. [+sign]Лише самовідданість наших воїнів захищає весь світ від божевільного карлика з ядерною дубинкою.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Згідна. але таракани в голові святкують.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тоді варто діяти саме зараз (+) Забирати доньку посеред року і переїжджати . Але все чітко обговорити з чоловіком і свекрухою, що робити, коли власник квартири повернеться в Україну, і так далі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

автор, тримайтеся! Вище пишете, що у чоловіка трабли почались останні 2 місяці, раніше - все було ок+ це у багатьох так, адже курс гривні зійшов з розуму :(. Зараз почнемо очухуватись потроху, прилаштовуватись до нових умов та й гривня дещо укріплюється.Тобто, раджу Вам почекати трохи і поки не переїжджати, але з настроєм на позитив, що у чоловіка ситуація поліпшиться. А у скільки плануєте віддавати магого в ДС? З осені? Звичайно, відразу виходити на роботу не варто, але на крайняк можна було б за умови скороченого роб дня хоча б. А до осені тут вже крапальчик! :)А свекруха не могла б з малим підстрахувати, якщо вийти на роботу з осені, а малого в ДС? Йому ж буде вже далеко не 2, а 2,10.А як будете вирішувати проблему з сусідами далі? Продавати квартиру думали в подальшому? Я так розумію, що з часу покупки не пройшло 3 роки. Тобто, можливий ще переїзд?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще є дещо ризиковий трохи варіант. Продати нелюбу квартиру зараз, пересидити в тій іншій і через рік купити нову вже дешевшу і, можливо, кращу (адже тенденція до зниження вартості), але, наскільки я розумію ще 3 роки не пройшло, через що такий продаж тягне додаткові витрати ((( Але треба все зважити, а раптом игра стоит свеч.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можно 1 совет? начните хотя бы чуть чуть больше любить себя + это не пустые слова, мне 35, а я как развалина, вчера опять укол был, да я могу лечь на операцию, но гарантий мне никто не даст 50 на 50, да и что то мне подсказывает, что болит не грыжа (она соовсем по другому болела) это скорее мое послеродовое вылезло, я после родов раз в пол года у мануальщику ходила, иначе просто не могла жить, но нет жеж, надо было где то коляску поднять, где то ребенка поднять, ногу сломать, потом вторую, потом сумку поднять, чемодан че уж, я ж коня на скаку, вот теперь имею, что имею, и что кому я хуже сделала? тоже о детях думала ага, молодец. В общем делайте так, как вашему здоровью будут лучше, на той квартире-значит снялись и переехали, все точка.(мне народ пытался у виска крутить, дескать как! и центра на соломенку-больные люди) ну я не обязана была объяснять причины переезда, так решила семья и точка. [+sign]"Улыбаемся и машем. Улыбаемся и машем"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))) ну если это вас как то успокоит , в центре этого тоже полно + пара свежих примеров, на углу горького и ульяновых , как раз по ходу к детской поликлинике была перестрелка, яркая такая , машины летят, стреляют, вау! на сайтах это было пару лет назад, мы как раз с девочками из дома вышли, я сразу поняла по звукам, что где то стреляют (но у нас во дворе соседи были , такое себе здание приятной наружности, ну думаю точно там что то ) ан нет, среди бела дня, стрелянина погони.И второе, если бы я дома не работала, то не узнала бы что этажем выше живет наркоман, которого родители днем закрывают в комнате и он орет ТАККККК и такое ((( я включала музыку и шла к девочкам в комнату, просто невозможно было там находится. Я тоже как бы по тем же причинам переехала, центр, у нас тут компашка яркая была с такими разборками. что стекла вылетали, набухивались и вены себе вскрывали, оповещая об этом весь район стоя на балконе с ножами, я малой не разрешала самой в школу ходит, даже в подъезд заходить, но это все померкло рядом с наркоманом (( там такие субъекты по парадному ЗАКРЫТОМУ шарились (((( что вам сказать ( оно вроде не видно, если дома не сидиш, а так много повидалось с другой стороны и центр уже не был таким приятным.У нас товарища выселили, сделали ремонт, тихо и мирно стало в парадном, вот еще как то выгребем с лекаственной ямы и таки займемся дверьми, нараспашку ж парадное, но стало в разы лучше. А у мамы знаете какой центр? 2 этаж, и каждый год, ато и 2 раза в год под ней делается ремонт, вся квартира в пыли, в гавне каком то, одни магазины сменяют другие, банки, лавки и т.д. Она время от времени в истерику впадает, но вот такой центр да ((Все не так однозначно как может быть. НО! СПИНА ВАЖНЕЕЕ!!!!![+sign]"Улыбаемся и машем. Улыбаемся и машем"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я просто предположила самый минимум по зарплате, я бы даже просто ради старшей переехала (даже если б в ноль выходило) А младшего отдала в сад за 117 , там 3 языка учат - еще 3 года назад стоил 700 грн. Хотя сад можно и возле метро Университет найти. Для 3 летки так проще будет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все вірно. з часу покупки пройшло року. квартира продаватиметься однозначно хоча б тому, що потрібно думати про більшу- дітей двоє. сама квартира мені подобається. але є речі, з якими я не можу змиритись...а комусь нормально..сусіди по тамбуру цілком адекватні, але дивуються, що я боюсь... малий в садок піде однозначно, але в 2.10. не раніше. Свекруха в мене завжди була зайнятою людиною на пенсії. їй є чим займатись, окрім моїх дітей. Для старшої ми "купували бабусю" для забирання зі школи, правда дуже недовгий період.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ви записані в садок?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

То й не думайте, але й не слид називати биле чорним, бо можна накликати, це я вам з власних спостережень кажуЖила одна жиночка и любила повторювати "ой бида-бида"де треба и не требапоки та бида не знайшла ии[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну а хто Вам скаже? Місцевим, особливо хто довго тут живе, нормально. Співчуваю :(+ А Ви за скільки купили? Напишіть не прямо, якщо не хочете, а орієнтовно моєї суми
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

переезжать так часто тяжело, но я б переехала. Всем легче, детям лучше. Вопросы с родственниками пусть решает муж - это его родня.Договаривалась бы на (прибыль-коммуналка за квартиру в центре)/2Морально тяжело. Бывает. Я к своему району привыкала лет 5. Сейчас уже нормально.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

2к менше
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

місцеві мене вражають ще тим, що живе по 3 -4 покоління в 1 квартирі. від прадідуся до правнучки. і це також "нормально". ще й раді, що площа до 60 м - можна не сплачувати податок. я точно з Місяця гепнулася.- таке б не витримала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))) мені тільки здається, що все ж таки вам подобався центр міста і питання тільки в стосунках зі свекрухою. Тоді заїзджати на два роки в ту квартиру, з описом майна, щоб убезпечитись від притензій, далі продавати існуючу квартиру і шукати варіант в кращому районі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ у нас також 2к. Ви у травні 2013 купили? Ага, а ще місцеві люблять викидати сміття з вікон і просто під ноги, пити спиртні напої на дитячих майданчиках, вигулювати собак-бичків за розміром у школах, курити в підїздах так, що аж в квартирах дим, сцяти в ліфті... Багато нариків, пяниць і просто асоціальних... Ех...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ух ты! А какие там кружки, не подскажете? Ну, из тех, что вам нравились больше всего? --[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, трохи пізніше. вересень. про сумне не будемо.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, не подобався. я помішана на повітрі. перейти Саксаганського в 18.00 з коляскою, рюкзаком і дочкою за руку було непросто. машини диміли на рівні носа молодшого. на переході авто стояли в пробці так, що кожен раз це був стрес: або коляску, або дочку штовхнуть. плюсів там багато у виді гуртків, школи, двір, дім.але коли чоловік затримувався, то хліба під домом не купиш, в аптеку не вискочиш. і "все продумано" для мам з колясками. машини припарковані, де тільки можна. + Майдан тоді. На душі не спокійно було. Дим від горілих шин видно з вікна. дитина 3 тижні не ходила до школи взагалі, потім щоразу, коли забирала, проходила з дітьми по території Майдану. Тоді(рік тому) там було "весело".
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зі свекрухою ми за 12 років одне одному кривого слова не сказали. але кожен живе і жив сам по собі. вона дуже спокійна жінка і на голову собі сісти не дасть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за розмову! Думаю далі.
0

Поделиться сообщением