девушки я не удержусь...срочно ! иду ночью на дело)

472 сообщения в этой теме

Опубликовано:

А голос чей был?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сержанта Петренко
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мы искренне за Вас рады. Теперь Вы можете легко узнать эту сотрудницу. Придите на работу к мужу, и присмотритесь. Та, у которой рот порван- Ваша. ,
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а если не рот ? тогда дежурить в туалете с камрой
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не усложняйте:))))) Кстати, какая у мужа машина? Если не джип, маловероятно, что будет порвано что-то кроме рта. Автор, уточните, нам нужно определиться с дислокацией рваных ран на теле любовницы. ,
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та погадите, а может эта сотрудница имела ввиду мобильный телефон мужа ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Шановна umkaumka, уважно вивчивши Ваше повідомлення, можу висловити вдячність за врятоване фізичне й моральне здоров"я чапстини форумчан, які сприйняли Вашу версію як цілком вірогідну в даних умовах.Наразі хочу побажати Автору теми здоров"я та якнайшвидшого видужання!З палким привітом,Н.КарпачоваРS. *замріяним голосом" Як би ж то було можливо отими двома пальцями зробити таке дивооооооооо! Піду у їдальню за шнапсом...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

туфта и гониво! Что, автор, ослаб полет хвантазии??? )))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ахахахаха)))))))) УМИРАЮ))))))))))))) Ну и история!!!! )))) Это вобще правда про диктофон и т.д.??? ))) Это ж надо, чтоб диктофон был сломан и запись закончилась на ОГО какой у тебя большой!!!!! ))))))))))))Прям как в фильмах))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а разве это автор ? не верю :-)) мы кстати все за автора и развили выше
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

лезу под стол :-))) девчонки, откуда так все знаете подробно ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Догадываимсо. ,
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не верю тоже автор наверное после услышанного повесился
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну ладно, а до того, как запись оборвалась, какой-то текст был или нет? Ну там шорохи, звуки, стоны????? Тут, понимаешь, переживаешь такую бурю эмоций, а информации с гулькин хрен!!! Потеряла покой и сон))) Требую продолжения!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ніночко Іванівно, прочитавши Ваше повідомлення я згадала що дійсно можна вдосконалити тими самими+ двома пальцями. Мені згадався мультиплікаційний фільм часів мого дитинства, про маленьке слоненятко з маленьким хобітком, схожим на грушу. Пригадуєте? В тому мультфільмі показано, який вплив має розтягування на деякі частини тіла. Мені потрібно заручитися Вашою підтримкою у проведенні випробувань з відтягування окремих частин тіла. Зі свого боку обіцяю підбір персоналу (тих що будуть відтягувать) і тих кому будуть відтягувать. Мені здається із цим проблем не виникне. Жінки тих, кому потрібно трохи відтягнути, самі приведуть своїх чоловіків до нас в лабораторію, й самі будуть відтягувать. Як особи зацікавлені, гадаю, вони будуть дуже старанними. Зі свого боку обіцяю надати необхідне приладдя(гірі, мотузки, бинти та таке всяке) З Вашого боку сподіваюсь на допомогу в тому сенсі, щоб донести можливих потерпілих, що іх каліцтво сталось не з вини держави, чи моєї особи, а з вини їх ненанситних дружин, яким все мало. І тому скаржитись на мене в міліцію, або на Україну В Гаагу не має сенсу. Спасибі за порозуміння.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

как в анекдоте: - вам не стыдно подглядывать ?- а им не стыдно такое показывать ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну фсе, афтор теперь никода не напишет чем закончился банкет.((( Ржать поменьше нужно было((((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вибачте , примажусь .. Дякую за урок українського ділового мовлення . Хочу запитати : чи не відволікає ця тема вас ,таких спеців у написанні ділових текстів , від державницьких справ ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы долго самоотверженно ждали и не ржали, а переживали. а сейчас я уже думаю, что нас развели.Вик, наиши админу. может ты автора знаешь :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Правда , чистая правда . ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можна вони ще трошки попишуть ? це такая практика для мене. будь ласочка, Д.Б.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Точно ? кто-то из наших ? а хоть жива после ночного похода ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Хай пишуть . Не інакше , як в якомусь міністерстві працюють , там такі словоблуди ...)))))) .....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А шо? Все нормальные люди сидят на форуме, ждут, чем история закончилась, а она издевается, выдает инфу милипиз......дрическими кусочками))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ни магу больше читать!!!!!!!! плачу!!!!!!!!! от хохота:))))))))
0

Поделиться сообщением