Беженцы.

301 сообщение в этой теме

Опубликовано:

я думаю повинні ж вони нарешті зрозуміти, що не все так рожево. А дівчину шкода :( [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зараз спробую найти, це я бачила у своєї кузинки на сторінці [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

знайшла декілька посилань, перше з них стосується саме цього випадку: http://www.anglia.today/biezace-wydarzenia/szefowa-obozu-dla-uchodzcow-zgwalcona-przez-mumulmanskich-imigrantowще декілька цікавих статей стосовно проблем ісламської міграції:http://m.niezalezna.pl/70727-polak-napisal-prawde-o-uchodzcach-teraz-dostaje-pogrozki-facebook-blokuje-mu-kontohttp://niewygodne.info.pl/artykul5/02470-Niemiecka-falszywa-solidarnosc.htm - відкрита промова про німецьку фальшиву солідарністьhttp://pikio.pl/opinia-polskiego-muzulmanina-podbija-siec-to-zaplanowana-kolonizacja/http://pl.blastingnews.com/polityka/2015/06/panstwo-islamskie-w-polsce-muzulmanie-terroryzuja-pozostalych-mieszkancow-linina-00459859.html [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

значит у Германии есть в этой ситуации свой интерес + Люди, формирующие политику социальной защиты, совсем не идиоты. И если Германия предлагает халявную жизнь беженцам, то абсолютно ясно, какой, в основном, контингент на это поедет из Сирии.Так как достойные и работящие люди, которых значительно больше среди сирийцев, могут намного больше заработать и лучше жить в той же Турции.Значит власть Вашей страны заинтересована в таком потоке именно такого контингента. Иначе давали бы только крышу в лагерях и хлеб
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зацікавленість одна - зберегти файне обличчя [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не думаю ) хорошее лицо иожно и с крышей да хлебом сохранить. А привлекают именно определенный контингент
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та хто ж їх "прівлєкаєт"? думаю відповідь десь глибше [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вы сами написали, что на беженцев выделяется очень хорошее довольствие, даже суммы привели в размере бюджета немецкой семьи + Почему бы молодым авантюристам, ищущим беспечную и весёлую жизнь к вам и не приехать?Семейные люди, желающие работать, лучше устроятся в Турции и на БВИ власть Вашей страны отлично это понимает
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зрозуміло, що Німеччина стає дуже солодкою мрією власне для такого роду мігрантів, але це не означає, що вона їх приваблює. Приваблюють їх гроші, що виділяються державрб на їх утримання. [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

uchodzoncy польською означає саме біженці, а не мігранти постійно проживаючі на території іншої держави [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ви знаєте, я вчора спілкувалася з одним політиком - ніхрєна, за перепрошення, не визначено. Вони як в тумані зараз перебувають і самі не знають, що буде далі і як це все підтримувати в рамках порядку [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, смотрите, Турция и БВ не заинтересованы их привлекать, поэтому они обеспечивают минимальный кров и хлеб, сохраняя при этом лицо. Германия, выделяя средства выше прожиточного минимума, соответственно привлекает
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я нижче привела вам тлумачення слова uchdzoncy - це саме біженці, а не мігранти [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вы в это верите? Вы верите, что Германией управляют идиоты и наивные дети, без плана и страиегии? я не верю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну так про це і мова - приваблює певний прошарок кримінальних елементів, а таких серед біженців більшість. крім того, я вже написала, що спілкувалася із політиком вчора і ось, що він розповів: провів він три дні у таборі, спілкувався із різними біженцями - жінок мало, дітей мало. Мужчини сидять пьють пиво (по вечорам Аллах же не бачить). Він запитався в одного, що він дома робив, чим заробляв на хліб. Відповідь ткав ковдри, килимки і таке інше. Заробляв 30 євро на день (це дурні гроші для них, дуже високий заробіток). Питання від мого знайомого - так вас же не переслідували, ому ж ви сюди зібралися і приїхали, при чому це в нього друга спроба, перша була невдалою. Відповідь - так тут нічого робити не треба і мати більше.Про яку інтеграцію ми взагалі говоримо і про яку вигоду для держави? Схаменіться.[+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я теж не вірю, але стратегії бувають різними [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сорри, но я еще раз отмечу, что это, возможно, среди беженцев в Германии таких большинство, что вызвано ее политикой
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зрозуміло :))) [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так я ж з вами не сперечаюся, просто висловлю думку, що далеко не всі тут ангели серед біженців, і далеко не всі німці це підтримують. [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

це з чого виник такий висновок? [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а що эгиптяни в нас корінне населення Італії, чи може їх запрошували до Італії з метою трудової міграці, чи з інших причин? певний час тому їх і італійці називали не інакше як біженцями, саме тому вони до сих пір живуть у тих же самих лагерях [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зміна статусу на більш толероване слово мігрант - не змінює суті та місця їх дислокації [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, що дозволили [+sign]Laecheln ist die eleganteste Art dem Gegner die Zaehne zu zeigen[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Только что написала подруга из Бонна: Супер:( В Баварии попросили учителя родителей девочек, не одевать в школу укороченную юбку и шорты, чтоб не провоцировать мусульманских учеников- беженцев . Скоро попросят паранджу в портфель класть?![+sign]Отпускайте всех идиотов и клоунов из своей жизни. Цирк должен гастролировать…))) Ф. Раневская[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ви самі від них чим відрізняєтесь? теж втекли туди, де більше грошей платятьЧому вам можна, а їм ні?
0

Поделиться сообщением