От що у мужиків у голові?

170 сообщений в этой теме

Опубликовано:

От що у мужиків у голові? Дєви, тема - поговорить і поржать. От дивлюся я на наші і іноземні СЗ - це ж небо і земля!За кордоном: фото - на фоні різних міст, країн (за спиною - пейзаі, де тобі і Кремль, і статуя Свободи, і Ейфелева вежа, і маленькі європейські містечка),мужчина в різних "активностях" -на велисипеді, мотоциклі, ще якийсь спорт,і при цьому він шукає собі дівчину(жінку), як правило, такого ж віку, як сам, плюс-мінус 5 років. Тобто якщо йому 35, то він шукає жінку у віці 30-40 років. (Тобто може і строго однолітку, але якщо діапазон розширюється - то в обидва боки)І вік, як правило, відповідає фотціУ нас:на фото - або заміські ресторани з альтанками, де вони воссідають з пивом і цигаркою,або на фоні машини (буває, що написано в анкеті, що водить Ауді, а сам фоткається на фоні Мерседесу, ну то таке),або в турецькому чи єгипетському готелі в басейні,і при цьому, навіть якщо у нього вже половини зубів нема і пузо висить - він шукає дівчину на 10-20 років молодшу! Якщо йому 38, то він пише "ищу от 18 до 28"А ще дуже смішно, як на фото такий дядя років на 50 з гаком, а в анкеті - кокетливих 35:) От на що люди розраховують?:) (ну чисто тобі Розінська)Тема не про мене (я спілкуюся з тими, хто мене цікавить, все ОК), а про те, наскільки наші мужики в принципі неадекватно себе оцінюють. І це при тому, що іноземці в принципі більше помагають дружині, ділять хатню роботу пополам з нею, для них не проблема поміняти памперси, і вони беруть дітей від попередніх шлюбів тиждень через тиждень і прекрасно піклуються про них. А наше оце таке, пардон, одоробло, думає, що воно у свої 40 такий Аполлон Бельведерський, що в нього має безкорисливо закохатися 18-літнє дівча, а потім він ляже на диван і буде далі відрощувати своє пузо... (Я розумію, є винятки, є щасливі шлюби, щире кохання - все є, але загальна картина - стоїть пузатий небритий мужик з цигаркою і татуюванням на краю басейну і шукає собі на 20 років молодше). Недавно читала Юлію Рубльову про те, що ми успадкували від наших мам і бабусь тезу "Любой выживший годится в мужья" - невже вона і досі актуальна? Бо на що інакше такі кадри розраховують?А які цікаві випадки вам траплялися? Тема, повторюю, поговорить.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ох, про тезу- це на 100 % влучно. Згадалося: Був колись у мене знайомий, який (на той час) дуже страждав від жіночої неуваги. До дурощів. Іноді заходив в гості. Окрім можливості побазікати на загальні теми, він мене не цікавив аж ніяк, про що я, як чесна людина, сказала йому одразу:). Щоб було зрозуміліше- інтелектуально людина була розвинена на свій вік (30 з чимось), а от емоційно застрягла на рівні дурнуватого тінейджера. Тим не менш, моя мама на повному серйозі радила звернути на нього увагу. Аргументи: "Мені його дуже шкода", та "вільних чоловіків залишилося не так багато".І сміх, і гріх.[+sign]Если у Вас осталась хоть капля совести, то не все потеряно! Вам есть таки чем еще торговать![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не удивляет... учитывая, НАСКОЛЬКО демпингуют наши женщины(((( Тезис, полагаю, актуален. Война и голод на генном уровне определили стремление запастись впрок жратвой и членом. [+sign]Белая, пушистая, нежная, хорошая, но в долг не дам.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мало ли что они ищут, главное то, что находят. () [+sign]Это не страшно, что вам не помогают эти таблетки, зато от них нет никаких побочных действий.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

то такое - дело вкуса :) Зачем им притворяться? Если у него пузо, пиво и сигареты - зачем на фото делать вид, что он спортсмен-любитель?Так даже честнее получается. :)И потом, вот у меня есть друг один (холостой) - ему 40 лет, но он прекрасно выглядит, следит за собой, спорт, лыжи, все такое.Не скажешь, что ему 40, на вид максимум 28. :)Ну да, он ищет девушку моложе себя гораздо. Не потому, что ему принципиально, чтобы ей было сколько то лет, а просто хотелось бы, чтобы выглядела соответственно, тоже активной была, легкой на подъем, лыжи и все такое. И это нормально, имхо. А если поставить рядом с ним некоторых его сверстниц - то разница большая. Женщины, знаете ли, тоже умеют так "пузо висит и половины зубов нет".
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

класс, про Аполошу в бассейне)) я часто слышу от знакомых, о том что их доморощенный около40-летний Аполоша периодически вещает: "Дорогуша, а давай разведемся - за мной очередь стоИт"
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так и стоит же ж, вот где самая печаль ((( [+sign]Классическое надругательство над замерзшими и стремившимися домой людьми: "Котик, пока не разделся, сходи в магазин"Я мужик в доме, я хочу всё контролировать! Но жена не разрешает :([-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

наші мужики балувані, ще ті Галі. на жаль()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я об этом феномене постоянно говорю: женщины цепляются зубами, когтями и присосками за любого поца, лишь бы "штаны" были.Для порядку. [+sign]Хорошие девочки делают то же, что и плохие...Только хорошо.Я дышу радостью. Нет большей сладости -жить...(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А из этого следует: мужчины просто не теряются, а вот что в голове у женщин?) [+sign]Хорошие девочки делают то же, что и плохие...Только хорошо.Я дышу радостью. Нет большей сладости -жить...(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так отож... ще й мама... МАМА!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я думаю, навіть не "впрок", а в принципі "заиметь" будь-які штани... але ж війна давно пройшла, а мужики тільки впали в якості, я думаю...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та да:) але щось же їх спонукає до такої самооцінки завищеної:))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

згодна, я бачила теж багато красивих і легких на підйом після 47 років. Але такі дисонансу не викликають:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хосспаді
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так ото ж!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я просто для порівняння подивилася в одному віці спочатку мужчин з Києва, а потім - з Лондона. Як на іншу планету злітала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А что мешает женщинам не обращать на них внимание? () [+sign]Это не страшно, что вам не помогают эти таблетки, зато от них нет никаких побочных действий.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та нічого трагічного. Я сказала шось типу того, що якщо я вийду за нього заміж, то тобі його буде ще жальче.:).більше якось це питання не підіймалося.[+sign]Если у Вас осталась хоть капля совести, то не все потеряно! Вам есть таки чем еще торговать![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А если еще для сравнения посмотреть на женщин))) [+sign]Хорошие девочки делают то же, что и плохие...Только хорошо.Я дышу радостью. Нет большей сладости -жить...(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Историческая память"(( Генная мутация... В общем, не от хорошей жизни это...[+sign]Белая, пушистая, нежная, хорошая, но в долг не дам.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зап. мужики занимаются детьми от предидущих браков- не слишком это греет следующую женщину . И многое другое. Поэтому те мужики адекватно себя оценивают. Но не всегда- есть такие, которые себе выписывают жен из бедных стран. а те согласны и на большую разницу в возрасте по известным причинам
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если наши мужики заказывают такую разницу- значит, наши молоденькие барышни ведутся
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ггг:)))) клас!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скоріше, що примушує жінок звертати на них увагу? я не знаю. Але думаю, рефлекс цих мужиків хтось підкріплює.. я +. часто хочу написати: дядя, та тобі ж давно 50 - ну навіщо ти пишеш "37"?стримуюсь:))
0

Поделиться сообщением