А як за часто Ви купляєте нову білизну?

166 сообщений в этой теме

Опубликовано:

засмітити ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не подумайте, що я вас повчаю, але все-таки є "правильна" грамотна мова (тобто той її варіант, який вважають літературним), і є суржик. Є, звісно, й діалектні особливості. І влучно вжиті діалектні слова можна часом вдало вплести у мову. Природно також, що селянка і, наприклад, професор розмовляють по-різному, -- з мови людини також можна зробити висновок про її освітній і культурний рівень. Видно, ви просто справді не дуже переймаєтеся тим, яке враження справляє на людей ваша мова. Але, якщо чесно, бачити такий суржик у мові явно україномовної людини мені дивно. Тільки не хизуйтеся цим, -- дивно, коли хизуються неграмотністю...[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не треба абстрагуватися -- коли виправляють помилки, варто подякувати і запам"ятати, як писати (говорити) правильно. Не розумію, невже вам приємно, що вас вважають неграмотною? Грамотна гарна мова ще нікому в житті не зашкодила.[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тасінка, не звертайте увагу на сильно "вумних". Вас завжди приємно читати, навіть, коли є суржик .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, ну так все нормалек! вы так красиво описАли вашу коллекцию, очень даже ничего! умничка что повыбрасывали старое, ведь правда лучше стало, и душе приятней когда смотришь на комплекты-а там новенькое, красивенькое... а вот вазоны- не мое:)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))) А мені дивно, що Вам ще не набридло мене повчати))) А Ваша мова мені здається не природньою, Ви мабуть і літеру "Ч" з особливим придихом вимовляєте))) Або Ви професор)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я не фанатка, но люблю, когда белье сочетается с одеждой. В итоге - где-то комплектов 10-12 (по 2-3 пары трусов к каждому лифчику) каждодневных, поэтому служат они у меня дольше 3-х месяцев, иногда даже несколько лет (например, есть "летние" лифчики ярких расцветок под разную одежду - на зиму я их прячу). Есть еще эротическое белье - с подвязками, корсетами. Это понятно для какой цели ;)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Неприродною. Таню, ваша грамотність потрібна (або ні) тільки Вам. Не заважає воно вам? Слава Богу . Мене просто змалку вчили, що мова має бути грамотна (українська, російська тощо). І я так вчу своїх дітей. Кожному своє.Р.S/. Ні, я не професор. А до того , що вам моя мова здається неприродною, мені байдуже. Однак природна -- це не обов"язково суржик.[+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, в нас дійсно так говорять. Власне, не розмовляють, а говорять. Таня пише саме розмовною мовою.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Насчёт стирки лифчиков в стиральной машинке! Не знаю, неужели только я об этом знаю, что лифчики с косточками стирать в стиральной машинке категорически запрещается? Они (косточки) в процессе отжима могут из ливчика выскочить и в дырочку в барабане в стиралку завалиться. Я совершенно серьёзно! У моей подруги был такой случай: вынимает кучу ливчиков из стиралки, а в одном косточка при отжиме в стиралке за барабан выскочила и застряла где-то там во внутренностях. Пришлось вызывать мастера и разбирать стиралку, ну и в копеечку влетела по полной программе. Оно вам надо? Я после этого случая ливчики с косточками только вручную стираю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня такое было.. интересно мне, а мешки для стирки защищяют от этого? там же тоже сеточка.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сомневаюсь, что сеточка может от такого защитить разве что сеточка будет железобетонная (шутка) :)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

стираю в мешке ничего никуда не вылезает и не выпадает. вручную стираю только синтетические колготы тонкие, да и те одеваю раз в тыщу лет и поэтому стирка ручная для меня что-то из области фантастики[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

наверное косточки в ваших лифчиках держатся крепко :))) но я уже так больше не рискую...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Милавица - наше все. ее легче выбросить чем сносить ...[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Згодна, -- я, мабуть, трохи псих. Є у мене такий пунктик -- намагатися розмовляти правильно, і дитину свою вчу, що мова у неї має бути правильна, не засмічена русизмами. Розмовна мова також буває різна -- ну не повернеться у мене язик сказати "загаряти, стірати, брюхо, полотенце" -- не тому що "вумна" така, а тому що дико це мені звучить. Якщо я роблю помилки, і мені хтось їх виправляє, то я дякую, а не впадаю в агресію. Чесно -- сенсу в цій дискусії не бачу. У Києві також можна почути все, що завгодно. І російську спотворену, і українську. Кожен сам вибирає для себе, як йому розмовляти. Тані подобається так -- на здоров"я. [+sign]ex Олюня.I will survive! [-sign]
0

Поделиться сообщением