Для КульБабки від pirs

155 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А я і не даю нікому поради і нікому не нав’язую свої погляди. Я кажу тільки за себе, бо я впевнена, що ніколи не знищу своє дитя.Мене вражає зовсім не те, що деякі жінки роблять аборти – бо ти дуже правильно кажеш, що то їхнє особисте життя. Набагато більше мене вражає, що деякі люди, себе вважаючи віруючими, дають поради стосовно абортів, та ще й находять слова, щоб виправдати вбивство...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, як все можна перекрутити.................. Мова йшла про конкретний випадок, а перекрутили все на загальну ситуацію взагалі....................
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну батюшка мав на увазі не Піст а життя взагалі....................Про те що за ВСІ свої гріхи кожен відповідати буде сам.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну, якщо все зводиться до здорового глузду - тоді звичайно...:/ От тільки до духовності, про яку тут дуже багато і дуже часто говориться, той глузд немає ніякого відношення. Гріх не людина для себе визначає(індивідуально), гріх для всіх однаковий, його визначає тільки Бог. Ще якось можна спробувати зрозуміти людей, які не розводять розмови про віру, про Бога, для яких аборт - грубо кажучи, що зуба вирвати. Їх мотиви можуть мати хоча б якусь логіку. Але коли, навіть тут, на форумі, в інших топіках обговорюються питання типу, коли, де і як правильно хрестити, вінчатися, поститися, коли "міняють" хрещених своєї дитини, мотивуючи духовним вихованням і розвитком дитинки, коли люди обурюються на те, що власна дитина може іноді роздратувати батьків, чи хтось може ляснути дитину по попці.... І потім, ці ж люди абсолютно нормально ставляться до абортів:( Людина, яка твердо вирішить зробити аборт, вона не буде ні в кого питати поради. І ніхто не має права її засуджувати за це, бо то її вибір. Те ж саме стосується і тих, кого згвалтували - то тільки їх вибір і їх право щодо аборту. Але ми вже взяли на себе право засуджувати тих, хто народжує!!!!:(((((( В першу чергу треба відповідати за себе та свої вчинки.Про "плодити нищету". Для кожного свій рівень тої нищети: для одних - товщина гаманця (причому рівень багатсятва і забезпеченості теж для кожного свій), для інших - духовність чи мораль, ще для когось - розум... Нажаль., не завжди ці всі якості поєднані в людині. І іноді той самій двірник, з мізерним заробітком, чи монашка, без копійки в долоні, набагато щасливіші і багатші тих людей, що вважають себе бідними без персонального літака.Олю, не ображайся, послухай пораду: не суди інших. Ти тут вже і сестру свою осудила, що та дитя народила та не вітає тебе з ДН, і батюшку з ковбасою (ще раз переконуюсь в "святості" наших церков), і багатодітні сім"ї, які тільки з погляду більшості злидні (але вони якраз можуть бути багатшими в чомусь іншому - і то ЇХ життя). Якщо ти можеш і хочеш допомогти комусь - допоможи, то є добре діло. Але не виказуй про це, ще й чужим людям, це не гарно, краще вже зовсім не допомагай. Ні ти, ні тобі ніхто нічого не винен.Я тобі від всього серця бажаю народити своїх діточок - справжнє багатство.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

............... .............
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

взагалі я писала про те, що люди так гарно говорять, які вон віруючі і так само красиво говорять виправдовують аборти (це була моя головна думка). А про засуджувати - не суди і не судимий будеш. В будь-якому випадку. Не має людина права засуджувати інших людей в тому, що вони народжують дітей.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а це ота сім"я сказала, що дітей тільки заради допомоги родять? Чи це чиїсь висновки, як у нас дуже люблять їх робити?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У нас з тобою вийшла така розмова як у кумів -Куме, ви на рибалку йдете?-Ні, я на рибалку іду.-АААА, а я думав шо на рибалку йдете...................
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Це їх слова, і не вони одні так кажуть Галя(сестра яка в соцбезі працює) каже шо таких дуже багато, вона деколи в такому ужасі від тих людей, шо тобі словами передати не можу.Тому я і висловлювала думку свою саме таку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Відповідь на твій останній абзац, який чогось не прийшов мені на пошту :) По-перше дякую за пухлину, якби я мала ту пухлину, тоді б ми про це і говорили :((По-друге, складається враження, що ти більше переживаєш за чужу пухлину, чим за власних родичів... І навіщо патякати про чужих людей, якщо ми нічогісінько не знаємо про їхнє життя і погляди, але єдине зрозуміло, що ті люди не вбивають своїх діточок..В мене до тебе залишилося тільки одне питання, сестра, в якої 3 діточок, шкодує про їхнє народження?????
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сумніваюсь все ж різні погляди у нас трохи
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви ще й майбутнє бачити вмієте?:) Безліч талантів.[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

До чого тут сестра? У неї є всі МОЖЛИВОСТІ(і матеріальні в т.ч.) виховати трьох дітей.Ні накого не розраховують, тільки на себе.Вони їх народжували свідомо, заради самих дітей, вона їх не народжувала заради якихось грошових виплат( як ті люди які мають пухлину в голові)(тобі до речі я такого не бажала, не вигадуй).Тоді як ті люди які заради грошових виплат з пухлиною в голові діточок своїх не вбивають в утробі матері, але калічать їм все їхнє подальше життя.А якби я за власних родичів не переживала, то б фінансово їм би не допомагала.Які вони не є, але то рідні люди.Ти читаєш мої постінги, але висновки робиш на свій лад.До чого тут шкудувати чи не шкодувати про народження дітей?Мова йшла зовсім не про те.Мова йшла про свідомість людей, про наслідки для всіх, і в першу чергу для самих дітей.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ти бачила що писало на назві Топіка?????? Для КульБабки!!!!!Тебе сюди ніхто не кликав, і твоєї думки ніхто не питав!!!!!!!Я вже тобі сказала один раз, не читай і не відповідай на мої постінги, якщо я не до тебе звертаюся.Ти тільки ображати вмієш.Заздрісно шо я талановита???????Я принаймі вмію уступати і згоджуватися на від міну від тебе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Коли погляди розходяться то це не означає погано, це означає шо кожен має власну думку, але завжди може прислухтися до іншої думки.І зробити якісь для себе висновки.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вибач мені, Олю, що звертаюся, але мені сає не по собі, коли я бачу, як викручують твої погляди. Можливо, тобі буде неприємно, але я б хотіла висловити згоду з твоєю точкою зору щодо народженняненародження діточок. Проте я б хотіла внести певну корекцію. На мою думку, народження дитина - справа, безпереч, у наш час почесна, але аж ніяк не героїчна, а скоріше природня. І тому міряти героїзм матерів, що понароджували 8 діточок ("і в них є велике щастя") і героїзм матері 1-єї дитини - то нерозумно. У Глазового колись була байка про мити-свинку з 12-тьма свинятками і мати-левицю з одим кошеням. І про те, як перша дорікала другій єдиним "наслідником", та хвасталась своєю великою сімейкою. На що левиця відповіла - не тим міряєтесь, бо у вас - поросятка, а в мене - левеня. Я цю байку розумію так, що краще вже довести до розуму єдину дитину, дати їй вдосталь і любові, і уваги, і все життя дорікати собі абортом, чим народжувати кілька дітей, не маючи змоги "підняти їх на ноги", обрікаючи на нице існування, виганяючи на роботу з 14 років до верстата, лишити дитину навіть шансу на гарну освіту, або своїми руками штовхати на панель, бо в сім"ї ще п"ять маленьких ротиків - і всіх треба годувати. Народжувати дітей для того, щоб зробити з них врешті решт засіб виробництва, а якщо не вийде, то все життя їм за це дорікати - то є значно гірше, ніж зробити аборт і дорікати собі за це.І ти, і я знаємо вдосталь таких історій, коли батьки використовували дітей для досягнення власних недостойних цілей. Це більш ніж жахливо, адже користуватися тією владою, що має мати над дитиною для того - то є гріх значно більший, ніж просто ту дитину не родити. [+sign]Целую, Ваша АКА_Ция[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

І ще одне зауваження - для всіх, хто живе за Божими канонами і тим дуже пишається. Господь створив нас за своєю подобою, дав нам частину свої влади і ніколи нас не обмежував у наших рішеннях і вчинках. Кожен з нас - сам собі суддя, і не Божого гніву треба боятися і не людського суду - а лише власної совісті. Не можна однією загальнолюдською міркою вимірювати вчинки кожної людини окремо. В кожного совя ситуація, в кожного своє життя і своя відповідальність. І зважувати і приймати рішення треба на власний розсуд, керуючись власною душею і власним розумом, а не церковними канонами, які тільки "високоосвіченим" людям вважаються Божими, а такі звичайні люди, як я, бачать в них таку ж людську вигадку, що божого там не більше ніж в усьому іншому. Я не буду щодо цього сперечатися, але тільки людський Бог може вважати породіллю брудною і забороняти їй заходити до церкви. [+sign]Целую, Ваша АКА_Ция[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В мене не має слів – а це буває досить рідко... Тому просто, Олю, тебе процитую без слів... ... я маю право її засуджувати(на це є багато причин, я ж про них тут не буду розповідати...... Була з тобою цілком згідно доки ти не сказала про те, що я когось засуджую.Ні в якому разі....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сестра тут звісно ні до чого, Просто ти написала: “Сестра сама має трьох дітей, і знає що це таке.......”Тому я і запитала, чи не шкодує вона, що народила тих дітей і якщо вона не шкодує, то це й буде для тебе відповіддю на усі твої запитання...Повторюся в 25 раз, що кожен для себе вирішує сам, що йому робити. І я нічого і нікому не пропоную. І ще ніколи нікому не казала: “Ти не маєш права робити аборт, це вбивство, народжуй”. Але коли людина питається поради: “рожать второго??? ... Муж сказал, что только аборт, а для меня это убийство...”Олю, прочитай ще раз!!!!!!!!!!!!!!!!Дівчина хоче народити, бо вважає, що аборт це вбивство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Так навіщо роздувати топік порадами про аборт і доводити, що є випадки, коли аборт не вбивство???????????????? Навіщо, штовхати дівчину на те, що вона вважає несумісним зі своєю совістю????????? Я щиро вірю, що твої промови і промови тих, хто з тобою згоден на 100 %, не посіяли смуту в душі цієї дівчини. І вона прийняла правильне рішення.На жаль вона мовчить, а ми тут розпинаємося...Щодо зґвалтувань, то мені дійсно, дуже прикро, що таке з тобою сталося.А от покидька можна народити і від добропорядного татуся...Прикладів не буде, бо, чесно кажучи, вже набридло розмовляти на різних мовах... На жаль...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На ВІДМІНУ від тебе я нікому не заздрю:) Ти не можеш мені вказувати, що робити, що читати, на що відповідати. Я не на твоїй власній сторінці, це, якщо забула, форум Likar.info:))[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Просто не родити і вбити - це теж різні речі. Я просто зауважила, сперечатися не збираюсь. І невідомо ще, хто дійсно над ким має владу: дитина над батьками, чи батьки над дитиною.[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я не кажу шо ти маєш зі мною погодитися .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я з тобою багато в чому згідна, крім одного категорично казати не можна ні народжуй, ні роби аборт.Я лиш висловила думку, що є різні ситуації при яких треба приймати ПРАВИЛЬНЕ рішення.Ми ж не знаємо достеменно ситуацію у цієї людини?Правильно?То як ми можемо зразу казати шо її чоловік поганий, не слухай його народжуй, а бо наоборот?А на мене накинулися шо я чуть не вбивця...............Я теж проти аборту всіма руками і ногами, але є випадки коли треба робити супереч ПРИРОДІ.А про те кого можна народити-це вже інша тема.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ХАХАХА!!!!!По порядку можеш написати кому я заздрю???? "Огласите весь список, пожалуйста"Якщо таке пишеш значить маєш докази.Якщо не маєш, то проси вибачення за безпідставні звинувачення.Це раз.А по друге-як Акація написала в топіку особисто Сарі, то ти їй шо написала???????????Шо це особисто твій топік!!!!!І її туди не запрошували!!!Тому будь добра, якщо ти себе вважаєш дуже високоосвідченою та культурною(як ти завжди підкреслюєш в розмові зі мною) то веди себе відповідно до такого образу.А ведеш себе як торговка на базарі, язвиш, ображаєш.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Те що їх викручують-це точно напевно мені бракує трохи правильних слів щоб мене зрозуміли.Або просто не хочуть зрозуміти а чують тільки свій голос.Це буває дуже часто.Бо якби ми чули завжди всіх своїх ближніх, то світ був би набагато досконаліший.
0

Поделиться сообщением