Майдан должен разойтись?

140 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Разойтись??? вы шутите... ))) кто ж добровольна уйдет с центра столицы, летом, да еще и кормят на шару...Это ж работать надо начинать... а профессия революционер очень приятная... ))) [+sign]Женщине надо влюбиться в плохого мужчину раз или два, чтобы быть благодарным за одного хорошего. Хорошая женщина, выходя замуж обещает cчастье дурная ждет его.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1111111 [+sign]________________________________________Добро обязательно победит зло. Поставит на колени и зверски убьет.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

значит нужно перестать кормить [+sign]________________________________________Добро обязательно победит зло. Поставит на колени и зверски убьет.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

что как?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вот именно, "киевляне их не звали" [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Простите, почему он должен СТОЯТЬ? Выполнять свою функцию он не должен, только стоять? Так давайте корову там поставим... [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну что вы, героинэвмырають, только матерям этого не объяснишь, увы (((( [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви пробували, чи не так?() [+sign]Бойкотую товари зі штрих-кодом 46[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

без попередников как? лучше, хуже, так же?() [+sign]"женщина...всегда она..." (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не хуже точно, и появилась надежда на лучшее
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Только хотела написать
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у вас лично кто то близкий там погиб или пострадал? уверена, что - нет..поэтому не надо за всех - хорошо
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне некогда - я работаю)) ...[+sign]Женщине надо влюбиться в плохого мужчину раз или два, чтобы быть благодарным за одного хорошего. Хорошая женщина, выходя замуж обещает cчастье дурная ждет его.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну дай бог () [+sign]"женщина...всегда она..." (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зачем? Ведь так приятно на майдане, и покормят бесплатно, и оденут() [+sign]Бойкотую товари зі штрих-кодом 46[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой... ща вам расскажут кто вы и как работаете, пока другие "миздобуваем!" () [+sign]"женщина...всегда она..." (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да. должен разойтись.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот я тоже думаю, что неправильно живу. а вчера прочла, что один из майдаунов теперь в межигорье самозаселился- так вообще досадно стало () [+sign]"женщина...всегда она..." (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

уровень притязаний разный. И не для всех такие методы допустимы
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я привередливая знаете ли ))) ...[+sign]Женщине надо влюбиться в плохого мужчину раз или два, чтобы быть благодарным за одного хорошего. Хорошая женщина, выходя замуж обещает cчастье дурная ждет его.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот Вы сейчас утрируете.. многие тут были на майдане и очень многие помогали. Но, знаете, то, что я видела зимой и то, что там сейчас это "две большие разницы". При всем уважении... одно дело целенаправленные действия на свержения Донецкого самодержца, совершенно другое - паразитировать за счет чужих залслуг. Соотношение идейных людей и примазавшихся тунеядцев явно в пользу вторых.[+sign]Эгоист? Безусловно, моя собственная жизнь интересует меня больше, чем жизнь Юлия Цезаря[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сергій Притула Я не стояв щодня на Майдані…Так, було таке, що якось заїхав, привіз їжу, воду, 20-ть ковдр, пофотографувався з людьми …потім заїхав, привіз 20 000 грн, шукав, кому віддати, якісь дядьки, сказали: «Ну,та кидай сюди…», маючи на увазі велику прозору скриню. Гроші були взяті з «вар*ятівських» концертів, тож це було багато пачок, перев*язаних гумками по 20,50,100 грн. Я то все розривав і пихав у скриньку. Один з дядьків казав іншому, що сума велика, треба покликати старшого, інший казав, що не треба… М*яко кажучи, мені таке не сподобалось, але мать його туди, все для Революції. Ще раз пофоткався… Потім стояли з хлопцями з Тернополя, Києва, Стрия, Коломиї…часто фоткався… в якийсь момент відчув, що фоткатись вже харить… Потім на горизонті з*явились інші побратими,які були чіткішими та конкретнішими. Принаймні, чітко вказували на що і куди підуть гроші, які я можу дати. Звітували. І понеслось…автобуси, автобуси, автобуси, полікарбонатні окуляри, «защітка»…потім Віктор, хороший чоловік з майданівського середовища (дай Тобі Боже здоров’ячка), чітко окреслив мою подальшу перспективу. Звучало це, приблизно, так: «Щоб сраки твоєї не було на Майдані, ти корисніший поза…». З одного боку була образа. З іншого – дякую,бо лишився живий.Разом з хлопцями з «вар*яти-шоу», друзями, однодумцями і представниками української діаспори, я зміг акумулювати сотні тисяч гривень на потреби Майдану. Конкретну цифру не вказую, бо коли перевалило за пів-мільйона, рахувати перестав. Це була середина лютого…До чого я це все веду?! Зараз гостро стоїть питання, що робити з барикадами на Майдані?! Чи можу я, як людина, яка не стояла денно і ночно на Майдані щось вимагати? Теоретично, вряд чи. Проте… з тих людей, з якими я контактував на Майдані, на ньому ж не залишилось нікого!!!!! Одні повернулись додому працювати і поповнювати зруйнований бюджет країни, інші поїхали воювати на Схід. Спілкуюсь з іншими хлопцями, які вкладали у Майдан купу власних коштів… нам всім це все, що зараз відбувається, не подобається!!! Ми підтримували Революцію, знали за що боремось. Люди, які зараз залишились на Майдані, зі скриньками «На допомогу Майдану», Ви що, африканські масаї?! Особливо «харять» ті, хто попиваючи півасік, ходять по Хрещатику в розкішній екіпіровці та «броніках», в той час, коли ми тут раком стаємо, щоб назбирати на ті броніки для хлопців, що боронять наш спокій під Краматорськом, Славянськом і т.д. Журналісти Нового каналу привезли з Майдану такі матеріали, після яких хочеться повіситись, коли бачиш, хто там живе! Ні, я достеменно розумію, що там залишилась когорта тих, хто за люстрацію, революцію і т.д., але, панове, якщо Ви не можете очистити територію від цих пристосуванців, які «бриють лаве» з туристів, набухуються і дискредитують ідеї Майдану, то чи не простіше розігнати все це до бісової матері???!!!!Повірте, для того, щоб висловити своє «фе» новій владі, постійний «Майдан» не конче потрібен. Зараз тільки «свисни» і він збереться. Розходьтесь, хлопці… треба дати місту передихнути. А як потреба буде, то на автобуси ми гроші знайдемо! І на все інше…Хрін з ним, хоча б проїжджу частину звільніть! І «броніки» на армію віддайте…[+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага, в новостях вчера показали. "Ну я рішив шо я тут буду комендантом" [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+10-000
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не очень хотелось участвовать в этом топике, но ... я считаю, что не должен. после того, как Кличко протянул всю падаль, оставшуюся от Лени-космоса, с собой в киевраду, после всех манипуляций и подтасовок, после торможения и всяческого нежелания всяких Пашинских отказаться от привычных схем, после того, как виновные не объявлены и не наказаны - не должен. Он может перейти в другую форму какую-то, но растворяться в воздухе он не должен.
0

Поделиться сообщением