Меми Лікаря:) Поговоримо?

457 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Меми Лікаря:) Поговоримо? Словник Лікарських мемів (тлумачно-фразеологічний, порядок - тематичний)видання *друге, оновлене* (закреслено) третє, оновлене і доповнене"ПРО ЕТО":Волшебство - сексмсекс - те саме. Дзен - 1. те саме, що і "волшебство". 2. пофігістичне ставлення до регулярних коїтусів чоловіка/жінки з іншим партнером/партнеркою. 3. чоловічий статевий орган (приклад: відірвати йому дзен"). Дама - жіночий статевий орган у справжньої ледіМаруська - те саме, але у простої сільської дівкиШмонька - те саме, але в дуже запущеному станіЙєті - див. ШмонькаВуха панди - рослинність довкола Йєті, яку видно з-під купальникаВ"ялені помідори - Дама в віці, обтяжена життєвим досвідом"Мохнатая интриганка" - те саме у тих, хто володіє прийомами сексуального шантажу, але не володіє як мінімум бритвою)Омлет - евфемізм для орального статевого контакту між жінкою і чоловікомПососяка - той, хто приходить робити чоловіку "омлет"Жабонедосекс - комплекс переживань жінки, яку душить жаба під час недостатньо активного статевого життяЖабоподруги - подруги, яких стосовно вас давить жабаДеруни - крайній засіб навернення заблукалого чоловіка до сімейних цінностей, якщо ви не вмієте користуватися "Мохнатой интриганкой" чи робити "омлет"Мімімшки (синонім Няшки) - дуже милі жіночки, яким мужчини готові робити і дарувати все і просто такНяшки (див. Мімімішки)Баклажан - вібратор, якщо його знайшла дитинаСІМЕЙНЕ КОЛО"всегда хотела двоих" - універсальне пояснення "сімейних цінностей"Сімейні цінності - борщ, школа, дитсадок, санаторій в СакахВожжа потрапила під Камбоджу - складний стан душі, при якому людина починає думати про те, чи не проміняти Саки на КамбоджуКамбоджа - збірний образ недосяжного ідеалу відпочинку для людини, яку забембали "сімейні цінності"сковорідка - універсалбьний спосіб навернути чоловіка на пусть істинний. Наприклад, після удару сковорідкою чолвоік забуває про Камбожду і починає знову хотіти в СакиБАТЬКИ І ДІТИФорумська клуша - домогосподарка очима "матері-єхидни" (див. нижче)Мать-єхидна - працююча жінка очима "форумської клуші" (це - антоніми)ребзь - дитинаІндіго - дитина, яка є дуже талановитою і розкутою для своєї мами і невихованою - для всіх іншихЛисичка - індіго в театріпісюн мого ангела - статевий орган маленького голопопого хлопчика на пляжі очима його мамиФІНАНСОВІ ПИТАННЯФорумська штука - 1 (одна) тисяча американських доларів, нижче якої спускаються тільки т.зв. "овочі"Овоч - чоловік, який заробляє менше "форумської штуки"(з 2013 - Віктор Янукович, легітимний президент України, що виїхав до Росії)Труси на люстру - універсальна порада покращити фінансовий стан сім"їЗелбум - альтернатива трусам на люстріКРАСА І МОДАДівчина-скарбничка - дівчина, одягнена в вузькі і низькі джинси, з-під яких видно щілину в попі, куди комусь може хотітися вкинути монетку:)Бровниця - спеціаліст з корекції брівУггі - маст хев для зими. комплектується норковою шубою і велюровим костюмомВелюровий костюм - необхідна частина одягу "гламурної курки". Пасує для водіння дитини до школи та назад, прогулянок по району та польотів до Туреччини або ЄгиптуФРАЗЕОЛОГІЗМИ:Пішла смажити грінки (син.: Заварила чай, Пішла за попкорном) - позначає початок срачу, що може перейти с СрачендоСрачендо - срач зі ступенем гучності крещендо"Чарівний пендель" - цінна порада, що її отримує топікстартер, перебуваючи в скрутній ситуації, від мудрих форумчанокУніверсальні "чарівні пенделі":- тижемать (навернення до сімейних цінностей жінки)- самадуравиновата (пояснення складних життєвих ситуацій а-ля втрата роботи, чоловіка тощо)- развод (для одружених)- СЗ (для самотніх)- мужа в сад (див. Развод)- на роботу (для непрацюючих)- візьміть тайм-аут (для працюючих)- полюбіть себе (для жертв домашніх тиранів)- чи забанили вас в Гуглі? (всім, хто питає щось загальновідоме)- на мамський (всім, хто питає про щось дитяче)- адмін, прошу, на один день (всі, хто створив непрофільну тему і не хоче отримати один з чарівних пенделів) ДІЄСЛІВНІ ФРАЗЕОЛОГІЧНІ ЗВОРОТИЗаклеїти клаву - припинити участь у дискусії про високеВилити чай на клавіатуру - розсміятисяРІЗНЕзвозити маму в Париж - крайній вияв дочірньої любові, приклад "красивого і корисного", як троянди й виноградЛебедиці - гарний, але непотрібний подарунок (антонім до "звозити маму в Париж)Бакулюм - кістка в статевому члені моржа, евфемізм для моржового х...Танкісти - всі, хто не знають більше двох слів з вищезазначенихЗаслужений танкіст - той, хто не знає 5-и слівГенерал танкової дивізії - той, хто не знає жодного:)д о д а т о кАБРЕВІАТУРИ:А) СІМЕЙНІ:БМ - колишній чоловікБЖ - колишня дружинаНЖ - нова дружинаМЧ - молодий чоловікБМЧ - колишній молодий чоловікПЧ - половой член (рос.)МПЧ - мужской половой член (рос.) (цікаво, а який ще буває?)Б) ПСИХОЛОГІЧНІ:ТДО - тонка душевна організаціяЧСВ - "чувство собственной важности"ЧЮ - "чувство юмора"В) АЛКОГОЛЬНІ:ППП - пишу під впливом пиваППВ - пишу під впливом винаППШ - пишу під впливом шампанськогоППМ - пишу під впливом мартіні(цей розділ невпинно розширюється і оновлюється)Г) ЛІКАРСЬКА ТЕХНІЧНА ДОКУМЕНТАЦІЯППКС - підписуюсь під кожним словомІМХО - на мою скромну думкуОМГ - Oh my God!ПА - "половой акт", панічна атака, "Приятного аппетита!"ПУНКТУАЦІЯ() або (-) у заголовку теми: автор заголовком все сказав+ або (+) у заголовку теми: автор має ще що сказати окрім емоцій у заголовку
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Заниматься волшебством".))) Как такое можно в пятницу забыть?)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

маруська ще) [+sign]"Ich bin der groesste Psychiater der Welt!"(c)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а можно человеку из танка ссылочку на Камбоджу? Что-то я пропустила ))) [+sign]Разбилась рюмка - к счастью, разбилось счастье - к рюмке.Свою жену не ругаю, её никогда я не брошу, это ведь со мной она стала плохая, а брал-то я ее хорошей. (c)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а что с Камбоджей не так? [+sign]Мне - столик с видом на мечту, эспрессо и фламбе с заката! Нет, больше ничего не надо! А впрочем... На ладонь - звезду и блюз с горчинкой шоколада...:-)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лисичка ;)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В теме про прозревшего мужа ему вожжа именно под Камбоджу попала ;).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о дааа:) думаю, ШО я пропустила
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

це тепер - збірний образ нетривіального відпочинку
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

точно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, "вожжа под Камбоджу" - це взагалі нєчто
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"форумская штука" или "форумские 3000"))) [+sign]Без кота и жизнь не та...)))Чему бы грабли ни учили, а сердце верит в чудеса!)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тільки хотіла написати:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поясните мне, пожалуйста, про деруны. Бо я не в курсе.[+sign]Мелочи создают совершенство, а совершенство - не мелочь.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"індіго" (=Лисичка)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

крайній захід для утримання чоловіка від походу до коханки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о как! так я нетривиальна :))) очень чудесная страна, кстати. И один из самых бюджетных отдыхов (сорри за офф) [+sign]Разбилась рюмка - к счастью, разбилось счастье - к рюмке.Свою жену не ругаю, её никогда я не брошу, это ведь со мной она стала плохая, а брал-то я ее хорошей. (c)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ви зайдіть в тему "Ну я же зарабатіваю", там це - просто квінтесенція шикарного життя
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

калина, которая пахнет известно чем :))) я вообще без ржаки на нее смотреть не могу :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а для танкистов - это вы о чем? ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а чим???
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

секс (з давньою любов"ю)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а, так то в этой теме муж прозрел? А я думала, там где сказал, что будет делать что нравится и начал бады трескать :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

глаза на лоб полезли. как-то я упустила этот момент :)
0

Поделиться сообщением