Опубликовано: 15 май 2015 комаровський викликає багато запитань. а ви одним постом образили всіх консультантів по гв [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 16 май 2015 Я знаю багато педіатрів і, і кожен з них викликає питання адже людський фактор в медицині виключити не можна. І нам пацієнтам вже обирати лікаря і вирішувати, кому довіряти. А щодо консультантів з ГВ, то я зробила наголос на тому, що багато з них не мають жодної медичної освіти. Чим же я їх образила? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 16 май 2015 ой ну слава Богу, камфора-таки творит чудеса! А главное - Ваш настрой все сохранить!!! Не болейте и не простуживайте грудь!!! [+sign][email protected][-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 16 май 2015 так, накраща в україні консультант з гв, до якої прислухається навіть кафедра неонатології в шупіка, не має мед. освіти Що не заважає їй оперувати найсучаснішими знаннями і допомагати сотням жінок. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 16 май 2015 Вибачте, але я просто в це не вірю. Адже якщо це правда, то ви своім постом опосередковано звинувачуєте медиків у невігластві. А щодо жінок, які звертаються до консультантів без освіти - це їх власний вибір і ризик. Я знаю багатьох людей, які до бабок/дідок звертаються. Ще хтось тільки в гомеопатію вірить, хтось щеплення не робить, а ще деякі від ідентифікаційного коду відмовляються. Це свідомий вибір кожної окремої людини. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 16 май 2015 медикам просто ніхто не давав достовірної інформації про гв [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах