помоліться за мене

186 сообщений в этой теме

Опубликовано:

+1? отпишитесь, плз [+sign]Женщина - как театр, сегодня комедия, завтра трагедия, а послезавтра гастроли в другом городе:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще лежу. сьогодні у мене дн і він, безсумнівно найнезвичайніший з усіх+ Запланували кесарево на 20 січня, або раніше, якщо раптово погіршаться аналізи або почнуться перейми. Поки все більш менш ок, але за їх статистикою більше зберігати не радять. Вчора ввечері прибігли і кажуть терміново на операцію-у дитини серцебиття 160+, але взяли кров і скасували все. А у мене аж похололо всередині від такої терміновостважко морально. Намагаюся зібратися, але сльози час від часу накочуються.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще лежу. сьогодні у мене дн і він, безсумнівно найнезвичайніший з усіх+ Запланували кесарево на 20 січня, або раніше, якщо раптово погіршаться аналізи або почнуться перейми. Поки все більш менш ок, але за їх статистикою більше зберігати не радять. Вчора ввечері прибігли і кажуть терміново на операцію-у дитини серцебиття 160+, але взяли кров і скасували все. А у мене аж похололо всередині від такої терміновостважко морально. Намагаюся зібратися, але сльози час від часу накочуються.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Господи, тримайтесь там. Вітаю вас с ДН! Зазвичай важкі часи перед дн, а після все починає налагоджуватися. Так що все буде гаразд.Ми всі віртуально сидимо поруч з вами, тримаємо вас за руку, обіймаємо за плечі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

З Днем народження! Міцного здоров"я Вам і малявці! Нехай все пройде добре!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

З Днем народження! Здоров,я Вам, благополуччя, всього самого найкращого! Тримаю за Вас кулачки!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тримайтеся! Хай Бог береже Вашу дитинку! І з Днем Народження Вас!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

З Днем народження!!! Нехай цей рік буде для вас найщасливішти!!! нехай усе буде добре .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

З днем Народження!!! Нехай все у вас буде якнайкраще!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ира, с днем рождения!! Самые теплые пожелания вам и малышу!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

с днем рождения!!! Здоровья Вам и ребеночку! Пусть все будет не просто хорошо, а замечательно прекрасно!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за вітання з днем народження! Завтра знову стану мамою...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Держу за Вас кулачки! Все будет хорошо! [+sign][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пусть все будет хорошо! @@@@@@@@@@ [+sign]Если твоя шпага коротка, удлини её шагом вперед (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все буде добре!!! @@@@@@@@@@ [+sign]В детстве мне казалось, что 30 — это уже глубокая старость… Оказалось — показалось ))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

@@@@@ Все будет хорошо! О Вас и о малыше позаботятся!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у вас и у малыша все будет хорошо!!! @@@@@ [+sign]Женщина - как театр, сегодня комедия, завтра трагедия, а послезавтра гастроли в другом городе:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вітаю! Нехай Господь дарує щасливу долю донечці! Здоров`я вам обом!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поздравляю вас от всего сердца!!! Пусть ваша доня растет здоровенькой и счастливой, а вам -скорейшего восстановления и побольше радости рядом с доцей!)))[+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вітаю Вас!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Удачи Вам и Вашей детке [+sign]Я люблю патриотов , которые выступают за праведное дело и я не люблю подонков , которые пользуются искренностью патриотовhttp://zakarpattya.net.ua/News/128618-Makarevych-prezentuvav-pisniu-"Moia-strana-soshla-s-uma.-Y-ia-nychem-ne-mohu-pomoch"-AU[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Від усієї душі вітаю Вас! Здоров.я Вам і донечці!!! А чоловік і дітки ще не приїхали до Вас?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вітаю! Нехай росте щасливою та здоровенькою на радість родині! [+sign] "Кошмар и ужас" находят нас сами, а вот свет в конце тоннеля нужно научиться искать самим![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поздравляю с доченькой! Вы сделали максимум. ..
0

Поделиться сообщением