помоліться за мене

186 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Пусть Бог помагает и все устроится лучшим для Вас образом!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пусть всё будет хорошо. [+sign]Хуг![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую. дексаметозон вкололи, немає препарату, який мають вколоти недоношеній дитині у перші 6 годин після народжкння. до речі, я знаю вашого чоловіка Сергія
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

@@@@@@@@@@@
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, дівчата. трохи заспокоїлася. лікарі дивні-вранці кіпішували, а зара навіть ніхто не заходить Що цікаво- мене нічого не турбувало, я просто звернулв увагу, що змокріла прокладка. А могла б і не звернути і не звернутися до лікаря. А тут все так критично, на думку місцевого заввідділення. Дуже хочу, щоб у Відні мене позберігали до більших термінів.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все буде добре:) Ангела охоронця вашій дитині та Вам() [+sign]Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все буде гаразд
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Держитесь! Все будет хорошо. Прилетите и будете спокойно вылеживать свое чудо! ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все буде добре! Господи допоможи!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тримаю кулачки. Нехай Бог береже!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

класно. а звідки?:)) точно нема? у мене там у відділенні купа знайомих - може є залишки?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой по мені рівненська медицина так пройшлася - краще ідьте. тут менше вірте - тут все капец завжди
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по-перше, спробуйте заспокоїтися. У ДіміноїЛени була двійня, це апріорі вищий фактор ризику невиношування вагітності. У вас моноплідна вагітність, 27 тижнів - не такий вже малий термін гестації, тим більше якщо у Відні буде сурфактант. Невже в Україні нема навіть вітчизняного сурфактанту? А до Відня не можна машиною добратися? все таки з Рівного, траса хороша, за півдня б долетіли - нє? Чи чоловік у Відні? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

води можуть підтікати, нічого страшного. ваші лікарі - якісь перестраховщики. может, і нема ніякої необхідності робити операцію. їдьте спокійно у відень, там полежите і вилежите своє дитя. не переживайте, все буде гаразд.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чоловік і діти зі мною, але я в супроводі брата полечу на літаку- так швидше, а чоловік з дітьми ( чи без, думаємо, чи не залишити родичам на деякий яас) Поїде на машині. Там 1000 км, їхати блихько доби з митницями, а , може, і довше. Для мене це важка і довга дорога, тому вирішили так.я вже трохи заспокоїлася. Все в руках Божих.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пусть Вам Боженька поможет. Думайте о хорошем. [+sign]Я люблю патриотов , которые выступают за праведное дело и я не люблю подонков , которые пользуются искренностью патриотовhttp://zakarpattya.net.ua/News/128618-Makarevych-prezentuvav-pisniu-"Moia-strana-soshla-s-uma.-Y-ia-nychem-ne-mohu-pomoch"-AU[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пусть все будет хорошо@@@@@@ ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про разрешения на вывоз не забудьте,если планируете с мужем отправлять детей. ну и отдельные паспорта для детей(если они не вкллеины в паспорт мужа)И вообще, все у вас будет хорошо! Сейчас успокойтесь и спокойно летите в Вену вылеживать свою детку.[+sign]****************************************Я сегодня просто прелесть какая гадость!!!****************************************[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все будет хорошо! Напугали Вас оч. сильно, некоторые врачи это умеют лучше всего.Главное - возьмите себя в руки, успокойтесь!Держитесь!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ох, Ирочка... Пусть все будет хорошо! Очень Вам этого желаю. Едьте, конечно. Сейчас важна самая современная медицинская помощь для малыша. А вам нужно взять себя в руки и настраиваться на позитив. [+sign]Единственный след, который мы можем оставить после себя в этом мире,- это след любви. Альберт Швейцер [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Молюсь! Щасливої дороги!Чекаю гарних новин!Все буде добре!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Держу за Вас кулачки! Пусть все будет хорошо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нехай Вам Господь допомагає! @@@@@
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ира, могу встретить вас на машине, если нужно (+) и вообще, если какая-то помощь нужна по месту - пишите.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все буде добре! Може сюди з Відня привезти препарат?
0

Поделиться сообщением