Опубликовано: 21 июл 2010 И никаких выводов не сделали. )))))) Даже на основе полученных "Спроба конструктивного аналізу 6 учасників " ((Видимо, раз не совпало, решили анализ забросить. )))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Конструктив, как я поняла - это приятные Вам комменты? Изначально, вся Ваша статистика - никакое отношение к статистике не имеет.[+sign]Если вы нашли женщину своей мечты, с остальными мечтами можете распрощаться!)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 А меня ваще никуда не отнесли. Дискриминация. ,[+sign]Bis dat, qui cito dat.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 От головы до хвоста и обратно ))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 согласна, с оговорками для общей статистики оговорки значения не имеютдописывайте меня в свою первую категорию "мазохистки" или "разочарованные в мужиках - нафик они нам сдались"[+sign]Кузинатра от нас никуда не денется![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 ось тільки навіщо ви свої припущеня приписали мені? :) явно гра "жертви-гонитель" ))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Ерік Берн має рацію - 80% форумчан це доводять щодня Берн казав що негативні емоції для організму кращі ніж відсутність емоцій взагалі.Тому 80% форумчан енергійно поливають лайном один одного, і намагаються наїхати один на одного ))). Для них це не просто легше ніж глибоко задуматися над темою - але й корисно, бо нічим зайнятися )))Розумію - але не схвалюю. Краще позитивні емоції висловлювати. Конструктивним коментаторам дякую за змістовні каменти. І дякую таблетка хризантема оранж він3 і т д за тренінг емоційної стійкості :). 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Висновки по темі 1. якщо в жінки є діти від іншого чоловіка і мало грошей - мотивація до побудови відносин ймовірно на рівні або вища ніж в жінки без дітей2. якщо в жінки є діти від іншого чоловіка і достатньо грошей - то їй часто нічого вже від чоловіків не потрібно, тобто мала мотивація. Звідси висока ймовірність частої зміни партнерів.3. якщо дітей нема і достатньо грошей - варіант недосліджений. Може бути хорошим варіантом для коротких відносин - потребує дослідження.4. нема дітей і мало грошей - базовий варіант, підсвідомо люди настроєні саме так: обоє вступають у відносини без дітей, в чоловіка більші доходи ніж в жінки. Ймовірно найбільш підходящий варіант для тривалих відносин. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Можно вопрос, по второму варианту, хотя можно его ко всем вариантам отнести. Секс в отношениях, как мотивацию, Вы вообще не рассматриваете? Как женщина отвечу - мне было бы странно часто менять секс-партнера, если текущий меня устраивает.. )))))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 секс мала мотивація для відносин на усе життя на пів-року рік секс як мотивація влаштовує. А далі вже закоханості нема, тертя зростають, а змінюватися ж не хочеться - простіше знайти такій жінці іншого секс-партнера. Ось і скачуть від одного до другого. Я згоден що спілкування з різними людьми збагачує :). Але з такими жінками чоловіку тоді треба бути готовим що через рік все зміниться. І що жінка яка була обома руками за побудову глибоких відносин на все життя може стати жінкою для якої головне свобода і яка не хоче працювати над відносинами - "палюбі мєня такой". В ідеалі для таких якщо обоє мають своїх дітей - тоді обом не сташно. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 :) Капец? И чем же Вас так достал мой вобщем то безобидный ответ??? Если хотите тренинг эмоциональной стойкости - создайте другую тему, например касающуюся религии или абортов :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 а тепер прочитайте те що Ви написали і приміряйте до себе 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 розчарую Вас - не дістав. але знаю Ви старалися :))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Ви проаналізуйте свої коментарі чи Ви пишете про теорію відносин - а чи намагаєтеся знайти недоліки в авторі якого обрали опонентом? і аргументацію будуєте на принципі "раз автор рудий і з веснянками то все що він сказав неправильно" )))цитую "У Вас же все как -то однобоко, чувствуется, что не было еще у вас серъезных обоюдных отношений, поэтому вы не воспринимаете тандем МЫ, а только тандем Я и ОНА. Вы даже находясь в отношениях, остаетесь обособленным, до конца не пуская на свою територию." Вчіться шукати істину, а не доводити свою впертоправість. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 А Вы не хотите проанализировать себя? Истина она явно не в ваших статистических данных. Вы себе что-то там придумали, наблюдая за женщинами (кстати, вы их круглосуточно наблюдали или как?), сделали абсолютно нелогичные выводы и пытаетесь их всем навязать.Это Вам все пытаются здесь доказать, но ВЫ не хотите этого слышать, так кто из нас доказывает свою "впертоправість"? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 отож! тому і жінка - з дитиною чи без - якщо працює над власним розвитком, то вона куди щасливіша, ніж та, яка адаптовує до спільного життя першого-ліпшого, та ще й непридатного для цього . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 тобто, по-вашому, від чоловіків жінкам потрібні лише діти і гроші? ну-ну... мда 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 повторю своє питання тут: отже, жінкам, по-вашому, від чоловіків потбібні лише діти і гроші? і якщо вже є одна дитина, то залишаються мотиватором тільки гроші??? (секс ви розглядаєте лише на 6 місяців, тому відкидаємо його з групи тривалих мотиваційних чинників)якщо так - то це якісь первинно-побутові уявлення. складається враження, що ця тема заведена як намагання комусь щось довести (наприклад, причину якогось власного неадвлого досвіду) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Вы женщина? Я Вам свою позицию озвучила, а вы мне пытаетесь доказать её ошибочность. М-да....Секс немалая мотивация. Хороший и качественный разумеется. ))))))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 в пості написано - уважно прочитайте якщо маєте надхнення - напишіть Вашу думку що потрібно жінкам від чоловіків, по пунктах. Ймовірно що наші переліки співпадуть :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 P.S. для мене немає "по моєму" і "по твоєму" - я не переконую, а аналізую ситуацію шукаючи нові ідеї, і змінюючи своє ставлення разом з надходженням нової інформації. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 а можно вопрос: практическое применение выводов какое? или просто науки ради?))[+sign]\"В жизни свое место знаю, и если оно не из последних, то лишь потому, что я никогда не становилась в ряд!\" М. Цветаева[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 багато учасників намагаються довести чужу "неправість" і власну "правість" а я тут не є правим і не є неправим. Мене не цікавить правість взагалі. І мої думки змінилися за останні 2 години, і за останні 2 тижні, і останні 2 роки. і ще зміняться за наступний день, місяць і рік. Той хто шукає істину не має часу на з"ясування правості і неправості. І не має потреби в доведення іншим їх нижчості чи неправості, і не має потреби і часу на ображання на чужі слова.Тому задумайся перед тим як писати камент "ти неправа/ти неправий і я докажу зараз тобі чому". 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 21 июл 2010 Всегда настораживали люди, у которых на все вопросы есть "компетентный" ответ) .[+sign]Если вы нашли женщину своей мечты, с остальными мечтами можете распрощаться!)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение