мясо домашней индейки

142 сообщения в этой теме

Опубликовано:

впечатляют, да))) им всего 4 с половиной месяца
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в позапрошлом году мама вырастила за 7 месяцев птичку весом 25 кг))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

підкажіть будь-ласка, чи дуже морочливо їх вирощувати? у нас сусідка з ними носиться, як з хрустальними вазами. це залежить від породи?[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

правда важко, якщо хочеш натуральне Фабричних пічкають препаратами весь час і АБ і все це потім вимивають за тиждень до забою. Мама теж носиться з індичатами. Перший тиждень їх треба годувати вручну , або через зонд, бо вони самі не вміють клювати і ковтати. Перший місяць важливо, щоб темпертура в приміщенні була + 35 і щоб корм був якісним і дрібно помеленем. Воду перший місяць давати лиш очищену, ще дрібні камінці і перець для травлення. Потім мама щодні дає кропиву у великих кількостях.Далі вже простіше, але важливо берегти від вірусів (а їх можуть принести дикі птахи або сусідські кури ), віруси косять за добу і малих і великих.Ну і від породи багато залежить, звичайні індики ростити трохи легше, але вони менші, ростуть довше.Гібридні - за 4-5 місяців доростають до 20 кг, але таки побігати коло них треба.Моя мама робить це з великою любов"ю)))) хоча ми її і сваримо, що не жаліє себе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую, подумаю. на наступний рік треба когось завести. думала бройлерів та індичат. а де пташенят купуєте, якщо не таємниця?[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мої купують у Фастові, замовляють кур"єрам, ціна була 50 за шт важливо, щоб їх у першу добу привезли, бо як 2-3 денних, то потім вибраковується багато.Є великий інкубатор чи то в Житомирі, чи то у Вінниці (яйця імпортні).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

когда мой муж с родителями ехали ко мне свататься, то утверждают, что видели "индюков сидящих на дереве и прыгающих с него"(с):))+ я жила в ЧС, но никогда ни у кого из соседей не видела индюков:)) Ржу над ними до сих пор, говорю, что, конечно, понимаю, что они волновались, но надо было меньше закладывать:)) А они ржут над этими индюками:))Теперь хоть буду знать, что и правда могли видеть индюков на дереве:)) Хорошо, что в тему зашла:))[+sign]- Да ты фашист и бандеровец!- Да, я знаю, у нас вся синагога такая.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А в октябре птички планируются?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, то взагалі поруч. а контактами поділитесь? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

50 гривень за індиче курча??? [+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я запитаю у мами, відпишусь напишіть мені на мило [email protected], щоб я точно про Вас пам"ятала)))) і відписала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да-да, ціни ще ті (((( якщо врахувати які вони ніжні і скільки їх дохне в перший місяць...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Юля, в октябре они могут быть 20 кг, поэтому стараемся продать их побыстрее да и заболеть могут от холода....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а есть ещё птички?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

капееець... ну, дуже затратне хоббі:)) [+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

напишите мне на мыло пожалуйста [email protected]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))) реально залетают, я из-за этого не могу заставить свекровь завести их+ но уговорила мужа сделать на весну закрытый вольер, чтобы они гуляли, но не улетали.....и на 4 месяца, потом в суп ))) [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я конспектирую )))) но уже думаю: а надо ли оно мне, такой геморрой..... ( даже не мне, а свекруне)() [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это лучше свекровь спросить)))) может ей бройлеров проще будет дело ж даже не в затратах, труда жалко... У маминой подруги уже 3 года подряд одни траблы, но она не внимательная и забывчивая
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мама, они ЕЩЕ вырастут? индюк вполне сравним с моей шарпейкой:))) ...[+sign]Мама и маленькая банда:)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Саша, самый большой был 25 кг)))) за 7 мес.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дык есть бройлеры и гуси.....но мне ж индюшку припёрло ))))) [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я Вам написала, буду благодарна за информацию
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Девочки, всем спасибо, индюков разобрали! Надеюсь, что все остались довольны
0

Поделиться сообщением