Новости про 66-летнюю роженицу. Бабуля не в адеквате. Ребенка жалко. Ссылка:

695 сообщений в этой теме

Опубликовано:

вверх ногами, патамуша комбез хз какого размера!!!! Она ж говорила, шо дорогой комбез купила "навырост", навскидку р86, не меньше+ Как в нем можно ребенка удержать? Только мне не понятно зачем голубой покупала...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так про це і мова... Але це вже факт, а те, що бабця може дитя зкалічити - тільки загроза... по-вашому, треба дочекатися фактів? [+sign]Советов не просить! Потому что у меня чувство юмора сильнее чувства жалости :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по-моєму потрібно зробити більш ширші висновки, ніж визнання бабусі ненормальною і над долею дитини задуматись не абстрактно на форумі, а, наприклад знайти біологічних батьків і змусити оплатити няньку.Бо основна суть даної проблеми не просто в тому, що дитину не погодували чи не правильно тримали, а що діти взагалі стають товаром і всі кажуть що це класно, в цьому велике щастя і подвиг батьків. Хоч саме в цьому випадку гіперболізовано видно, що проводити експерименти з людським життям просто егоїзм. Хтось розповсюджує свої гени і не переймається майбутнім потомством, хтось купує нову людину.Але, ладно, бо мені зараз розкажуть....[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кого змусити оплатити няньку? Донорів? Ви, мабуть, знущаєтесь... Донори здають ооцити і сперму бо їм за це платять, і роблять це не заради розваги. Жінка, яка іде на донацію яйцеклітин, між іншим, ризикує своїм здоров"ям:(Ви можете собі уявити, щоб донори крові, печінки, кісткового мозку та т.і. потім іще наймали доглядальницю рецепієнтові, або лікування йому оплачували? Сподіваюсь, що зуміла донести до вас свою думку:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Крапка, це вже навіть не смішно. :( дитина стала товаром (лялькою, іграшкою) в конкретно цьому випадку. нормальні люди так не поводяться. [+sign]Советов не просить! Потому что у меня чувство юмора сильнее чувства жалости :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

печінка рятує комусь життя, а яйцеклітини потім використовують для створення нової людини до якої біологічна мати не хоче мати жодного відношення.Давайте, ще розкажемо, що "татусі", що лишають жінку саму з пузом також зробили велике благочинство.[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, так стала, а я про що. тільки всі повинні розуміти, що в 66 вже половина клітин головного мозку могли просто відмерти. Тому ставити умови: "нехай навчиться годувати і тд" майже нереально. Вся проблема в тому, що дитину зробили іграшкою і не лише бабуся в цьому винна.І ми всі, мабуть інакше реагували, якби це була її внучка в якої мама померла в пологах, а бабуся, тепер її вихожувала.[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ясно, що вже не вихід, просто в моїй голові це донорство взагалі не вкладається одна справа коли люди хочуть народити тільки свою дитину, тому не всиновлюють і не живуть бездітно, а коли беруть донорські клітини, то який тоді сенс?[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

бабусю ніхто насильно не запліднював, і з пузом не кидав. Чому біологічна мати "не хоче"? Якби і хотіла, то не змогла б ні фізично, ні морально, бо з нею контракт підписують : донор - яйцеклітини, їй - гроші. Вона НЕ МАЄ ПРАВА більше ні на що, навіть якби захотіла. Ви встряли в дискусію предмету якої не знаєте:( Хочу бачити як будуть раді батьки, за якими табунами будуть бігати "предполагаемые" біологічні батьки їх дітей.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:((( +1 Так заботящаяся о своем детеныше мама - не держит+ тАк небрежно своего ребеночка:(Подвербная в этом сюжете мне напомнила этих женщин, которые" извините, мы не местные" - которые с младенцами по метро ходят - милостыню просят...:( И одета она также, и манюньку так одела, и держала также, и просит ходит, шоб ей "героине", млин, помогли, и ребенок ей для этого и нужен - ну теперь уж точно:((:(( идиотина старая:( прости, Господи..:( [+sign]Интернет, он не сближает. Это скопление одиночества. Мы вроде вместе, но каждый один. Иллюзия общения, иллюзия дружбы, иллюзия жизни….Нежное личико, черточка каждая, Носик курносый сопит... Деньги, карьера - это неважное. Важное рядышком спит!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1. Однозначно. () .[+sign]Интернет, он не сближает. Это скопление одиночества. Мы вроде вместе, но каждый один. Иллюзия общения, иллюзия дружбы, иллюзия жизни….Нежное личико, черточка каждая, Носик курносый сопит... Деньги, карьера - это неважное. Важное рядышком спит!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я вот не понимаю: зачем ей та комната сдалась. Думала бы про свое здоровье и про здоровье девочки. С собой же не заберет квартиру. Да и места для двоих вполне достаточно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100.Доминдальничаются:(Не дай, Боже() .[+sign]Интернет, он не сближает. Это скопление одиночества. Мы вроде вместе, но каждый один. Иллюзия общения, иллюзия дружбы, иллюзия жизни….Нежное личико, черточка каждая, Носик курносый сопит... Деньги, карьера - это неважное. Важное рядышком спит!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вы абсолютно правы. Тут вина не бабушки, а врачей И если бы это была её внучка, а не дочка, то по крайней мере, она бы знала как за ней ухаживать. Хоть приблизительно. Всё-таки навыки не теряются: вспомнила бы. А тут женщина, которая никогда не имела дела с младенцами и возраст уже такой, что она ничему научиться не может (или не хочет?)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

что Вы сравниваете? Вы еще непорочное зачатие предположите... ТЕМА О ЧЕМ??? (читаем название) так вот, я поддерживаю! а больна она или просто ....... (а то забанят) - для ребенка не важно, важен результат, и поэтому крошечку жалко... ухожу... припарило переливание из пустого в порожнее...[+sign]Советов не просить! Потому что у меня чувство юмора сильнее чувства жалости :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

назва теми досить груба якщо Ви про те, що вона "в неадеквате", так це скоріше закономірний стан для її віку. А донести я хочу те, що не лише вона винна, бо піддалась почуттям свого егоїзму. А винні всі хто до цього причетні[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я не буду сперечатись, бо зовсім піде в іншу сторону [+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Здоровому мозгу это понять невозможно.имхо.() .[+sign]Интернет, он не сближает. Это скопление одиночества. Мы вроде вместе, но каждый один. Иллюзия общения, иллюзия дружбы, иллюзия жизни….Нежное личико, черточка каждая, Носик курносый сопит... Деньги, карьера - это неважное. Важное рядышком спит!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну не донори - це точно. Вони тут ніяким боком. Я їм співчуваю - сидять бідолаги і думають,чи не над їх кровиночкою там збиткується бабусЬО((((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

реально. Питання в тому хто буде шукати і чи є в цьому сенс((
0

Поделиться сообщением