Опубликовано: 7 мар 2016 А почему не родили бы сами, врач на сказал? Ситуация очень похожа. Не было родовой деятельности после разных стимуляций. через 10 лет опять иду на КС. В глубине души думаю - может смогу родить сама? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 7 мар 2016 у мене був другий кесарів розтин без домовленостей після першого+ все пройшло дуже добре. На 38му тижні лікар дав уже направлення в стаціонар, хоча перед тим дуже залякував що будуть звичайні пологи.... А тут - пробка відійшла, пару днів був такий турбулентний біть у животі, я зібрала речі, старшу віддали бабусі, поїхали із чоловіком в РД, по дорозі заїхали в кіно, подивились, і в Макдо, аджеж я думала, що ще 2 тижні вилежуватись у стаціонарі.... Але ж приїхали, і мене такі - а в тебе нічого не болить? Кажу, ну поболює трошки, хватає -то схватки і розкриття вже 4 см. Ще б завагалсь 1-2 годинки і народжувала б сама.... Зробили швиденько ЦР, чергова бригада, все чудово. Тільки спиналку зробили не дуже добре, голована 3й день почала боліти. Але то все пройшло)))Ризикувати пологами не варто, ніхто не знає, як там себе поведуть рубці. Навіть, самі лікарі побоюються, я це зрозуміла коли ми приїхали тоді. Чоловік так підкотився до лікарки чергової, типу,а які пологи? а вона - Ви що, пологи хочете? Цезарево і все, ніяких пологів! Зрозуміло, що їй е хотілося оце вночі вдавати із себе самарянку і приймати такі собі дуже незручні пологи. Розтин вміють робити всі, так мені сказала акушерка, і бригада загалом біля 2-3 лікарів. Головне - все ж таки заздалегідь лягти, на 37-38 тижні і дочекатись уже початку родів. Тоді буде все правильно[+sign][email protected][-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах