Буває і така тоска.

94 сообщения в этой теме

Опубликовано:

)))десь так. Хоча, насправді, сумно то все.. Деталі всього цікаві, якщо є бажання читати, то напишу. [+sign]_____________я є мої думкиПройдите мимо нас и простите нам наше счастье!"Идиот". Федор Достоевский.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

К вам такой вопрос, про все, описанное вами в вашем посте вы откуда узнали? "Додам тільки, що у неї шлюб на грані розриву, 2 дітей, сама лікується по неврології, но цитата "я же сучка, расчетливая, мне гены важны... хочу родить и 3, и 4 ребенка..." Ы усе вона прекрасно про нього знає, проте "сделаю мягкого и покладистого, мы это умеем..." може й справді жінка з досвідом, і все у них складеться..."ну и про "ух гены" - откуда узнали.[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, не треба. І ви про те не думайте. Переступіть і далі йдіть. Я розумію, що хороший секс сильно чіпляє і важко то все забути, але забудьте і не обговорюйте, нема про що тут говорити.Правильно зробили, що відправили його.[+sign]Девушка должна быть готова к любому повороту судьбы, поэтому в ее сумочке всегда должны находиться загранпаспорт, купальник и фата.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пишу. На початку грудня, ми з ним разом приїджали на Майдан, я поїхала додому, він залишився.. раз в 2 тижні на протязі 2 міс зявлявся перед мої ясні очі. В кінці грудня купила собі новий моб, старий віддала йому, відповідно його залишився у мене вдома. І ось тут (каюсь) включила його моб, де були не стерті номери дівчат із журналу дзвінків.. Один красномовний - "Іра Київ" - переписала... і таки дзвонила і писала їй, коли з ним не було зв"язку з майдану, самі знаєте який був час, переживала, а то була єдина ниточка із ним (ну бийте, мене, тут бийте за ті контакти з нею).. До речі, в нього питала хто це?, казав - спонсор...Ця Іра спалилась відразу неадекватними відповідями (чесно, я навіть і не припускала на той момент, що між ними щось є). Так от, після таких появлянь/зникань зі сторони МЧ, а також інших причин, я прийняла рішення розійтись і відправила його речі мамі, цим самим поставила крапку для себе в цих стосунках.Через деякий час Іра сама мені позвонила і все розказала про них і інші деталі(((.... Спілкування з нею я перервала відразу через пару днів.В березні ми з ним бачились, оскільки в мене лишився його військовий квиток (лишила спеціально, бо на те були причини).. ну і стався секс.. через що зараз і тоска. [+sign]_____________я є мої думкиПройдите мимо нас и простите нам наше счастье!"Идиот". Федор Достоевский.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ааааа..... ну тоді я б йому все і про Іру и про свої почуття і запитала б його, що думає і відчуває він, йому потрібно далі, і що він САМ збирається робитиспівчуваю і Ірі і Вам - бажаю найкращого і спокою душевного[+sign]Ей не спится и не пишется, ей легко сегодня дышится. От ушей и до хвоста сегодня кошка влюблена.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

??? Спонсор? Встречи раз в 2 недели? Как-то не серьезно все это, а вы ему еще и свой телефон отдали зачем то.Не нравится мне ваш мч((( ищите лучше[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а що він скаже?.. просто взяла секс, ніяких відповідей мені уже не треба..дівчата, знаю, що немає у нас майбутнього, тема скоріше для поговорити, ббо ще трохи болить то все.. з подругами немає часу плакатись в жилетку, а тут є ви - безкомпромісні, з досвідом, з хорошими порадами..[+sign]_____________я є мої думкиПройдите мимо нас и простите нам наше счастье!"Идиот". Федор Достоевский.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а чим не спонсор? зуби вона йому полікувала, одяг купила... а моб був старенький, ледве дихав, так що не особливо і шкода..раз в 2 тижні - ну так на Майдані, за праве діло... писали ж що чоловіки там місяци були, додому не приїжджали.. нічого дивного не бачу."Не нравится мне ваш мч((( ищите лучше" - так він на лиці і не дуже, на любітеля, але от вміє взяти, "харизма" бля... знавці ж кажуть, що буде кращий)))[+sign]_____________я є мої думкиПройдите мимо нас и простите нам наше счастье!"Идиот". Федор Достоевский.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

буде кращий, вы бы с этого и тему начали, что он спонсорство любит, а вы начали со слов семейная жизнь... желаю лучшего!!! и в самом скором времени[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в сад! (-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так чаще и бывает к сожалению. или к радости. Живите, радуйтесь. [+sign]Кому то боженька при рождении дает рученьки золотые, кому то головушку светлую, а кому то жопаньку с приключениями...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Воспитайте его для семьи А
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

як? [+sign]_____________я є мої думкиПройдите мимо нас и простите нам наше счастье!"Идиот". Федор Достоевский.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чтобы мужчину воспитать, его сначала надо родить и то...такой вариант не всем под силу [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня мама старше папы на 7 лет+ опекают друг друга оба. Оба работают получают одинаково.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Кхм. Спонсор? Кошмар(((.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да ну, вы всю тему прочитали? Это же альфонс, что там из него воспитаешь уже () [+sign]Девушка должна быть готова к любому повороту судьбы, поэтому в ее сумочке всегда должны находиться загранпаспорт, купальник и фата.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Уточнення по спонсорству: Він - десантник, і на Майдані у них була своя палатка, яка згоріла під час подій 18-20 лютого... так от, Іра допомагала провіантом і т.д. тамтешнім активістам, так вони і познайомились.. Але суті це не міняє, для нього вона стала більш "особистим спонсором".[+sign]_____________я є мої думкиПройдите мимо нас и простите нам наше счастье!"Идиот". Федор Достоевский.[-sign]
0

Поделиться сообщением