http://www.maidanhelp.org/ поднимайте, пожалуйста

163 сообщения в этой теме

Опубликовано:

там Диамантбанк, но есть все реквизиты необходимые (+) чтобы перевести он-лайн с карты другого банкаhttps://www.facebook.com/Medsluzhba2013?fref=tsМедична Служба Штабу Національного Спротиву22 ч. назадШановна громадо, щиро вдячні кожному з вас за оперативний щирий відгук на прохання Медслужби принести ліки для учасників національного спротиву. Вчорашній список (на ранок 10 грудня) уже поповнено. Зараз проводимо облік ліків. Потребу на завтра опублікуємо ближче до 20.00.На прохання українців, які пишуть нам у приват, повідомляємо реквізити для перерахунку коштів на ліки:ПАТ "Діамантбанк". Код ЄДРПОУ 23362711, МФО 320854.Рахунок: 26007306890Громадська організація "Кияни – за реформи". ЄДРПОУ: 35252669.Україна, місто Київ, вул. Володимирська, 49-А.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

/ /
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спільнобаченню потрібні волонтери 15.00 Спільнобаченню потрібні волонтериПісля того, як ми трьома стрімами і трьома командами робили трансляцію всю ніч, в нас зараз не вистачає рук і ...бензину для генератора. Потрібні режисери монтажу прямого ефіру, оператори, журналісти з дійсними посвідченнями вже оформленими, бо робити зараз нема часу, а це потрібно для прес-центру та для захисту, потрібні волонтери в поміч та охоронці для камер.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

15:10 Потрібна фізична допомога на Майдані 15:10 Потрібна фізична допомога на МайданіДрузі, які зараз на Майдані будують нові барикади, просять про допомогу: "Напиши, будь ласка, в себе на стіні, що зараз дуже потрібна фізична допомога для укріплення барикад. Потрібні інструменти: лопати, тачки, потрібні матеріали: піддони, щити, стовпи, будь-який мотлох. Треба мобілізувати людей. Дякую!". Передайте своїм друзям, які зараз на Майдані або туди прямують.https://www.facebook.com/sashko.polozhinsky/posts/783062708377014
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ [+sign]— А где я могу найти кого-нибудь нормального?— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.(с) Алиса в стране Чудес[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

медикаменты уже не нужны. У кого есть обновление. Что необходимо сейчас? [+sign]Вика и Тимка[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап [+sign]Я бывшая Ирусик.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап [+sign] Говорит маленькая парижанка: - Чтобы встретить жениха, девушка должна выходить на улицу веселая и накрашенная, потому что, если она идет ненакрашенная и грустная, все сразу понимают, что она уже замужем.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

просили футболки (+) https://www.facebook.com/maidanmed?fref=tsМайдан. Медикиоколо часа назадДрузі, терміново потрібні 15 білі футболки чи майки білого кольору та червоний скотч для волонтерів медиків, розмір ХХХL 067 38248 90
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

16.10 Волонтери - медики дуже просять білі футболки та червоний скотч! 16.10 Волонтери - медики дуже просять білі футболки та червоний скотч!Друзі, терміново потрібні 15 білі футболки чи майки білого кольору та червоний скотч для волонтерів медиків, розмір ХХХLhttp://www.maidanhelp.org/2013/12/1610.html
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

16.10 Будинку профспілок дуже потрібні карімати
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вверх
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

только вернулась. больше всего спрашивают чай, бульон каш и бутеров уже наелись))если есть возможность приходите с термосами и просто предлагайте рядом с теми, кто работает, особенно там, где укрепляют баррикады
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

с троещины никто машиной не поедет? передать могу()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вверх
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ап. передала немного медикаментов - и противодиарейное, и противпростудного, и септефрилу, и мази от боли в спине.. и прокладок купила))) с миру по нитке...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а начатые упаковки удобно передавать?+ а то у нас всякого лекарственного дофига лежит дома...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

главное, чтоб срок годности был нормальный, имхо Я
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я думаю, ничего страшного, это лучше, чем ничего.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Потрібно: - ЖОВТІ світловідбиваючі жилети - 20 штук - ліки: 1) темпалгін 2) спазмалгон 3) корвалтаб
0

Поделиться сообщением