Как вам 20-ка претендентов на Евровидение?

166 сообщений в этой теме

Опубликовано:

да, новая власть так спешила своего чела продвинуть(Алешу) на Евровидение, что не успели все проработать но все равно пошлют Алешу. Почему в таком случае не Машу, песня которой заняла 2 место? А то создается впечатление, что победитель отбора был известен заранее, а сам отбор - игра в демократию новой власти. Странно, что не Янык оглашал победителя:))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да! +1! вот! :)))))) [+sign]Сіяв Ясь конопельку...Сіяв Ясь конопельку.Сіяв Ясь! конопельку!Й залишив собі крапельку![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, мне песня понравилась. Пели все хорошо, а песен приличных мало было. нашлась вот одна и та - плагиат :(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дайте источник, плиз [+sign]В моём мире живут только пони, они питаются радугой и какают бабочками (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот http://www.1tv.com.ua/about/1tvnews/view.php?id=4187Співачці Альоші, яка перемогла в Національному відборі Євробачення-2010, шукають нову піснюПісля детального аналізу пісні «To be free» переможиці Національного відбору на Євробачення-2010 Альоші юристи та журі дійшли висновку, що пісня не відповідає вимогам EBU.Після переговорів з виконавчим директором конкурсу пісні «Євробачення» Сванте Стокселіусом, НТКУ запропонувало співачці Альоші змінити пісню. Наразі журі прослуховує запропоновані композиції, аби підібрати пісню, з якою Альоша представить Україну на Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення–2010» в Осло. За інформацією глави української делегації Вікторії Романової, що зараз перебуває в Осло на зустрічі голів делегацій ПКЄ-2010, Україна має передати всі документи щодо нової пісні в Осло не пізніше п`ятниці, 26 березня. Нагадаємо, 20 березня переможцем українського відбору на міжнародний музичний конкурс «Євробачення–2010» була визнана співачка Альоша. Набравши найбільшу кількість голосів від глядачів і журі, вона представлятиме Україну на конкурсі, що проходитиме в Осло (Норвегія) у травні.7 березня новий керівник НТКУ Єгор Бенкендорф та організаційний комітет «Євробачення–2010» прийняли рішення про проведення нового національного відбору учасників для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення–2010». Тел. для довідок 481 07 66
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо [+sign]В моём мире живут только пони, они питаются радугой и какают бабочками (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Алеша - голос в 4 октавы ... это очень круто песня на Евро 2010 Sweet People («Милые люди») типа о вечном:) призыв мне шведка нравится люблю такие голоса ишо и гитара албанка прикольная[+sign]Ищу мужа, чтобы пил, курил, гулял... Считаю, что супруги должны жить общими интересами![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот есть аудио песни: http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/4bab16315e978/ кому как?[+sign]Чужие глупости и собственные достижения всегда кажутся больше. (Михаил Мамчич)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне она понравилась :) голос хороший, внешние данные хорошие .[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я - за матиаса -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так уже ж выбрали кто поедет :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне "be free" больше понравилась, хотя эта тоже ниче:) Голосище у нее, канеш, аж мурашки по коже...:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

гуд
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

to be free больше понравилась
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а мою страну (Азербайджан) будет представлять Сафура, кстати клип снимали в Киеве:-)) http://www.youtube.com/watch?v=54qYAw9qtRc&feature=player_embedded
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а мою страну (Азербайджан) будет представлять Сафура, кстати клип снимали в Киеве:-)) http://www.youtube.com/watch?v=54qYAw9qtRc&feature=player_embedded
0

Поделиться сообщением