Давайте поговоримо про меню на ДР

92 сообщения в этой теме

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А ну тоді у вас все є ))) ((+) А от жульени у приготуванны бабусы менший їсть залюбки, хоча він у нас з тих, що ми раділи якби він хоч кпртоплю фрі ів би))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

і у нашої малої, і у сусідського в дитинстві був нервно-артритичний діатез, а при ньому гриби не можна. То ми й не давали і не заохочували. Зара наче можна вже, але вони не люблять. Ще не розпробували. Хоча моя мала вже хвалить карпатську грибну юшку. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Знач, не то смотрели. Там ТМ Ашан дрожжевое))) [+sign]Женщины, не рубите сгоряча!Пилите мееедленно...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ленко, а фотка є в тебе? Бо мій чоловік не знайде нівжисть [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и ТМ Ашан для пиццы тесто тоже смотрела. оно тоже содовое не поленилась почитать состав. дрожжевое не будут продавать в охлажденном, оно ж растет и перекисает. только в заморозке
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з пекынки зроби. я трeтый день поспыль його ъм: капуста, яйко, сир, часник, оливки, кукурудза, сухарики, олія-оцет-гірчиця-медне хоч пекінки - заміни на айсберг[+sign]моя карма - холодний чай[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

неа, они не успеют я довольно густой жюльен сделала, а потом в микре немного разогрела уже в тарталетках.честно, была удивлена насколько здорово вышло[+sign] "Кошмар и ужас" находят нас сами, а вот свет в конце тоннеля нужно научиться искать самим![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от я забула про пекінку. Зроблю такий як ти кажеш або дністер, так щось захотілося, йой а який сир давати і в якому вигляді? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ларис, а хотите Мимозу - вариант проще, НО намного вкуснее обычного :) даже не майо-еды едят))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ну, прошу дати у мене мімоза теж незвичайна - з тертим сиром і маслом зверху. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

або твердий кубиками, або фету. і так, і так смачно. недавно пробувала плавлений додавати, він на соус з олією та іншим розходиться.[+sign]моя карма - холодний чай[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чегой-те не будут? На нем просто ставят срок годности - небольшой, пару дней.Но я не про Ашан, я туда ни разу не доехала :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та й ми гарнірів майже не їмо, але до вашої курки щось проситься Якщо по-буржуйські, то можна було б фенхель запекти з пармезаном.. або брюсельску капусту з кленовим сиропом.. дрібну моркву карамелізувати.. А по простому - картоплю :)Можна ще курку рисом з родзинкамі та якимось ананасами начинити, але то треба рис любити.. :)І приєднуюсь до поради klazy - щодо салату з пекінської капусти. Його можна зробити зовсім силосним, без сиру та яєць. Додати огірок, помідор, солодкий перець, кріп, тощо.. заправити оливковою олією.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, записала!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

берете красную рыбу (какую больше любите) и доводите ее до готовности в малом кол-ве воды, убираете кости, и раскладываете на дно блюда, сверху очень мелко лук и очень эпизодически:), майо, потом слой мелко натертого твердого сыра, майо, белок натертый, майо эпизодически и желток...если есть время-желание, конечно с домашним майо будет понажористей..ну и с сортами твердого сыра можно извращаться - мы делали даже с проволоне для италов - пошло как дети в школу:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у мене приблизно такий рецепт, тільки риба не пасерована, а консервована, і ще під жовток масличко потерти [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, концепція помінялася :))))) Вже відома точна кількість гостей: 6 дорослих (з них один за кермом) і 5-6 дітей. Закуплені продукти на такі страви: 1. Салат Дністер з пекінської капусти 2. Салат Мімоза з копченою салакою3. Салат зелений з руколою, помідорами і сиром-гриль 4. Жульєн з грибів5. Курячі стегенця - 8 шт (для дітей, мабуть, запечу)6. Піца (мабуть, вистачить тільки дітям або всім по чуть-чуть) 7. Куплю сири 8. Відкрию консервацію9. Пиріг вишневий (або куплю торт в Сільпо)10. Куплено багато вина. Вивільнилося трохи часу завтра. Що зробити на стіл дорослим? Буженіну? Зара тільки доїли, останній раз якась суха получилася. Пожарити коропця? але то така інтимно-сімейна страва, з тими кістками... Відбивні настукати? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оууу, жульен в булочках бомба:))+ сытно, необычно и красиво :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так можно жульен с курицей, они и не разберут что это+ -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ні, якщо з грибів, то тільки з грибів. не буду ж я з двома видами вожкатися :) Ну і наші розберуть :))))) такі вже до їдла противні, що капєц :))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я помню вы давали обалденный рецепт теста на пиццу+ переписала и всегда по нему делаю..тесто получается за 20 мин мак. половина времени уходит на постоять дрожжам...я каждую неделю пиццу пеку своим, с разными ингредиентами, что в холодильнике есть.. ну соус и сыр есть всегда :)))рецепт ваш единственный с которым я научилась справляться:))))А теперь читаю. шо вы раздумывали тесто на пиццу покупать :)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет, в этот раз мабуть сделаю свое :) я просто уже 100 лет не делала пиццу, с тех пор как Домино появилась в Киеве. Хотя моим она уже приелась и они опять просят меня испечь. Но я набиваю себе цену :)))[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ляночко! Як я рада тебе бачити! І тебе з Днем народження! і за реберця дяк! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я бы рыбку добавила, но можно взять судака или пеленгаса [+sign]Нахожусь в самом лучшем возрасте - дурь уже прошла, маразм еще не начался... мой блог tehnoblog.org.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением