Чи задоволені ви своєю короткою стрижкою?

85 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Чи задоволені ви своєю короткою стрижкою? Які плюси, мінуси? Кому личать короткі стрижки? Яка структура волосся має бути в ідеалі для короткої стрижки? Яка форма обличчя? Риси? Колір волосся? Зважую всі за і проти. У мене довжина нище лопаток, колір темно-каштановий, вгорі густе, чим нище тим рідше, пряме. От думаю чи варто мені робити коротку стрижку. Хотілося б щось стильне, але страшно, а якщо буду виглядати як лиса, ще й укласти нормально не зможу. Але сьогодні придивлялась до всіх дівчат і жінок з різними стрижками і замітила, що власниці коротких стрижок виглядають краще, я маю на увазі порядок на голові, більшість власниць довгого волосся носять його або у хвостику, або у загнутому хвостику (гулька якась) або краще б вони його взагалі не носили))) Одиничні голови з розкішним доглянутим волоссям (довгим) наганяли на роздуми. А гарних блондинок взагалі так мало, як я замітила сьогодні, переважно щось жовтувато-посічене, якась солома, а я плекаю надію колись вийти з хни і стати блондинкою, але уже сумніваюсь...Так коротка стильна стрижка чи довге волосся, все таки?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, довольна, фото могу выложить в регу Мне длинные не идут уже ))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в мене було волосся нижче попереку після декрету+ Щось робити гарне на голові я не мала часу, просто розпущене - заважає. Пішла і відстригла в коротке каре. Не жалію ні секунди. Лице в мене кругле, коси ростуть швидко. Мию голову кожен день і кожен день укладаю.Спробуйте. з перукарем поспілкуйтесь. Вас він і навчить як саме Вашу зачіску гарно укладати. Я завжди кажу:"коси не зуби - відростуть" :-))))[+sign]Мечты мои и желания! Когда ждать вашего исполнения?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Виложіть, якщо не важко))) А як ви зважились? Не шкода було довжини? Як ви спрогнозували. що Вам буде гарно, чи майстер підібрав форму? Укладати важко? Як часто потрібно стригтись? Сорі за стопядисять питань)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Це точно))) У мене було коротке каре, було спереді довше ззаді коротше, а тепер мені хочеться кардинально коротко. як у Ріанни чи Вікторіїї Букхем))) З волоссям довгим теж не люблю гратися, якщо кудись у люди то або випрямлаю, або кручу от і вся краса, а кожного дня, це або хвіст закручений на макушці, або колосок ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Выложила + Не было жаль, долго шла к этой стрижке, которая мне очень нравится. Подобрал мастер, укладывается на раз, голову мою раз в два дня, стригусь раз в 2 месяца, чаще нет смысла лично мне. ))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вам гарно!!! У вас обличчя овальне вам мабуть всі зачіски ідуть))) У мене теж овальне, але зі вилицями трішки (ну типу щічок, кісточки вгорі, не знаю, як правильно пояснити)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я довольна. По-другому уже не представляю. Большой плюс-мало времени надо на укладку. Утром волосы помыла,спреем побрызгала,расческой вытянула перья в нужные стороны,а перед выходом взбила руками и лаком побрызгала-вот и весь уход. У меня квадратное лицо,но стрижка мне идет. Красят меня в темно-коричневый цвет и на конце волос светлое напыление.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

якщо не спробуєте, так все життя і будете вмирати від любопиццтва:-)))() [+sign]долаючи опір[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо ) Вообще-то по идее должны все идти, но после родов я сильно похудела и как-то без челки вообще никак, но главное - найти своего мастера :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А яким спреєм? Вчора слухала. як Андре Тан розповідав, що світле напилення кінців, сьогоднішній тренд. типу природній колір не однорідний, темніший при корінні і світліший на кінцях))) Дякую за відгук
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Фрося, а как же косы? эээххх... такие козырные были, когда Вы в институт поступали :-)))))) [+sign]Мечты мои и желания! Когда ждать вашего исполнения?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Майстра я вже знайшла, залишилось наважитись, стримує тільки зустріч з випусниками ( 10 років) я собі такий модний лук придумала в стилі Одрі Хепберн, і плаття і зачіску з начьосом... А що з коротким парадного такого гламурного придумати???
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та Вы поменьше Андрюшу слушайте )) А завтра выйдет из моды и что? :))) МОдно то, что Вам идет )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если Вам хорошо с длинными, зачем обстригать длину? Выложите фото :))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Таки в майстрі сила, щодо стрижки))) Ну ви не прогадали. Мені чомусь завжди здавалось, що короткі зачіски ідуть тільки худесеньким. А себе я не можу такою назвати При рості 1.60 вага 50...я не вигладаю худесенькою через бюст і ріст....може спочатку скинути 3-5 кг?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та то я одним вухом його слухала))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я спробую. у мене пише що з формат щось там завеликий і не виставляє фотку(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня тоже бюст и еще бедра )))) Похудение - а Вы как сами чувствуете? )) + У меня если пара лишних кг, я сразу ощущаю и мне некомфортно..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

уменьшите на радикале и сохраните снова на комп
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я была очень довольна и точно знаю, что подстригусь еще раз у того же мастера. Сейчас отращиваю и завиваю. Почему? ну просто со стрижкой я ходила 10 лет и она менялась незначительно. Пока еще у меня есть время поносить длинные волосы, я решила не упустить этот шанс. Т.к. бабка с косами выглядит ужасно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я набрала 4 кг і мені некомфортоно(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня немного не такое напыление-мастер красит сначала темной краской,потом волосы вместе с краской поднимает наверх и только кончики осветляет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ох! Как далеко это все уже-институт...косы...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О спрее забыла рассказать-Гель-спрей Лизап Милано
0

Поделиться сообщением