Питання до тих, у кого хороший чоловік:)

105 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Аналогічно :( Тільки Домострой вмикнувся десь через декілька років після весілля (скоріш за все після народження третьої дитини і отримання більшої житлоплощі)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А вот и нет, есть кадры у которых данные качества отсутствуют.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ви знаєте, чоловік може любити і може при цьому бути щиро впевненим, що вона має все робити+ а він - глава сім"ї, заробляє гроші і на цьому крапка, а жена да убоится мужа своего(с)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Есть такой подвид чоловикив "бидло звичайне"), кто-то писал на форуме как муж прячет свою колбасу, чтоб ни жена ни ребенок не ели, думается и в быту такие мч гениальны
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня вариант б, хотя и Овен.....) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да я ж не про домашнюю работу... Так, вообще. [+sign]Мир - это зеркало, и оно возвращает каждому его собственное изображение.У.Теккерей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Простите а где в єтих отношениях любовь и взаимоуважение Если МЧ любит,я думаю 10 кг картошки с базара переть не заставит.А то что многие типа выходят замуж по большой любви,так это не любовь ,в лучшем случае влюбленность,а так вариант Маша,Таня замужем ,чем я хуже.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

переважно "в", але i першi два фактори можуть вплинути() [+sign]"Ich bin der groesste Psychiater der Welt!"(c)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а у меня муж из Домостроя, но мне во всем помогает... а по поводу вопроса, я думаю, что больше таки Б, хотя А и В тоже однозначно присутствуют
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Є ще й четвертий варіант - не поборники рівноправ"я, що охоче приймають варіант домострою - коли жінка зустріне-подасть - приготує-насипе -випере-догляне дітей, і брати участь в хатніх клопотах не поспішають.Але при цьому жінці зауважень не роблять, навіть якщо вона не працює, і на прохання жінки або під настрій і приготують, і вимиють що-небудь, і беруть на себе певну частину - не хатню, але потрібну -купівлю продуктів, завезти дитину в садочок, оплатити комунальні послуги.Так от, як на мене, такий варіант - вдала комбінація всіх трьох Ваших пунктів:)1. Його батько помагав мамі з хатньою роботою, і йому доніс - якщо все буде робити мама (як хотіла би бабуся:))) ), то вона не зможе підти з ними в зоопарк, на прогулянку, почитати книжку. а якщо помогти - у мами буде на це час.2. Моя "заслуга", на жаль, скоріше те, що він почав помагати помітно менше, і його треба про це просити. 3. характер - він спокійний, корону не носить, сваритись не любить, "шикувати" дружину не намагається. І коли я на якесь зауваження, що щось не так, скажу - "ну так зроби з цим що-небудь", він не лаятись почне, чи кидатись сковорідкою, а або зробить, або розвернеться і піде займеться чимось іншим. Такий вдалий характер:)4. Ну і відношення до мене - як до людини і жінки, а не абстрактної господарки дому.[+sign]Оптимист изучает английский язык, пессимист - китайский, а реалист - автомат Калашникова.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня муж такой ))) и в детстве он все помогал родителям (не городской) руки с правильного места, и характер мягкий+ но самое главное он меня любит, и закрывает глаза на мою лень)))а я на его мелкие недостатки))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мені "в" попався :))))))) тттт!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все вышеперечисленное, но больше в)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ги, я десь погоджуюсь, щоб було - він глава сім"ї і заробляє гроші, але це ще не крапка:) И жена да убоится мужа своего - типу того, підтримую таку лінію, чоловік головний, останнє слово ( після обговорення, дискусій і за винятком питань лікування дітей) за ним.Але чоловік не намагається при цьому всі домашні справи на жінку звалити і сказати, що так повинно бути:)[+sign]Оптимист изучает английский язык, пессимист - китайский, а реалист - автомат Калашникова.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пральна, почти как про моего написали))) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все в комплексі () [+sign]Если люди рождаются с двумя ушами и одним ртом, значит , нужно больше слушать, а не говорить (с)Maktub (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

здається, в мого ...гени. Батько був страх який хозяйновитий та моторний, але оскільки він загинув коли ще майбутньому моєму чоловіку було лише 3 роки, вірю, що все це таки гени...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все зависит от жены, имхо Моя мама говорила, что мой папа до рождения первого ребенка любил лежать на диване и читать книги. Но потихоньку, очень тактично и аккуратно, никоим образом не нагружая, не требуя и не грызя, мама добилась того, что папа ЗАХОТЕЛ делать что-то для семьи.Сейчас я не могу себе представить папу, лежащего перед телеком. Он все время что-то делает, куда-то идет о чем-то думает, но в удовольствие себе, а не потому, что так надо.А тетя все время критиковала дядю, даже за то, что он сделал - типа сделал не так, не тогда и вообще... И постоянно грызла за зарплату, за невнимание, за бытовые мелочи и т.д. Итог - развод.[+sign]Myshka бежала, хвостиком махнула и...А одна женщина курила электронные сигареты, читала электронную книгу, пила безалкогольное пиво И СТАЛА РЕЗИНОВОЙ!oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В таком случае поведение жены зависит от мужа), или нет? Если жена до замужа была гуляка и не любила мыть посуду, волосы мыла тоже раз в месяц, то какой муж ее поменяет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

50% генетика, 30% вплив батьків, 20% взаємодія в парі (+) роль генетики, характеру сумніву не викликає. якщо чоловік, пардон, жлобкуватий єгоїст, то як ти його не виховуй - витрачати гроші на дружину та дітей йому буде не в кайфвиховання, поведінка батьків, відношення один до одного, ціннісні орієнтири - це безперечно також впливає на формування характеру. проте, різні діти в одних батьків часто мають геть різні характери - тож, вплив цього фактору обмеженийроль дружини дуже вагома. як-то кажуть, дружина ліпить чоловіка. проте, ліпи не ліпи, з г..на цукерки не виліпиш. в своїй ситуація я передусім дякую Богові - якби не його воля, гарного шлюбу я б не мала. я канєшна королєвна - але шлюби укладаються на небесах ))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не надо мужу ее менять, муж должен быть таким, чтобы ей хотелось для него меняться. У меня есть знакомые. Экс-супруги уже.В первом браке жена не бралась ни за что в доме, все делал муж - готовил, убирал, стирал, гладил. Не в напряг, просто так сложилось.Развелись.У жены появился новый мужчина. Она с удовольствием для него учится готовить, с радостью обустраивает дом. Она для него ХОЧЕТ это делать. [+sign]Myshka бежала, хвостиком махнула и...А одна женщина курила электронные сигареты, читала электронную книгу, пила безалкогольное пиво И СТАЛА РЕЗИНОВОЙ!oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дуже згодна з вами. особливо прро жлобкуватих егоїстів
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Эххх... И где же найти такую жену, чтобы непутевый братец-бездельник все захотел для нее делать. Ни для кого не хочет, люблюнимагу говорит, а сам налево смотрит и даже мусор не вынесет, не барское дело.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

б) и в) т.к. как ни странно, в их семье другие порядки()
0

Поделиться сообщением