Кандидаты в меры Киева. Будем обсуждать?

136 сообщений в этой теме

Опубликовано:

))) женат, с детьми и внук уже есть ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Повалій не поблату, думаю, їй ще доплачували, вона "обличчя", улюблениця мас так як був Вакарчук, чи Расторгуев в Росії
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я б за Ігора Луценка, якби його висунули: і киянин, і патріот, і освіта, засновник руху «Збережи Старий Київ», і гарний.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Катеринчук
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

юху!! уже висунули і він підтвердив на ФБ!:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, нет... только не он. Ходил подписи собирал, чтобы садик восстановить на Барбюса. Собрал(садик когда-то работал. но стоял занедбаный). Дали ему бабла за деятельность, садик за два дня снесли, сравняли с землей. Теперь у Укрзализныци будет парковка. А Диденко еще и второй подъезд дал мгновенно для подвоза стройматериалов. Конечно, голосуйте за него. Он теперь к "Удару" подмазался.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оробец сегодня в Фейсбук + Леся ОробецьДрузі, наша зустріч відбудеться у вівторок, 11 березня, о 18.30 у приміщенні Культурно-мистецького центру Києво-Могилянської Академії (вул. Іллінська 9, актовий зал ). Отже, якщо ви бажаєте долучитися до моєї виборчої кампанії, буду неймовірно рада всіх вас бачити.Із приємного: ми були змушені тричі змінювати місце та час проведення зустрічі, шукаючи більше приміщення))) Спершу ми наївно думали поміститися у київському кафе))Крім цього повідомляємо, що для інформування волонтерів ми створили гугл групу: https://groups.google.com/forum/#!forum/lesya-mer. Через дуже велику кількість активістів (дякую!) технічно не змогли додати усіх в перший день. Тому ті, хто досі не отримав запрошення – будь ласка, висилайте заявки на участь самостійно! Впродовж сьогоднішнього дня додамо кожного бажаючого. Ще раз дякую!https://www.facebook.com/lesyaorobets
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Упаси господь наших людей от такого выбора [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©НА гору - С горыВ школу - ИЗ школы- Вас не то чтобы не любят и боятся, вас просто побаиваются и недолюбливают... ©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И Киев можно похоронить заранее [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©НА гору - С горыВ школу - ИЗ школы- Вас не то чтобы не любят и боятся, вас просто побаиваются и недолюбливают... ©[-sign]
0

Поделиться сообщением