Для таких неІдеальних мам як я

88 сообщений в этой теме

Опубликовано:

исключительно как ответ на ваши растекания)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это психолог пишет? такой тяжелый текст для чтения
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Начнется во второй половине второго..Третий-жесть... [+sign][email protected] [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

странно, у нас таких норм не было. сын в 5 классе, в математике не толко черкал. но и делал грам ошибки, ставили 10.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з чого ви взяли, що я не прививаю дітям поняття гігієни, чистоти, акуратності, уважності, ввічливості... ви мені бабусь наших нагадуєте:). Ну от деякі з цих понять поки не прививаюся:)). Ніяких підтверджень не шукаю, крім Петрановської прочитала багато інших психологів і педагогів.. але багато з того, що пише Людмила мені близьке... А дітей своїх навіть дресую - до двох років сина в критичній ситуації кричала йому "фу":)).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Уверена, что большинство младших школьников от восковых дощечек были бы в восторге :) А ксерокса в школах нет, где ж ещё.+ У меня лично есть:) И я детей учу каааак раз по той книжке, о которой психолог в старттопике пишет. Снимаю ксероксы и учу. И не только по ней. У меня много разных книжек и много разных пособий. Но речь же о ВСЕХ школах Украины, насколько я понимаю. И родители детей из небогатой семьи из маленького городка в гробу видели те суммы, которые вбрасывают родители киевских школьников на ксероксы, оксфордские учебники, и тетради на печатной основе всех размеров и цветов. В Канаде, уверена, в государственной школе ксерокопирование за счёт государства, а у нас, увы - за счёт родителей.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Чому Ви постійно робите акцент на тому, що Ви - погана мама? У Вас якісь "мєтанія" - або дочка погана, або Ви погана. Так жить ніззя :)Розслабтеся, Ви робите все, що можете, але життя Вашої дитини в майбутньому може бути зовсім не таким, яким Ви його уявляєте. Що ж тоді, будете знову винуватити себе або її?Домовтеся з собою, що Ви робите все на 300 відсотків, як мама. Це ж правда, тут всі це бачать. А Ваша донька робить те, що може на свої 300 відсотків. І все, вище голови не стрибнете. Робіть те, що власне Вам комфортно - прибирайте, допомагайте з домашкою і т д. Якщо це Вам некомфортно - так їй і скажіть, доця, всьо - це твої справи.Ви маєте на це право!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 тем бiльше, що ви, Солошка, насправдi дуже добра мама. Просто у вас брак впевненностi у собi. )))A стаття всеодно класна. Вибiр статей i авторiв знову ж свiдчить про те, що мама ви дуже серьозна, хороша, думаюча.[+sign]"Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят." Утэ ЭрхардБог создал труд и обезьяну,Чтоб получился человек.А вот пингвина он не трогал,Тот сразу вышел хорошо.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

підозрюю, в мене по житті занижена самооцінка. і я максималіст. і мені є над чим працювати в собі.... так мені видається....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ху ноуз яка з мене мама? Діти виростуть- розкажуть. іноді я забагато думаю. іноді треті особи дістануть так, що голову хочеться попелом посипати... по-різному...
0

Поделиться сообщением