Опубликовано: 17 апр 2015 боюся, щоб я вас зовсім не відлякала цими творами але вони реально напружують, не могла не виговоритись. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 не, меня больше поделки из сена и ко напрягают У моего руки из не того места, и все придется делать мне!!! Лучше бы пилить ужили что ли. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 по кабинетам бродить вначале очень тяжело было??? И школа не знакомая и дети, еще и броди туды-сюды 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 а еще вопрос, контингент одни мальчики? или девочки все же есть? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 та що ви, зовсім не складно мій взагалі був такий щасливий і гордий, що він тепер в різних кабінетах займається. У школі дуже добре поставлене питання класного керівництва. У перші дні класний керівник по-моєму їх сама водила з класу в клас, дуже опікувалася ними. Не було жодних проблем з адаптацією. У класі трохи більше хлопчиків, але ненабагато. Дівчаток розумних теж багато) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 ні, я зразу окреслила ситуацію: поробки ти робиш сам Я поможу порадити щось, підказати ідею, купити матеріали, але звикаєш робити сам. У житті знадобиться. Учися, власні вироби завжди радують око і гріють душу. Хай буде гірше, але хай вчиться робити сам. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 Просто я в 145 сама училась, у нас на 120 человек параллели девочек было человек 20 :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 эхехе у моего очень плохо получается, проблемы с мелкой моторикой. А по натуре гипер ответственный, очень переживает. Вот и приходится делать вместе. А я тоже эти поделки терпеть не могу делать :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 В першому півріччі наш на продовженому залишався на годину Писали заяву[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 У нас 29 чи 30 -[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 Ви впевнені? Маю достовірну інфо, що в А класі хлопчик із поганенькими результатами з вступної математикиПідправлю:) У нашого сина результати набагато кращі, а він у Б[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 В суботу останній екзамен - у неділю вночі, мені здається, чи рано вранці, результати були на сайті [+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 це добре, хвилююся дуже :( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 О том, что на основе А класса будет формироваться маткласс + говорила завуч на первом родительском собрании, еще в сентябре. По ее словам, туда набрали детей с наивысшим баллом по математике. Зато сейчас, наш Б класс по результатам в математике опережает А класс))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 17 апр 2015 Це не дивно Буває, проходять діти з меншими балами, ніж ті, що пролетіли :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 апр 2015 "на основе А" - це ключові слова, думаю. Тобто, 7А буде математичним, але не весь 6А туди потрапить, і не всі із 6бвгд...туди не потраплять. "туда набрали детей с наивысшим баллом по математике." - а це відверда брехня, вибачайте за прямоту.Чесно кажучи, мені все одно математичний-не математичний, мені, аби ліцей не зіпсувався і тримав на рівні інші напрямки :).А про те, що випереджає за результатами Б клас - це звідки інфа?[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 апр 2015 Може і не дивно що з меншими балами проходять, але сумно, що розказують при цьому, про найкращі результати А класу[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах