як переконати себе в тому, що не потрібно все контролювати?

84 сообщения в этой теме

Опубликовано:

чесно кажучи не розумі. який зв*язок між хрустальним конем і бажанням все конролювати.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

треба було його і картоплею не кормити. Тоді б точно про роматику забув би
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))))))))))))))))))))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

даже если б мой муж был миллиардером ,зачем мне в доме лишний мотлох? и дело не в контроле, я тупо не люблю лишних вещей, девайсов, одежды.. мне надо что бы полупусто и по идее мой самый близкий человек должен был быть в курсе моих особенностей помню на море примеряла набор индийских браслетов, так он мне понравился но денег пожалела, вздохнула и вернула продавцу..Муж через пол часа ушел типо в туалет и принес мне эти браслеты на пляж... я совсем не ожидала и конечно они мне очень нравилисьРазве это сложно ?)) Не романтично?)))а коня... еще и обвинил ..знает вашу проблему ,ею же и уколол , вот вы и забыли обо всем, сразу почувствовали себя виноватой (зная свой грех, любовь к контролю) и уже рады коню))))) сделать так гораздо легче чем угадывать желания, мужу респект)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

де ви прочитали, що я рада була тому коню?чого чого, а почуття вини точно не було, принаймні в мене+ і ще, певна проблема дійсно має для мене місце, але не з того боку який ви побачили.А про мотлох, тут ви праві , бо я його не люблю і дарувати доречі теж не люблю)))))))))))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, я б не змогла "коня" оцінити. і лице моє видає падлюка одразу всі емоції, фиркай- не фиркай. особливо, коли за ціною "коня" я б таких подарунків собі понавибирала. і складувати я не люблю, і зайвих, не в тему речей не люблю, ні,можна навіть сказати ненавиджу, коли простір захламляють. можу навіть викинути "кришталевого" коня. потихеньку.тому я за віш-лісти, тобто списки, що кому. так, це неромантично, зате дієво. всі раді-щасливі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ мульйон за список для себе-коханої
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тю, не его а ваш))).Мне своих мужиков хватаить
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та зрозуміла я )))))))))), а моє варення будемо їсти коли зима ще впиратиметься і не пускатиме весну))))))
0

Поделиться сообщением