вечер буднего дня

108 сообщений в этой теме

Опубликовано:

намагаюся на щось забивати. якщо не дороблені уроки, а на годиннику 21,30, все складаємо та відправляю дитину спати. вчуся на деякі речі забивати, хоча з моїм "анамнезом відмінниці" це складно, але борюся)так, щоб зовсім розслабитися - то тільки секс)[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в мене інше питання, дзеркальне так би мовити)) чому в будні дитину стягнути з ліжка до школи о 7 - мішн імпосібл, а в суботу та неділю в цей же час вистрибнути з-під ковдри - просто мастхев)))? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это мне непостижимо))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

метод Сильвы на этом же построен? Как думаешь? [+sign]И вся планета распахнулась для меня! И эта радость, будто солнце, не остынет! Не сможешь ты уйти от этого огня! Не спрячешься, не скроешься – Любовь тебя настигнет! [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а ребенок не вопит, если "осталось совсем чуть-чуть"? У моей синдром отличницы - сгрести в 21:30 проблематично. Старается сделать все-все, а этих уроков сейчас немеряно :(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нє, досить того, що я була відмінницею. роблю все, щоб в неї цього не було. [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ось вам ще фоточка трохи в тему) https://www.facebook.com/comboldmis/photos/a.760379700659789.1073741829.691405560890537/841676289196796/?type=1&theater[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот и я борюсь :( пока не всегда удается.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в мене, мабуть, неправильна дитина, але вона сама встає щоранку (+) і коли вже дзвонить _мій_ будильник, то заходить до мене одягнута, заплетена, і командує: Їсти давай! Потім цілий ранок всіх підганяє і нервується, якщо тато не встигає за нею.[+sign]Девушка должна быть готова к любому повороту судьбы, поэтому в ее сумочке всегда должны находиться загранпаспорт, купальник и фата.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня тогда какието внутрение диалоги начинаются,типо вот завтра я встану,потом туда,потом вот это,а как бы не было вот так.не могу лечь и ни о чем не думать.от чтения вечеррм вырубаюсь() [+sign]В случае нехватки денег- одалживайте у своего богатого внутреннего мира!©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о,нет моя в субботу до 10 спит,а я как придурошная в 6.15.причем в будний день глаз разлепить не могу,а выходной ни в одном глазу.() [+sign]В случае нехватки денег- одалживайте у своего богатого внутреннего мира!©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:-) [+sign]В случае нехватки денег- одалживайте у своего богатого внутреннего мира!©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

де таких видають?:-) [+sign]В случае нехватки денег- одалживайте у своего богатого внутреннего мира!©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

капєц. хоч взагалі в жодній темі не відписуй...() [+sign]Я такая нелогичная, что конь, стул, двадцать восемь[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви якось занадто обмежено сприймаєте світ. Різниця не лише в тому, чи є діти чи ні. Різниця в роботі, у кількості робіт, у навантаженні на роботі, в зарплатні, у кількості дітей, які діти, у наявності чоловіка/дружини, у їх відношенні до хатнього господарства і до виховання дітей, у наявності хобі, або іншої діяльності, яка потребує часу і зусиль, у наявності бабусь/дідусів, у спроможності найняти домогосподарку/няню і ще багато чого іншого... Чи є тут про що поговорити? Не сумніваюся, по кожному з пунктів. Але до чого тут це?Як я вже писав вище, нема різниці скільки дітей у sweet_girl чи у мене, чи ще у когось, якщо чийсь спосіб допоможе відволіктися топікстартеру, IMHO. Звичайно, якщо це було метою топіку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ужинать и проверять уроки можно без гонки одно другому не мешает - это смотря как Вы привыкли это делать и как любите, - привычки при желании можно изменитьеще вместо этого можно на йогу сходить - очень расслабляетесди с собой еще и подружку взять то совместишь расслабление и легкое общение)было бы желание расслабиться[+sign] "підарас" - це вопрос морально-етичного вибору, а не полового. Тим більше, шо живьом в странє, де підарасів в мільон раз більше ніж геївя, як людина крайнє подла, цинічна, аморальна і безотвєтственна можу собі позволить всякі глупості так що звиня[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дети не проблема - их можно организовать если уж так нужно расслабиться если времени на расслабление нет, значит пока оно не нужно[+sign] "підарас" - це вопрос морально-етичного вибору, а не полового. Тим більше, шо живьом в странє, де підарасів в мільон раз більше ніж геївя, як людина крайнє подла, цинічна, аморальна і безотвєтственна можу собі позволить всякі глупості так що звиня[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага. [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Блин, читаешь такое и задаешь немой вопрос зачем людям такие мучения [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ужас - просто не человек, а машина для обслуживания детей каждый живет так как ему больше нравитсяприкрываться детьми... ну... я таким не проникаюсь[+sign] "підарас" - це вопрос морально-етичного вибору, а не полового. Тим більше, шо живьом в странє, де підарасів в мільон раз більше ніж геївя, як людина крайнє подла, цинічна, аморальна і безотвєтственна можу собі позволить всякі глупості так що звиня[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Учите мужа готовить, очень много времени у вас появится [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Той що" я тоже скажу так, можно? .[+sign] "підарас" - це вопрос морально-етичного вибору, а не полового. Тим більше, шо живьом в странє, де підарасів в мільон раз більше ніж геївя, як людина крайнє подла, цинічна, аморальна і безотвєтственна можу собі позволить всякі глупості так що звиня[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ви мені пропонуєте не відписувати чи просто погоджуєтеся, що жінки без дітей мають обмежене право голосу?:))() [+sign]Я такая нелогичная, что конь, стул, двадцать восемь[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пропоную вам погодитися, що жінки без дітей це недожінки з обмеженим правом голосу.)))) А загалом не звертайте увагиОдна дамочка у блозі написала що наконєц вона стала повноцінною людиною ( це тому що народила дитину)А до того виходить була калікоюЖах, що людям в голову вбивають[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так и дети вроде добровольный проект, никто не силует рожать и потом обслуживать [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением