Опубликовано: 2 апр 2008 ничего не делать:) это ЕГО выбор, пусть он сам решает что ему, когда и с кем делать. Вы же ему ничего не обещали. Вернетесь к разговору , как и было обещано, вот и все.Мой искренний совет - перестаньте изводить себя дурацкими вопросами "а вдруг", "а если". Он взрослый мальчик, а Вы ему не нянька. Спите спокойно вместе со своей совестью:)П.С.Если Вам больше 20 лет, то Вы прекрасно понимаете, что никаких " а вдруг" не будет:)[+sign]Жизнь - это супермаркет... бери, что хочешь, но в конце за все надо заплатить.Лера, Алексей (30/03/94) и маленькая принцесса Софья (25/08/03)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 а вы свою коллекцию нафотаграфируйте прям с телефона (-) - 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю! Думаю, що саме так і думають!) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю Не всі мужики однакові!Серед нас є куча романтиків. Якщо є досвід, можна ж і фільтр вкл.І для чого ці крайнощі? Можна ж усе приємно організувати))). Чи треба заміж полюбе? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю! Клас!Скажіть, дождіться, а потім на форум напишіть і ми його всі разом пошлем! (він же вам не потрібен, я так розумію) Бездушно!А сказать щось типу " Ти мені нафіг не потрібен!"? Слабо?! Зразу всі "проблеми" знімаються. Попариться (може) і угомониться.Просто ви ж (баришні) любите щоб навколо вас побігали. Покричать "Что дєлать?! Что дєлать?!" Тільки це вже інша історія про "За рахунок когось підняти власну самооцінку"Ларчик відкривається просто! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 розумієте, шановний+ ми, "баришні", дійсно любимо, щоб навколо нас побігали, але нікого не змушуємо за нами упадати)) в даному конкретному випадку чоловік САМ вирішив, що я для нього щось означаю і САМ робить свій вибір)) "піднімати за рахунок когось свою власну самооцінку" ??? а хіба наша самооцінка не залежить від інших?))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 питання заміжжя не стоїть так гостро)) "приємно організувати" - тихенько потр... (вибачте, що раню Вашу романтичну натуру) і розбігтися? () ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 змушена Вас розчарувати))) в побуті ВСІ однакові: на перших порах - так, все ладненько і гарненько, але з часом так вганяє в депресію щоденна "уборкаготовказабота", що яка, нафіг, романтика? "кака така любов"? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 ) Приємно, що тут хоч хтось розділяє мою ненав*язливу точку зору:)+1 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю. Ну от і не дай йому помилитись) Кохання (якщо має місце бути) воно ж засліплює!!?Це може тішити Ваше самолюбство і тут головне не переборщити (Вам з самолюбством) ІМХО. Ви ж, напевно, добра, порядна і нормальна (у найкращому сенсі цього слова) людина.А що до самооцінки, то напевне вона на те і САМОоцінка, щоб як найменше від когось залежати) Тільки обставини, Ваша поведінка в них і Ваша ж оцінка її (поведінки). Знову ж ІМХО. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю. Та ні Ви не раните мою натуру)))Приємно організувати - це при тому, що Ви не бажаєте повністю відгородитися від нав*язливого суб*єкту, не запускати усе далеко, а компліменти там і інші дрібні знаки уваги (я думаю, вони є) не справляли поганого (не приємного) враження ні на одну жінку)))А про тихенько потр... мова не йде, - Ви ж писали, що Вам смішно від однієї думки про це))) Так що, або голосно сміючись, або ніяк))) У сексі полягає далеко не все. Хоча я, наприклад, та і всі ми мабуть, дуже його любимо))) ІМХО 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю. Я думаю, що ВСІ КРУГОМ (не тільки в побуті) РІЗНІ! А щоб з часом не вігнатись у депресію можна ж і самому (самій) щось для цього зробити. Квіти там (букет), вечеря з свічками, секс серед ночі (проснувся, захотів, зробив (тільки якісно і класно, щоб усім учасникам сподобалось, бо можна нарватись)))) та просто вийти у ліс/парк погуляти і тд. і тп.УСЕ У ВАШИХ РУКАХ! Романтика - це просто і місце їй скрізь. Треба тільки захотіти) А там і любов підтягнеться. ІМХО. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 секс - дійсно не все, але рано чи пізно чоловіки все одно сподіваються саме на секс)) ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 цікава думка))) погуляти в парк - після сексу вночі?)))) ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю А жінки ні? Я думав ви (жінки) теж його любите) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 ) Так-так! А до сексу і парку квіти, вечеря, вино, а після там ще і тд. і тп.)))Не перекручуйте, Ви ж, напевно, зрозуміли про що я. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 не лукавте, самооцінка багато в чому формується оточуючими + виключення - тільки особливо зарозумілі самозакохані особи ("богині і боги"), які никим і нічим не цікавляться, крім себе, безцінних... Якщо тебе цінуюють, люблять, звертають увагу, то це набагато підвищує своє "я" у власних очах)) хіба ні? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю. А-а-а!!)) Це у мій город! (про богинь і богів) Там же смайл стоїть. А якщо я напишу, що скромність після краси моя друга чеснота))) , Ви теж це сприймете буквально?)Не лукавлю я. Для чого? Тільки щоб створити привід для суперечки?Якщо Ви робите щось правильно, а хтось Вашу позицію не розуміє Вашу позицію? Ваш Поступок не зацінено! Це негативно вплине на Вашу самооцінку? Це вже якийсь стадний інстинкт. Своє Я десь позаду треба тримати,.. ну щоб усі захоплювались. А якщо ціх "хтось" багато?Може не точний але приклад (не брати до уваги): Усі курять траву, я не курю. Усі мене (мою позицію що до трави) не розуміють. Моя самооцінка не впаде, навіть навпвки. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю. Так от! Я про те, що якщо рано чи пізно до нього рідненького усе дійде, то Ви ж свою руку!? (ой каламбур-с) до цього теж прикладете. Вас же не згвалтують) То для чого писати, що чоловіки на це (на секс) сподіваються, якщо на це сподіваються усі)? (Фрейд якийсь вийшов))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 та я не про те+ є самооцінка і є принципирозуміння життя. Моя самооцінка не впливає на мої вчинки - я чиню так, як підказує мені моє вихованнясприймання світу, і зовсім не переймаюсь, що про це думають інші)) отаке)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 Я так думаю. Виходить, що Ви з Вашими поступками і Ваша самооцінка - дві різні речі. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 апр 2008 не зовсім різні, але моя самооцінка часто не впливає на мої вчинки, та й деякі вчинки аж ніяк не впливають на мою самооцінку)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение