Я закінчила нову ляльку :)

61 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Звичайно я не ображаюся! :)) І на тих кому взагалі не подобається - я теж не ображаюся :)Ви абсолютно праві, різні люди одне і те саме бачить по-різному. В цьому і є найбільший таємний сенс будь-якої творчості :)[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Осінь люблю більше за все :) І грязюку, і мокре листя, і павутинки, що літають.... Краса :) Немає ні спеки, ні морозу :)[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

класс! ты такая счастливая, раз делаешь такие чудеса :-)[+sign]Алёна и Данил (01.09.2003)http://www.aksonova.kiev.uahttp://www.garmoniya.info[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В цієї очі пластикові, готові. Іх треба тільки закріпити на основі, а потім вже ліпити обличчя :)[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні в нього все напівтверде, бо в середині стружка :) Він важкенький. Дракоші викройку обіцяла ще рік тому. Не можу знайти :(([+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Очень здорово! За душу берет...[+sign]Удачи!Шуша и Миха (06.06.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и мне обещалась ;) пару лет назад.......... я всё ещё надеюсь ;-*[+sign]Alien и Елизавета София (30 июля 2001 г.)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у тебя золотые руки и талантище :) шикарная кукла!!!!сколько ты её делала?а что у тебя за новенькая куколка будет?Мариш, напиши в аську, как тебя в ЖЖ найти :)[+sign]Alien и Елизавета София (30 июля 2001 г.)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я никак с этим ЖЖ не разберусь. Что и как
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

За это же люблю весну... Хотя золотую осень тоже....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тобі взагалі гріх просити викройку :) Там нема ж чого шити!!!! Самі виточки для об`єму :)) Приїжджай до на с гості :)))[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Очень красиво! Маринка, а это о тебе статья в газете? :-) ююю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, не про мене :) А ти про яку газету? :) .[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Кажется, Уик-Энд последний. ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не знаю :) Але впевнена, що не про мене :)))) .[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не удержусь Пледик, а к тебе можно с коммерческим вопросом? :) куда?[+sign]Pantera.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з усіх не форумських питань - милом :) .[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Подкидываю идею Если его внутри сделать мягким и вставить проволочки в ручки-ножки-шею, то его можно будет за все цеплять :) А еще, в легких животинок (но маленьких) можно кусочки магнитика вставлять - тоже здорово получается :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поздравляю! очень успешная кулка, как -то я её технично восприняла, покорили руки. Ты уже на каком-то новом профессиональном уровне её выполнила.Мариша, потрясная кукла! На персональную выставку пригласишь?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вау!!!!!!! потряс!!!! если не жаль поделитесь опытом, как начинали, где почитать о материалах и технологии или техниках ваяния такого чуда?!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

намылила :)) (-) [+sign]Pantera.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

? что такое ЖЖ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ділюся :) Заходиш на www.livejournal.com (це ЖЖ)Товариство doll. Там у вибраному є лінки на статті в інтернеті і статті в самому doll. Там можна почитати про матеріали, хто як створює ляльок, багато цікавого для початківців.Я починала з того, що в інеті знайшля фотогалерею розкішних ляльок :) І захворіла ними. Потім знайшла на Амазоні книжки по створенню ляльок. Але вони написані англійською. Дівчата в doll збирають інфу з усього інета. ЇЇ правда дуже небагато. Але щоб вловити основні ідеї - доситатньо. Решту можна спитати напряму в дівчат в ЖЖ.[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сенкс :) Як буде виставка - запрошу обов`язково :) Тільки до неї ще працювати і працювати.... :)[+sign]Не бійся жити....[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это Божий дар Вы молодец, куклы просто загледение.Я думаю, что многие хотели бы такиих же .Если вдруг будете продавать, то напишите мне., Хотя я думмаю, вы должны сделать выставку, даже если на это понадобиться время.Удачи, сил, терпения, здоровья
0

Поделиться сообщением