Кухонная машина Kenwood

102 сообщения в этой теме

Опубликовано:

розумієш... я, як пані, що вже розміняла 3 комбайни, точно знаю, що мені тре. блендером-кувшином я не користувалася ні разу.соковитискачкою для цитрусових - разів зо п"ять... за 10 років))фуд процесор мене теж не підкорив (своїм пластиковим корпусом).тож зара я щасливий володар м"ясорубки, тертки, пресу для ягід, протирачки через сито, картоплечистілки, морозивниці, тісторозкачи і спагеттірізачки.... і нарізачка кубиками в мене є, о![+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в принципі у повному об"ємі чаша знадобилась мені на паски. так, мені здається, і меншої могло би вистачити.але мені на вигляд та менша чогось дуже маленька, як мисочка. я подивилась, що за габаритами комбайн для мейджора буквально на пару см більший за шефа, тільки що вищий... вирішила брать з запасом.[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Помогите все таки определиться с моделью: перерыв все остановилась на 3- вариантах:-http://bt.stylus.com.ua/ru/products/details/153265/index.html докуплю мясорубку и шнековую соковыжималку-http://bt.stylus.com.ua/ru/products/details/102441/index.html-http://bt.stylus.com.ua/ru/products/details/74449/index.html
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

омг...какой чудесный перечень !!!! и картофелечиствка....+ и чо, Кенвуд и картоплю чистит???? Блендером-кувшином я коктейли молочные делаю, а вот соковыжималку за год даже не доставала ни разу )))))[+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

угу... тільки як забутися, що чистить, то можна з картоплі, розміром з чоловічий кулак, отримати картоплю розміром з горішок:)) і моркву тож, і овочі всякі... пробувала там яблука на варення чистить "начистилось" стільки соку, що мусіла цідить і варить 3 літри желЯ:))коктейлі у нас не в ходу. старша любить, але їй зара не можна.кума у мене там тісто на налісніки мішає і зраз з блендеру ж наливає - я у шоці:)соковитискачка - да, я навіть не думаю про цей дівайс. сама не люблю, у дітей підшлункові...[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, хто ж за вас визначиться з об"ємами і необхідними насадками? перша модель - гарна чаша, але зовсім гола, тре буде багато потратити, щоб докупити насадки.друга і третя - однакові, різна комплектація насадок, дивіться, що вам реально з них треба. особисто я принципово не брала би непотрібні мені насадки.[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я б хотела всетаки чашу 4,6 ,вы меня немного успокоили сказав что только один раз использовали полный обьем на 6,7 л.конечно наиболее используема мясорубка и замес теста.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"в порядкє брєда" ось ваша комплектація:http://kenwood-shop.com.ua/detailed/kuhonnyie_mashinyi/kenwood_kmc010.htmм"ясорубка, соковитискач (ви ж хтіли купить) + подарунком йде тертка і прес для ягід (бляха, вже майже 2000грв. вани коштують)тут теж іде блендер і м"ясорубкаhttp://kenwood-shop.com.ua/detailed/kuhonnyie_mashinyi/kenwood_kmc570.htmякщо потужність у 1000 ват вас не бентежить...[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Напишу что у меня есть из насадок+ В комплекте было : - чаша + 4 мешалки ( пользуюсь как минимум через день) - бленедер стеклянный (коктейли часто, тесто для блинов) Докупила: - кофемолку с емкостями (сах. Пудру, специи, семена – все мелю в ней) - мясорубка – нужна не часто, но нужна! - сито-протиралка - нежно люблю! ( делаю тыквенное пюре для пирогов, ягоды протираю с крупными косточками на желе – варенья)Хочу еще терку низкоскоростнуюЭто все то, что мне лично нужно в быту.Вам же возможно нужны будут другие насадки ))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

остановилась на KMC 010+докупаю прес для ягод в перспективе хочу цитрус прес(просто никогда у меня его не было и я наивно думаю что хочу по выходным фре детям делать) и пока не отвожу на дачу блендер который режет кубиками и трет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо огромное за советы!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

для цитрусів купіть таку саму штуку на розкладці за п"ять гривень. як 10 разів соку надавите, тоді купуватимете насадку (це я вам типу домомагаю гроші зберегти, бгг:))прес для ягід... разів зо 2 я його вмикала. ну, прикольно, але не так щоби прямо вахъ... а вам для чого він? якщо 100 пудів братимете прес, беріть зразу в комплекті з терткою, у них спільний корпус і так набагато дешевше виходить:http://kenwood-shop.com.ua/detailed/nasadki_i_aksessuaryi/kenwood_at642.htm[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня сейчас стоят ждут меня 2 ведра винограда буду давить сок,а вообще думаю томат на сок давить .про цитрус прес поняла,пока подумаю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а-а-а, ну, тоді, канєшна:) [+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на здоровье )) в
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

как пользователь такого пресса-как он?справится?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та ХЗ. я там тільки малину і полуницю перетирала. спитайте в консультантів (а краще на форумі типу хлєбопєчка.ру у дівчат)... мене трохи розмір кісток виноградних пружить.[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

правильно нервничаете у меня кенвуд лет 7, одна чаша разлетелась, заменилина второй уже видны наметившиеся трещины, жду((( На ноже, на пластике тоже трещиныблендер тоже навернулся, дно приварилось к корпусу, стакан сняла естественно с содержимым. Выколупывала банановый коктейль из всех щелей. Ничё, работает.Вообщем все не плохо, но хлипковато( [+sign]Марина [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

девочки, вот зачем, а? пошла помечтаю теперь ...[+sign]Мама и маленькая банда:)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я томат и виноград давила соковыжималкой, после нее томатный жмых блендернуть - и чудесная основа для кетчупа получается:)))))[+sign]Мама и маленькая банда:)))[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я мрію про робота-пилососа... (і робота-мийщика підлог, стін і сантехніки, але такого ще не вигадали:))[+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так жмих же зі шкіркою 8-0! [+sign]лежит у маленького петив карманах тридцать желудейи он богаче всех на светелюдей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я Бошевую чашу пластиковую мою токо в ПММ подыхать и не думаетно там крепкий пластик, я думаю даже если хорошо об пол приложить не лопнета вот эмалированным кастрюлькам звыздец уже пришелхочу новые, но пока в раздумьях - не придет ли он же к стальной нержавейке от ПММ[+sign][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ничессе, за такие деньги еще и хлипковато??? пойду поглажу Бошик и пожелаю долгих лет жизниза 10 лет службы дважды меняла какую-то ерунду с пластиковыми лопастями в шинковке, но она изначально хлипко сделанаа так - живет, старичок[+sign][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кстати, я блендером раза 2 пользовалась в комбайне мне в Брауне Мультиквике большая блендерная чаша не в пример лучше[+sign][-sign]
0

Поделиться сообщением