про допомогу Аносовій та домашню птицю

101 сообщение в этой теме

Опубликовано:

про допомогу Аносовій та домашню птицю я розумію, що зараз важкі часи, але хто має бажання та можливість - велкам на вокзал18 травняв неділюо 15.46поїзд 17/18 Кисловодськ (чи Адлєр)-Київвагон 12є недозамовлені 4 гуси та 7 кролів.вартість гусей - по 40 грн за кгкролів - по 65хто бажає - пишіть будь-ласка на [email protected]у форматі1. нік2. ім"я3. замовлення4. контактний номер телефону.стан у Альони з перемінним успіхом, але нирка хронічно відторгається(((лікарі бачать шанс у введенні препарату Мабтера в умовах реанімації, вартість якого наразі для них нереальна(. але спробуємо зібрати кошти хоч трохи.ще заразом хочу трохи прозвітувати про кошти, які мені переводили на картку перед Новим Роком було майже 15000 грн.були витрачені кошти на аналізи, на ліки (біовен та альбумін "потягнули" більшу частину суми), на системи, на оплату палати в Шалімова, загалом залишилося 3950 грн - це те, що зараз є на рахунку. [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап + Поки що допомогти не зможу:( Проте, як тільки, так відразу на карточку кину.[+sign]Читайте междy строк - там никогда не бывает опечаток.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Написала на мыло .. [+sign]Хотела бы я быть богиней,Иметь драгоценный наряд.А кони все скачут и скачут,А избы горят и горят.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

відповіла [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

) дякую [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет ничего ... [email protected] [+sign]Хотела бы я быть богиней,Иметь драгоценный наряд.А кони все скачут и скачут,А избы горят и горят.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

написала на пошту ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а с левого берега никто не едет за мяском? [+sign]"Даже за самым красивым павлиньим хвостом скрывается самая обычная куриная жопа. Так что, меньше пафоса, господа." Ф.Г.Раневская[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще раз відправила, залишилося у чернетках [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не знаю) я локацію зазвичай не питаю, мож хто зголоситься) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще 1 гусь та 5 кролів [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

какой вес кролика и гуся обычно?)) Мы точно возьмем одного кролика и мб гуся. Что-то я ни разу в жизни гусей не ела...Оо[+sign]Эгоист? Безусловно, моя собственная жизнь интересует меня больше, чем жизнь Юлия Цезаря[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы будем ехать можем забрать, но нам бы денег вперед, чтоб было чем за не наше мясо рассчитатьсямы живем около Детского Мира в Дарнице[+sign]Мама Дракоша и Лера (1.10.2001)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

гуси десь по 3-3,5 кг, кролі - по 2 з копійками, мож 2,5 [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

4 кролі. кому? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Може зможе хтось тиждень в морозилці одного кроля потримати? як раптом буде така можливість - то заберу із задоволенням...[+sign]The Earth is full - go home![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я б може й потримала б, але мене на вокзалі не буде, Таня сама роздаватиме здобич [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

шкода :-( [+sign]The Earth is full - go home![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Візьму кроля, якщо ще є. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще є 4 чотири. тобі одненького? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та так, поки що. Зара ще у подруні спитаю. А вони десь якого розміру? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

2 з копійками начебто. чи тобі в довжину треба;)? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

опять гусей разобрали? [+sign]...Вернувшись от дверей, присела,сказала, клипсу теребя:«И что-то я еще хотела...Ах да, тебя!..»В. Вишневский[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

отписалась на почту - нам бы 1 кроля или даже так: одного или двух суммарно не дороже 350 грна то я помню как заказала 1 кроля и получила крольченка на 900 граммов :) семья меня чуть не съела после того как расправилась с кролем[+sign]Мама Дракоша и Лера (1.10.2001)[-sign]
0

Поделиться сообщением