Посоветуйте красивую песню на украинском языке.

46 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Посоветуйте красивую песню на украинском языке. Нужно для мальчика 10 лет, т.е. песня должна быть нейтральная, не очень взрослая, но у же и не явно детская и разумеется не откровенно женская :))).Я уже с ног сбилась, бегая по всему интернету... Что-то у нас совсем бедненько с украинскими песнями. Помогите, ну пожалуйста, заранее большое спасибо!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой на гори там женци жнуть, Ридна мати моя, Розпрягайте хлопци коней [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

як у нас на україні Бужинской
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

«Батьківщина» 1. Все святе, що є на світі, все злилось в одному слові, Все, заради чого варто жити, і заради чого ми на все готові. Те, що ми не вибирали, те, що в спадок нам дісталось, За що діди і прадіди вмирали, де в кожного із нас життя почалось. ПРИСПІВ Батьківщина моя, українська земля, Знаю, доля тебе обрала для мене. Неба синього даль і пшеничні поля, Скільки сили дає це слово священне - Батьківщина... 2. Хай Батьківщина нас єднає в одну велику родину, Хай кожен в серці радість відчуває, за те, що він будує Україну. Хай буде лад у нашій хаті, до успіху вперед веде дорога, Ми завжди будем гордо захищати все те святе, що нам дано від Бога. ПРИСПІВ Батьківщино - це ти і я, Батьківщина - це наша земля, Колиска народу, що здобув свободу і виборов право на краще життя. ПРИСПІВ
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Зелений світ" 1.Ти немов довірливий метелик, Що в пітьмі злітає на вогонь. Захисти від згуби, світ наш любий, Відігрій тепло своїх долонь. Пригадай солодкі сни дитячі, Колисковий спів семи вітрів. Памя’тай, що маєш бути вдячний, Тому світу, що тебе зростив. Приспів: Наш зелений світ, кришталеві ріки, Оксамит п’янких ночей. Наш зелений світ збережи повіки, Не для себе, для дітей. 2.Різні наші мови, різні долі, Різний наш веде до щастя шлях. Ти поглянь навколо, скрізь неволю, Плаче ненька наша, рідна земля. Чи почують нерозумні діти, Наболілий материнський клич. Чи загасне день і впаде над світом, Нескінчена горобина ніч. Приспів: В кого є душа, в кого є сумління, В кого серце є живе. Світ зелений наш, від страшного тління Захисти, нехай живе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"А я бажаю вам добра" Одна земля, одна надіяІ сонечко на всіх одне.Воно усіх теплом зігріє,Воно нікого не мине.І буде знов весна на світіНадію людям дарувать,І будем ми на світі жити,І про добро пісні співать.А я бажаю вам добра,А я бажаю вам тепла,Любові завтра і сьогодні.А я бажаю вам добра,Щоб, наче сад, душа цвіла,Щоб зорі падали в долоні.Коли біда простягне руки,Прийдуть печалі і жалі,Згадай крізь терени, розлуки,Що є кохання на землі.І буде знов весна на світіНадію людям дарувать,І будем ми на світі жити,І про добро пісні співать.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо за варианты, сейчас буду слушать и уточню что это будет как-бы конкурс. В Умани какой-то песнно-танцевальный детский конкурс. Т.е. надо что-то не банальное, а именно красивое, чтоб вокал показать (голос у парня хороший, чистый и звонкий)...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Казкові сни" 1. Коли зоря на небі стане,Ти подивись на небеса,Ти доторкнись до зір руками,І всі здійсняться чудеса.У серці зоряного неба,Живуть казкові, дивні сни,В ночі спускаються до тебеБентежать душі нам вони.2. Коли зоря на небі стане,Ти зайвих слів не говори.Ти доторкнись до зір рукамиІ жовтий місяць обійми.У серці зоряного неба,Живуть казкові, дивні сни,В ночі спускаються до тебеБентежать душі нам вони.3. Коли зоря на небі стане,Ти подивись на небеса,Ти доторкнись до зір руками,І всі здійсняться чудеса.Я знаю, що приходить диво,До нас по зоряних стежках,Любові, віри і надії –Запалить вогник у серцях.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чорнобривцив насияла мати (сорри без украинской раскладки( [+sign]Когда я хорошая, я очень хорошая. Когда я плохая, я ещё лучше.© [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Моє дитинство золоте" Від отчого порога у білий світ дорогаТерновим цвітом забринить.Та, щоб життя пізнати, неначе пташеня,Ми вилітаємо в блакить!І пам’ятаєм свято матусині поради:Слова і мудрі, і прості.У щасті і недолі не забувай ніколиТу землю, де вродився ти!Приспів:Моє дитинство золотеУ снах журавкою курличе,Воно мене до дому кличе,Де мальва за вікном цвіте!Моє дитинство золотеМене у спогадах колишеІ руки мами найніжніші,Я Богу дякую за те!А десь далеко зорі і небо неозоре,Веселка птахою зліта!Та наймиліша в світі одна стежина в житті,Яка до дому поверта.Зігріє і розрадить матусина порада:Слова і мудрі, і прості.У щасті і недолі не забувай ніколиТу землю, де вродився ти!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

отличная песня! спасибо за Бужинскую! Для мальчика подойдёт, даже очень!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

осталось только минус хороший найти хоть бы он был в нете, пошла искать!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

«Дитячі мрії» 1. Знову мрія проросла із дитячого чола, Щоб здійснитися колись на світі. Полетіла над землею і торкнулася вона, Сонця, неба, і трави, і квітів. Присп.: Наші мрії, наші сни, як тепло весни, Всіх зігріють і обіймуть. І колись. і колись, мрії. як і ми. Підростуть, підростуть. 2. Хай із них вироста срібна музика дощу, І ясного сонця промінець. Хай надія летить, кожен день і кожну мить, До маленьких та палких сердець. Присп. 2 рази.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ніч яка місячна [+sign]Уважать или не уважать человека — ваш выбор. Относиться уважительно — ваше воспитание.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зависит от того, на каком мероприятии и для какой аудитории будет петь, ну и от вокальных данных мальчика :) "Балада про мальви" Ивасюка, например, мой сын пел в прошлом году на всех концертах, приуроченных к 9 мая. Еще из нейтрального и не откровенно женского: "Я піду в далекі гори", "Черемшина", "Тече вода" , "Пісня про рушник", "Чорнобривці", "Стожари", "Три поради" ("Не ламай калину біля хати...") - это если нужно традиционное что-то, еще "Україна" и "Пісня про пісню" Тараса Петриненко - это все то, что действительно часто дети на конкурсах поют. "Пустельник" Пиккардийской терции. "Три зорі" Эрики. Если хочется посовременнее и повеселее - "Поліна" Бумбокса, "Країна мрій" ВВ, "Смерека" в обработке Mad Heads.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Посмотрите на сайте mp3sort.biz Поищите еще там раздел песни-комплекты на украинском языке, посоветую песни Злотника
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

^)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Два кольори, Хай щастить вам, люди добрі! + Знов я у гори іду, Гей ви, козаченьки, Пісня на добро ( Гей, на видноколі клени і тополі...)Усі патріотичні і актуальні)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

большое человеческое спасибо! как же я люблю наш форум :)))!!!и я обязательно посмотрю все-все предложенные варианты, девочки я правда очень благодарна!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Одна калина" Ротару
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Піккардійська терція "Старенький трамвай"
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Украина"
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Чорнобривці". Навіть Козловський іі витягнув...)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у тика или вв выбрать песню, вузв "сирко собака мий" для мальчика хорошо, рэп)) или шаобао "купила мама коника"))) [+sign]- Да ты фашист и бандеровец!- Да, я знаю, у нас вся синагога такая.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

совет: ой, только не надо народные, уже заезжено так - везде всегда только народные поют - это уже как-то даже странно [+sign]- Да ты фашист и бандеровец!- Да, я знаю, у нас вся синагога такая.[-sign]
0

Поделиться сообщением