А поговоріть зі мною про відпустку

46 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А поговоріть зі мною про відпустку Назріло питання. Була у мене запланована відпустка, поки у сина немає курсів у школі (тобто реально - наступний тиждень)оскільки спочатку я хворіла, а потім малий, то я нікому не дзвонила і нічого не планувала (хотіла на лижі)тепер от ми обоє видужали, але мені чомусь не хочеться нікуди їхати (як уявлю собі важкий чемодан та дитину, та мороз, та наші поїзди - так і їхати нікуди не хочу)я взагалі їжджу з ним без проблем і всюди. в різні пори року. їздимо багато. А тут мене як заклинило: не хочу з ним удвох і без нікого більше їхати в Карпати. (чи то недавній радікуліт імені Попова (послизнулася в дворі) ще не забутий, чи що - не знаю). От реально, як уявлю себе взимку з чемоданом і гіперактивною дитиною - так і спина зразу болитьа у відпустку хочеться:) і самій відпочити, і у малого щоб канікули були. Є батько у Вінниці, зве в гості, але що там робити тиждень? максимум на 3-4 дні.От що б ви робили?Тема не про маршрути-ціни, а про відпускний настрій і лінь до великих звершень, тому пишу сюди.Що порадите?:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

собраться в кучку и ехать через винницу :) ребенка на 2-3 дня папе, а потом, чтобы он привез ребенка, когда мама отдохнет и войдет во вкус :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, це неможливо. не буду пояснювати, чому
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я довiряю своiм вiдчуттям - я б не iхала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну от у мене відчуття - на рівні поясничного радикуліту:) а так - нічого поганого
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, мене ж жаба давить - там КАРПАТИ, гори, сосни, сніг, а якщо відкласти на березень - невідомо, що там буде
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я б взяла ще одну матусю із таким же чемоданом і дитям, щонайменше...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ехать!) Налегке [+sign]Не падай духом где попало:-)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, тут вже одна в сусідній темі боїться Карпат:)) ех, якби не поясниця...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от я вас ждала:) і саме з таким результатом:)) навіть коли тягне поясницю і ще немає ні житла, ні квитків?:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на поясницу пояс согревающий, минимум вещей + я в карпатах каталась огромной язвой на руке, вызванной стрептококком, Было больно, да, но охота, она пуще неволи)))[+sign]Не падай духом где попало:-)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спина + дитина і валізи? + обидвоє після хвороб? я б не їхала, правда, я - відомий паранойєк.[+sign]вам із погріба видніше[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спина то святе, чемодан не для неї, я б дома повалялась і тут би знайшла чим зайнятись зараз у Києві купа снігу ,є протасов, є голосієвський ліс, є пирогів і т.д.дешевше, комфортніше і до речі просто повалякатись дуже іноді потрібнописи сама провела тільки що так частину відпустки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я боюся виключно того, що буде важко фізично. хвороб не боюся:) магія Карпат:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а можете мені розказати про Протасів, Голосіїво і Пирогів детальніше?+ я на Протасовому ще ніколи не каталась, до свого сорому, бо тільки пару років тому стала на лижі.І бігових лиж для лісу в мене нема.Як у Києві покататись на бігових лижах? Є пункти прокату чи як? (я б купила, але до ЗП ще треба дожити:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну... у мене просто були варіанти зі спиною: аааап - і я не можу рузігнутись, можу тіко лежать і стогнать... я б не ризикнула сама їхать так.[+sign]вам із погріба видніше[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я примерно догадываюсь почему -вашего ребенка можете выдержать только вы :))) очень распространенный вариант. и нечего стесняться, это не ваша вина, просто ребенок такой родился.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, не через це:) просто мій тато може мене тільки прийняти в гостях і тільки на своїх умовах, а решта - в ліс
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

допишу: мій малий у гостях у нього перший час - ідеальний, тому що йому там дарують нову іграшку і його день не чутно і не видно)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я б не ехала... Тут Вы ребенка хотя бы в садик отдали, а там, со спиной, после болезни...У меня ребенок похож по темпераменту и ездим мы с ним всегда и везде и поэтому я представляю, что это будет за отдых. Вы на лыжах, а он где?[+sign]Мир - это зеркало, и оно возвращает каждому его собственное изображение.У.Теккерей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не, тогда нам такой футбол не нужен :) а этта... простите за нетактичный вопрос - биопапе можно ребенка спихнуть хоть на пару денечков?вы, чай, тоже человек, а не лошадь ломовая
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вам треба поїхати з кимось разом. щоб діти замикалися одне на одному, а у вас була доросла компанія. а речей можна багато не брати.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ахаха:) цитата+ "шановна, ти хотіла бути самостійною мамою - будь!""кобіто, ти така дивна: якщо я зайнятий - значить, я не можу!"(с)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сцуко:( [+sign]вам із погріба видніше[-sign]
0

Поделиться сообщением