Опубликовано: 8 сен 2010 вчора написала, а сьогодні дивлюсь, що нема... Все трошки простіше.Духовне рідство є між хрещеними та похресником, відповідно вони не можуть вступати в шлюб і це строго.Натомість ви з кумом можете одружитись,просто вам потрібен дозвіл. Тут нема ніякої "сделки с совестью". Це просто традиція, а не закон.Вам просто потрібно написати клопотання до єпископа і дочекатися дозволу.В клопотанні вкажіть, що ви ніколи не були заміжньою, що ця людина Вам близька по духу і дорога, тому Ви вибрали його за хрещеного для свого сина. Що не знали по заборону одруження для кумів.Подробиць Вашого інтимного життя описувати не потрібно.Все, чекаєте дозволу, берете і йдете вінчатися.[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 8 сен 2010 Зараз є гріх блудного життя поза шлюбом питання кумівства не однозначне[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 8 сен 2010 Только просить митрополита Действительно, здесь правильно написали, что Бог - это любовь, и я уверена, что Вам пойдут на встречу.Бог всё простит. Это люди немилосердны. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 8 сен 2010 скажите, а кого крестил ваш кум мальчика или девочку? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 сен 2010 Дякую Вам за пораду! Справді, я так і зроблю 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 сен 2010 мальчика 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах